tak ji přelepíš...Laconi píše:Jinak ten název se mi líbí, já bych do toho šel, jen si na auto už žádnou samolepku lepit nebudu, nechci bejt oblepenej jako vánoční stromek
bude změna a můžeš dát opět hlasování o tvém předku

Já si myslim že už to stejně nezachráníšLaconi píše:Jinak ten název se mi líbí, já bych do toho šel, jen si na auto už žádnou samolepku lepit nebudu, nechci bejt oblepenej jako vánoční stromek
Já jsem už KáranýVelbloud píše:Já si myslim že by to šlo... Nejdřív bych teda bylo pro to, aby se sem jasně napsali všichni kdo by chtěli být v našem PRAŽSKÉM TUNING CLUBU. To je asi ta první věc. Pak se dohodnem na názvu, no a první srazík bychom udělali na BBTP a dohodli bychom zbytek....
Takže lidi KDO CHCE MÍT PRAŽSKÝ TUNING KLUB A BÝT V NĚM PIŠTE SE SEM.
To je fakt, to se mi taky moc nezamlouváYANEK píše:BBTC zní jak náká nová nemoc voe
To mi pripomina ten pripravek TV shoppingu... ''Reduce Fat Fast''Laconi píše:Já bych byl pro ten název "Reduce Speed atd." to se mi líbí, ale spíš bych to udělal jako klub lidí co choděj i sem na fórum a jezděj na srazíky na černák, kdyby to bylo pro všechny lidi z prahy tak nás tady bude hafo a s některejma se ani neuvidíme přesně jak řikal Jergi
No zdravé jádro je anglicky myslim "HARD CORE" to je drsnýKomár 1981 píše:Kdysi davno vypravela Bohdalka v televizi, ze zdravemu jadru Amfory rika Udoli svini. Tenhle nazev mam zafixovany pro opravdu dobre jadro jakekoli skupiny, takze co kdybychom se nazvali Udoli svini?????![]()
TC Údolí Sviní
To je i můj názor, většina z nás už stejně v nějakym klubu je, tak by jsme byli prostě jenom "klub" lidí co jezději na BBTPRitchma píše:Já bych na nějakej klub už kašlal. Za chvíli bych měl auto polepený jak nějaký firemní auto. Prostě sme pomyslnej klub a tim to pro mě hasne...