chůůůjááF.l.a.n.e.l. píše:už mi chodí výhružné SZF.l.a.n.e.l. píše:říkám že to na jaře koupil za cca 13O. a jediné co udělal. dal přední a zadní světla značka největší mrdka které sehnal dokupy tak za čtyřku...já to m*dám

Moderátor: Dave0401
chůůůjááF.l.a.n.e.l. píše:už mi chodí výhružné SZF.l.a.n.e.l. píše:říkám že to na jaře koupil za cca 13O. a jediné co udělal. dal přední a zadní světla značka největší mrdka které sehnal dokupy tak za čtyřku...já to m*dám
Jako domluvime se nejakF.l.a.n.e.l. píše:Gynga: kolik bereš na hodinu? vzal bych si tě jako ochranku. Když jsem viděl nedávno tu tvou fotku s pálkou před aVosmou, tak už costnera nechci
to je fakt, budou stačit minuty, možná sekundygynga píše:Jako domluvime se nejakF.l.a.n.e.l. píše:Gynga: kolik bereš na hodinu? vzal bych si tě jako ochranku. Když jsem viděl nedávno tu tvou fotku s pálkou před aVosmou, tak už costnera nechci![]()
podle toho kolik toho bude samozřejmě
A jsem platěny na minuty co bych delal hodinu
tuzing dostHanizz píše:////viewtopic.php?p=1495952#1495952
nebuď hned kriticky,můj styl to taky není a auto taky nefelda píše:tuzing dostHanizz píše:////viewtopic.php?p=1495952#1495952
luboT4 píše:prodám tyhle vzpěry . do golfa to pasuje jedna báseň . cena 1500 kč pouze ilustrační foto ty mé nejsou poškrábané