Moravskoslezsky bazar (vicemene domov Motora :D )

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
Bzuker

Příspěvek od Bzuker »

nevíte o někom kdo prodává fávo na lpg nebo tak něco? ať se v tom dá jezdit :D

F.l.a.n.e.l.

Re: Moravskoslezsky bazar

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

max3rx píše:Jsou nové, záruka snad na odzkoušení .. na co foto?
jak na odzkoušení? co jak za 14 dnů přestanou svítit? :oops:
Musíš vědět jestli to má nebo nemá záruku ne?

EDIT: mám zájem, není to pro mě, nepotřebuju si udělat ostudu když to náhodou po týdnu zhasne. Napiš nějakou rozumnou reklamační dobu, měsíc a beru to
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

felda

Příspěvek od felda »

F.l.a.n.e.l. píše:

EDIT: mám zájem, není to pro mě, nepotřebuju si udělat ostudu když to náhodou po týdnu zhasne. Napiš nějakou rozumnou reklamační dobu, měsíc a beru to
za 1200 a měsíc zaruka :shock: košil ty mě bavíš já už bych tě poslal do mototechny :lol:
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

max3rx

Příspěvek od max3rx »

felda píše:
F.l.a.n.e.l. píše:

za 1200 a měsíc zaruka :shock: košil ty mě bavíš já už bych tě poslal do mototechny :lol:
To sou moresy :D kurde za tu cenu nekoupíš ani dvě pořádné žárovky natož hidku :lol: jo, jak ti to do měsíce zhasne, tak ti to nějak zařídím, abys dostal ten špatný díl nový :wink:

max3rx

Příspěvek od max3rx »

.. a nebo ne, asi mi to za ty starosti nestojí :mrgreen: už tak jsem na tom v úletu a pak s tím promrhám tisíc let, už to vidím :D

max3rx

Příspěvek od max3rx »

to raději nacpu do golfa a nový majitel bude mít hned "originální xenonové světlomety" :D

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

max3rx píše:
felda píše:
F.l.a.n.e.l. píše: jak na odzkoušení? co jak za 14 dnů přestanou svítit? :oops:

To sou moresy :D kurde za tu cenu nekoupíš ani dvě pořádné žárovky natož hidku :lol: jo, jak ti to do měsíce zhasne, tak ti to nějak zařídím, abys dostal ten špatný díl nový :wink:
za 2tkč new bixenony sada origo vw B6 čili 3C .zeptal jsem se slušně, to že felda rype mě nepřekvapuje. to že něco prodáváš levně je tvá věc. jen jsem se zeptal .

Takže prosím tě : když to během 14 dnů zhasne, půjde to vyměnit? je to pro tatu a nepotřebuju mít na talíři že jsem ho ojebal, bo mu to nevysvětlím prostě. Měl bych zájem.

Roman: až ty budeš reagovat na inzeráty tak si taky rypnu, jen at pak nejsi nasraný a už se na to pomalu připravuješ ;-)
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

max3rx

Příspěvek od max3rx »

Určitě půjde.. ale co jak to zhasne za 15 dnů? :D

felda

Příspěvek od felda »

F.l.a.n.e.l. píše:

Roman: až ty budeš reagovat na inzeráty tak si taky rypnu, jen at pak nejsi nasraný a už se na to pomalu připravuješ ;-)
co na srdci to na jazyku :wink: zde na tf jsem na to zvyklý :?: nedávno jsem HIDky prodával taky a nákup jsem měl nad 1500 a se zárukou složité jak cyp :wink:
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

felda

Příspěvek od felda »

F.l.a.n.e.l. píše:

co na srdci to na jazyku :wink: zde na tf jsem na to zvyklý :?: nedávno jsem HIDky prodával taky a nákup jsem měl nad 1500 a se zárukou složité jak cyp :wink:
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

max3rx

Příspěvek od max3rx »

No právě, je tam hodně segmentů, které se můžou posrat a většinou se nějaký posere, takže to je na piču .. no, jako pude to vyměnit, ale bude to trvat asi nějakou chvíli, než mi to vždycky vymění

Dolph
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dolph »

Sháním garáž na pronájem ... tak do poloviny března. Nejlépe v Karviné. Potřebuju tam postavit na zimu fiata.

Garáž jsem už sehnal. Děkuji za nabídky
Naposledy upravil(a) Dolph dne 23 lis 2008 14:58, celkem upraveno 1 x.
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí

Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu

www.dolph-racing.cz

remix

Příspěvek od remix »

no teoriticky svou garaz mam volnou, u reflexu kousek od tebe, ale nevim jestli se mi neco nevysere na aute a pak bych to nemel kde resit :-( tak nevim popremyslim..
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

K & P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od K & P »

remix píše:no teoriticky svou garaz mam volnou, u reflexu kousek od tebe, ale nevim jestli se mi neco nevysere na aute a pak bych to nemel kde resit :-( tak nevim popremyslim..
no možná bych taky našel volné místo v garáži na dalšího fiata ale asi bych toho svého musel šibnout ke zdi :lol: :lol: :lol:
ex ..: VW Golf III 95 lpg power :..
ex: blue metalic Ax LPG power
ex: red saxo lpg power :-)
white skoda 120 1,8 16v gti in progress
K & P/ kure

luboT4

Příspěvek od luboT4 »

Dolph píše:Sháním garáž na pronájem ... tak do poloviny března. Nejlépe v Karviné. Potřebuju tam postavit na zimu fiata.
můžu ti půjčit tu moji v Lutyni 400/měs.
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg

Dan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan »

dobra cena na to ze je to u RD
Obrázek

Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti

Dolph
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dolph »

To je u rodinného baráku? No mam o to auto docela strach...lidi jsou kurvy,však to znáš. Jestli maš foto te garaže, kde to je atd. Tak by to bylo fajn.
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí

Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu

www.dolph-racing.cz

barry

Příspěvek od barry »

Rudek neřeš Foto, Zavolej Lubošovi a val tam kure taka cena si myslíš že dostaneš lepší?
Už bych tam byl i s Flaskou u kluka
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů

max3rx

Příspěvek od max3rx »

Prodám Nokia 8800 Sirroco Black, baterka drží super, mám k tomu pouze nabíječku, jde vidět, že je používaný, ale nic vážného, jinak super stav. Cenu bych viděl na 7 tis., ale dohodě se nebráním :wink:

Obrázek

max3rx

Příspěvek od max3rx »

jj jinak mu zavolám já a beru ji hned, za ty prachy by mě ani nesralo, že nebude sníh :wink:

Dan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan »

lubos tam parkoval TT, je to primo u rodinneho baraku... myslim ze vic bezpecne to byt nemuze.
Obrázek

Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti

luboT4

Příspěvek od luboT4 »

Dan píše:lubos tam parkoval TT, je to primo u rodinneho baraku... myslim ze vic bezpecne to byt nemuze.
tak nějak kluci. já letos auto kupovat nebudu, ale garáž si držím protože lepší sem nikde ještě neviděl vleze mi tam i transporter a dělám si tam opravy tak je mi líto ji pustit. foto dávat nebudu . je suchá krásná garáž kousek od tiru přes cestu. tak se rozmysli co a jak a dej vědět v neděli třeba se můžeš přijet kouknout. mám tam nějaké věci já ale auto se tam vleze ale za bezpečí ti určitě ručit nebudu.mi se tam nikdy nic nestalo. cena je podle mě směšná.
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg

remix

Příspěvek od remix »

jo tak tu garaz sem videl a super fakt velka... na prezimovani fiata idealni.. nepremyslel bych ani minutu. a super cena ;)
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

noreking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noreking »

max3rx píše:Prodám Nokia 8800 Sirroco Black, baterka drží super, mám k tomu pouze nabíječku, jde vidět, že je používaný, ale nic vážného, jinak super stav. Cenu bych viděl na 7 tis., ale dohodě se nebráním :wink:

Obrázek

za ty prachy uz sezenes tohle http://mobil.bazos.cz/inzerat/2684074/N ... e-Arte.php
HONDA CIVIC 8G

max3rx

Příspěvek od max3rx »

noreking píše:
max3rx píše:Prodám Nokia 8800 Sirroco Black, baterka drží super, mám k tomu pouze nabíječku, jde vidět, že je používaný, ale nic vážného, jinak super stav. Cenu bych viděl na 7 tis., ale dohodě se nebráním :wink:

Obrázek

za ty prachy uz sezenes tohle http://mobil.bazos.cz/inzerat/2684074/N ... e-Arte.php
jestli je to originál..repliku ti seženu za pětku fungl novou..akorát do ni nejde nahrát čeština a tady ta je taky v angličtině, takže bych se přiklonil k tomu, že je to replika.. :wink:

max3rx

Příspěvek od max3rx »

max3rx píše:
noreking píše:

Obrázek

jestli je to originál..repliku ti seženu za pětku fungl novou..akorát do ni nejde nahrát čeština a tady ta je taky v angličtině, takže bych se přiklonil k tomu, že je to replika.. :wink:
Za ty prachy jsem to měl vědět, a ne pouze tušit, že je to fake :roll: s typkem sem mluvil a řekl mi na rovinu, že si není originalitou jist :D

max3rx

Příspěvek od max3rx »

Prodám mt Nokia N96, žádný fake z aukra atp., nová, nepoužitá, s folii, ale jedná se o OEM verzi, tudíž k ní mám jen nabíječku. Cena kolem desítky, jestli má někdo zájem..

Obrázek

noreking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noreking »

max3rx: no me to potom taky napadlo ale nechtelo se mi to prepisovat ten prispevek ... kazdopadne se mi to zda dost za 8800Sirocco bez kompletniho prislusenstvi coz je u tohoto modelu bohate :D
HONDA CIVIC 8G

max3rx

Příspěvek od max3rx »

noreking píše:max3rx: no me to potom taky napadlo ale nechtelo se mi to prepisovat ten prispevek ... kazdopadne se mi to zda dost za 8800Sirocco bez kompletniho prislusenstvi coz je u tohoto modelu bohate :D
píšu dohoda a najdeš i satany, co za to chcou i kolem desítky, takže myslím, že zase tak předražené to nemám :wink:

Motor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Motor »

Nevali se nekomu doma origo VW poklice 15? za levnocha, stejne to bude jen na chvili nez mi je nejake ludry vycorujou pod panelakem :D
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“