Tři chlapi se v hospodě vsadí ,že udělají přesně to co jim manželky řeknou až příjdou domů .Druhý den se sejdou a zdělují si své zážitky. První říká: otevřel jsem dveře,jak jsem byl nalitej, tak jsem zakopl obotník, stará se naštvala a řekla:klidně to tady všechno rozbij! Tak jsem vzal sekyru a rozmlátil celej kvartýr!! To je dobrý říká druhý, ale jsem lepší. Přišel jsem ,
mezi dveřma jsem si krknul a žena zařvala klidně to tady všechno poblij. No co vam budu povídat, dal jsem si záležet! A třetí? ten se jen usmívá a vypráví: když jsem přišel políbil jsem ženu,udělali jsem si hezký večer při svíčkách, potom jsme se spolu vykoupali, vlezli jsme do postele, já jsem ji položil ruku mezi nohy a ona povídá: ještě mi ji ty divochu utrhni! No a tady vám ji nesu!!
ex ..: VW Golf III 95 lpg power :..
ex: blue metalic Ax LPG power
ex: red saxo lpg power
white skoda 120 1,8 16v gti in progress
K & P/ kure
Zákaznice v sex shopu vybírá,přebíra vybrat nemůže ,až na jednou zajásá: Toje ono ,to je přesně ono,to jsi vezmu!! To bohužel nepůjde,říká prodavač: To je moje termoska....
K & P/ kure
Pane Novák proč jse vůbec chcete nechat rozvést se svojí ženou?? Ptá se soudce. Víte slavný soudce nevyhovuje mi po sexuální stránce , odpoví Novák . A ze sálu se ozve: Bože to ale blbec ,všem vyhovuje ,jenom jemu ne!!
K & P/ kure
Potkají se dvě manželky policajtů. Tak jsi Helčo představ ,ten můj mi dneska po deseti letech koupil kytku, já snad budu muset večer doma roztáhnout nohy! a proč ptá se Marie, vy nemáte vázu ?!
K & P/ kure
na tohlens http://www.youtube.com/watch?v=rMo3pwyDNns jsem kukal už davno...to mě dojebalo nejvíc,jak to z těch 90 táha a ze 175 sek na 270 a jeb to na těch 340.no byl by to zažítek!