Moravskoslezsky bazar (vicemene domov Motora :D )
Moderátor: Dave0401
- F.l.a.n.e.l.
Re: Moravskoslezsky bazar
jak na odzkoušení? co jak za 14 dnů přestanou svítit?max3rx píše:Jsou nové, záruka snad na odzkoušení .. na co foto?

Musíš vědět jestli to má nebo nemá záruku ne?
EDIT: mám zájem, není to pro mě, nepotřebuju si udělat ostudu když to náhodou po týdnu zhasne. Napiš nějakou rozumnou reklamační dobu, měsíc a beru to
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

za 1200 a měsíc zarukaF.l.a.n.e.l. píše:jak na odzkoušení? co jak za 14 dnů přestanou svítit?max3rx píše:Jsou nové, záruka snad na odzkoušení .. na co foto?![]()
EDIT: mám zájem, není to pro mě, nepotřebuju si udělat ostudu když to náhodou po týdnu zhasne. Napiš nějakou rozumnou reklamační dobu, měsíc a beru to

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

To sou moresyfelda píše:za 1200 a měsíc zarukaF.l.a.n.e.l. píše:jak na odzkoušení? co jak za 14 dnů přestanou svítit?max3rx píše:Jsou nové, záruka snad na odzkoušení .. na co foto?![]()
EDIT: mám zájem, není to pro mě, nepotřebuju si udělat ostudu když to náhodou po týdnu zhasne. Napiš nějakou rozumnou reklamační dobu, měsíc a beru tokošil ty mě bavíš já už bych tě poslal do mototechny

.. a nebo ne, asi mi to za ty starosti nestojí
už tak jsem na tom v úletu a pak s tím promrhám tisíc let, už to vidím 

to raději nacpu do golfa a nový majitel bude mít hned "originální xenonové světlomety" 

- F.l.a.n.e.l.
za 2tkč new bixenony sada origo vw B6 čili 3C .zeptal jsem se slušně, to že felda rype mě nepřekvapuje. to že něco prodáváš levně je tvá věc. jen jsem se zeptal .max3rx píše:To sou moresyfelda píše:za 1200 a měsíc zarukaF.l.a.n.e.l. píše: jak na odzkoušení? co jak za 14 dnů přestanou svítit?![]()
EDIT: mám zájem, není to pro mě, nepotřebuju si udělat ostudu když to náhodou po týdnu zhasne. Napiš nějakou rozumnou reklamační dobu, měsíc a beru tokošil ty mě bavíš já už bych tě poslal do mototechny
kurde za tu cenu nekoupíš ani dvě pořádné žárovky natož hidku
jo, jak ti to do měsíce zhasne, tak ti to nějak zařídím, abys dostal ten špatný díl nový
Takže prosím tě : když to během 14 dnů zhasne, půjde to vyměnit? je to pro tatu a nepotřebuju mít na talíři že jsem ho ojebal, bo mu to nevysvětlím prostě. Měl bych zájem.
Roman: až ty budeš reagovat na inzeráty tak si taky rypnu, jen at pak nejsi nasraný a už se na to pomalu připravuješ

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Určitě půjde.. ale co jak to zhasne za 15 dnů? 

co na srdci to na jazykuF.l.a.n.e.l. píše:
Roman: až ty budeš reagovat na inzeráty tak si taky rypnu, jen at pak nejsi nasraný a už se na to pomalu připravuješ

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

co na srdci to na jazykuF.l.a.n.e.l. píše:

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

No právě, je tam hodně segmentů, které se můžou posrat a většinou se nějaký posere, takže to je na piču .. no, jako pude to vyměnit, ale bude to trvat asi nějakou chvíli, než mi to vždycky vymění
Sháním garáž na pronájem ... tak do poloviny března. Nejlépe v Karviné. Potřebuju tam postavit na zimu fiata.
Garáž jsem už sehnal. Děkuji za nabídky
Garáž jsem už sehnal. Děkuji za nabídky
Naposledy upravil(a) Dolph dne 23 lis 2008 14:58, celkem upraveno 1 x.
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
no teoriticky svou garaz mam volnou, u reflexu kousek od tebe, ale nevim jestli se mi neco nevysere na aute a pak bych to nemel kde resit
tak nevim popremyslim..

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
no možná bych taky našel volné místo v garáži na dalšího fiata ale asi bych toho svého musel šibnout ke zdiremix píše:no teoriticky svou garaz mam volnou, u reflexu kousek od tebe, ale nevim jestli se mi neco nevysere na aute a pak bych to nemel kde resittak nevim popremyslim..

ex ..: VW Golf III 95 lpg power :..
ex: blue metalic Ax LPG power
ex: red saxo lpg power
white skoda 120 1,8 16v gti in progress
K & P/ kure
ex: blue metalic Ax LPG power
ex: red saxo lpg power

white skoda 120 1,8 16v gti in progress
K & P/ kure
dobra cena na to ze je to u RD
To je u rodinného baráku? No mam o to auto docela strach...lidi jsou kurvy,však to znáš. Jestli maš foto te garaže, kde to je atd. Tak by to bylo fajn.
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
Rudek neřeš Foto, Zavolej Lubošovi a val tam kure taka cena si myslíš že dostaneš lepší?
Už bych tam byl i s Flaskou u kluka
Už bych tam byl i s Flaskou u kluka
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
jj jinak mu zavolám já a beru ji hned, za ty prachy by mě ani nesralo, že nebude sníh 

lubos tam parkoval TT, je to primo u rodinneho baraku... myslim ze vic bezpecne to byt nemuze.
tak nějak kluci. já letos auto kupovat nebudu, ale garáž si držím protože lepší sem nikde ještě neviděl vleze mi tam i transporter a dělám si tam opravy tak je mi líto ji pustit. foto dávat nebudu . je suchá krásná garáž kousek od tiru přes cestu. tak se rozmysli co a jak a dej vědět v neděli třeba se můžeš přijet kouknout. mám tam nějaké věci já ale auto se tam vleze ale za bezpečí ti určitě ručit nebudu.mi se tam nikdy nic nestalo. cena je podle mě směšná.Dan píše:lubos tam parkoval TT, je to primo u rodinneho baraku... myslim ze vic bezpecne to byt nemuze.
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
jo tak tu garaz sem videl a super fakt velka... na prezimovani fiata idealni.. nepremyslel bych ani minutu. a super cena 

..:: MB C-Klasse ::..
max3rx píše:Prodám Nokia 8800 Sirroco Black, baterka drží super, mám k tomu pouze nabíječku, jde vidět, že je používaný, ale nic vážného, jinak super stav. Cenu bych viděl na 7 tis., ale dohodě se nebráním
za ty prachy uz sezenes tohle http://mobil.bazos.cz/inzerat/2684074/N ... e-Arte.php
HONDA CIVIC 8G
jestli je to originál..repliku ti seženu za pětku fungl novou..akorát do ni nejde nahrát čeština a tady ta je taky v angličtině, takže bych se přiklonil k tomu, že je to replika..noreking píše:max3rx píše:Prodám Nokia 8800 Sirroco Black, baterka drží super, mám k tomu pouze nabíječku, jde vidět, že je používaný, ale nic vážného, jinak super stav. Cenu bych viděl na 7 tis., ale dohodě se nebráním
za ty prachy uz sezenes tohle http://mobil.bazos.cz/inzerat/2684074/N ... e-Arte.php

Za ty prachy jsem to měl vědět, a ne pouze tušit, že je to fakemax3rx píše:jestli je to originál..repliku ti seženu za pětku fungl novou..akorát do ni nejde nahrát čeština a tady ta je taky v angličtině, takže bych se přiklonil k tomu, že je to replika..noreking píše:max3rx píše:Prodám Nokia 8800 Sirroco Black, baterka drží super, mám k tomu pouze nabíječku, jde vidět, že je používaný, ale nic vážného, jinak super stav. Cenu bych viděl na 7 tis., ale dohodě se nebráním

píšu dohoda a najdeš i satany, co za to chcou i kolem desítky, takže myslím, že zase tak předražené to nemámnoreking píše:max3rx: no me to potom taky napadlo ale nechtelo se mi to prepisovat ten prispevek ... kazdopadne se mi to zda dost za 8800Sirocco bez kompletniho prislusenstvi coz je u tohoto modelu bohate