tak ji přelepíš...Laconi píše:Jinak ten název se mi líbí, já bych do toho šel, jen si na auto už žádnou samolepku lepit nebudu, nechci bejt oblepenej jako vánoční stromek
bude změna a můžeš dát opět hlasování o tvém předku

Já si myslim že už to stejně nezachráníšLaconi píše:Jinak ten název se mi líbí, já bych do toho šel, jen si na auto už žádnou samolepku lepit nebudu, nechci bejt oblepenej jako vánoční stromek
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion Já jsem už KáranýVelbloud píše:Já si myslim že by to šlo... Nejdřív bych teda bylo pro to, aby se sem jasně napsali všichni kdo by chtěli být v našem PRAŽSKÉM TUNING CLUBU. To je asi ta první věc. Pak se dohodnem na názvu, no a první srazík bychom udělali na BBTP a dohodli bychom zbytek....
Takže lidi KDO CHCE MÍT PRAŽSKÝ TUNING KLUB A BÝT V NĚM PIŠTE SE SEM.

To je fakt, to se mi taky moc nezamlouváYANEK píše:BBTC zní jak náká nová nemoc voe
To mi pripomina ten pripravek TV shoppingu... ''Reduce Fat Fast''Laconi píše:Já bych byl pro ten název "Reduce Speed atd." to se mi líbí, ale spíš bych to udělal jako klub lidí co choděj i sem na fórum a jezděj na srazíky na černák, kdyby to bylo pro všechny lidi z prahy tak nás tady bude hafo a s některejma se ani neuvidíme přesně jak řikal Jergi
No zdravé jádro je anglicky myslim "HARD CORE" to je drsnýKomár 1981 píše:Kdysi davno vypravela Bohdalka v televizi, ze zdravemu jadru Amfory rika Udoli svini. Tenhle nazev mam zafixovany pro opravdu dobre jadro jakekoli skupiny, takze co kdybychom se nazvali Udoli svini?????![]()
TC Údolí Sviní

To je i můj názor, většina z nás už stejně v nějakym klubu je, tak by jsme byli prostě jenom "klub" lidí co jezději na BBTPRitchma píše:Já bych na nějakej klub už kašlal. Za chvíli bych měl auto polepený jak nějaký firemní auto. Prostě sme pomyslnej klub a tim to pro mě hasne...