chci vidětMr_xx píše:Blázen v dobrym slova smyslu..... s těma plaminkama

chci vidětMr_xx píše:Blázen v dobrym slova smyslu..... s těma plaminkama
Tak sranda musí bejt a občas vystrašit lidi na přechodě nebo zastávce, popřípadě v Carfu dole, není ke škoděMr_xx píše:Blázen v dobrym slova smyslu..... s těma plaminkama
Není problém, o víkendu jdu zkusit zda mě pujde fávo postavit na plecháče a než ho dám ke klempířovi, tak mužem něco zkusit na cvičáku, už je dřív tma tak to bude hezky vidět, ale nesmí napadnout sníh, jinak nejedu s FávemMikau. píše:chci vidětMr_xx píše:Blázen v dobrym slova smyslu..... s těma plaminkama![]()
Ty jo ty plameny můžou bejt docela dobrý, hele myslíš že bych se mohl přidat? Že by jsme na ten cvičák o víkendu zajeli, rád se k vám přidám třeba v neděli by to bylo ideální co říkáš? Ty diody už mám,, a vypadá to docela dobřeTOMIK__007 píše:Není problém, o víkendu jdu zkusit zda mě pujde fávo postavit na plecháče a než ho dám ke klempířovi, tak mužem něco zkusit na cvičáku, už je dřív tma tak to bude hezky vidět, ale nesmí napadnout sníh, jinak nejedu s FávemMikau. píše:chci vidětMr_xx píše:Blázen v dobrym slova smyslu..... s těma plaminkama![]()
NA ten srazik se ti ozvuTOMIK__007 píše:Brozik: Uvidíme co jak bude, se nějak domluvíme, já jedu v sobotu nějak zkusit zda se mě na fávo vejdou plecháče s balonama z pašíka, abych mohl pře zimu dát dokupy RSLka. Třeba bude o víkendu hezky, uvidíme podle počasí kdyžtak. No já doufám že já sezonu stihnu, zatím je toho dost před náma no.
Jinak mam naky fotky ohledne me Feldy - ma najeto 64000 - mam ji po mame a sestre, je kupovana jako nova v roce 97, takze jezdi jako z praku, jsou menene 5. dvere, jestli mas zajem tak napis Tomiku_007, bavilo by me to mnohem vic, nez kdybych na to byl sam...Diky kamo!TOMIK__007 píše:Brozik: Uvidíme co jak bude, se nějak domluvíme, já jedu v sobotu nějak zkusit zda se mě na fávo vejdou plecháče s balonama z pašíka, abych mohl pře zimu dát dokupy RSLka. Třeba bude o víkendu hezky, uvidíme podle počasí kdyžtak. No já doufám že já sezonu stihnu, zatím je toho dost před náma no.
čau čau, jo jo vpohodě, vím že mě někdo s červenou felicií psal zprávu na icq, ale bylo toho nějak moc a já se připojil na mobilu a nějak se mě to kouslo, takže jsem si tě nemohl přidat. Není problém, někdy mužem určitě pokecat, ale nevím jak to teď pujde u fáva, páč to se bude odstavovat. Tak si mě kdyžtak přidej znova...mc_el píše:Cau Tome vzal jsem si tvoje icq neva?:-)....Brozik je muj spoluzak, a hodne se spolu zajimame o tuning, obcas k nemu k baraku zajedu, a obdivujem spolu tu tvoji karu.....nechces nekdy dat spicha a pokecat, rad bych se seznamil, moje Felda je cervena, tvy Favo taky....psal jsem ti soukromou zpravu ale asi jsis ji neprecetl....pridal jsem si te na icq pod nickem Atlííí . Mas zajem se seznamit, mam jen 2 kamose ktery mi s autem obcas pomuzou...mam Felicii 1.3 MPi r.v. 97, 50 kW, a jel sem s ni max 162 podle GPS na dlouhe rovince bez sport. filtru a bez ladaku....Kdyztak mi napis, by bych rad, diky moc, mej se AtleT
srázek nebyl, kola nešli sundat, bylo blbé náčiní tak se kolo akorát odřelo, tak jsem se pak jel s přítulkou jen trochu projet a protáhnout fávaMr_xx píše:Srazek asi nebyl..... Kola se nevešli, Tome?