Nehody....:(

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
Hajko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajko »

sorač nom že jsem to napsal 2X. :D
jo a pišu jenom fakta :wink:

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Re: Nehody....:(

Příspěvek od wesly.TDI »

njn ale to je paušální pokuta 200kč kluku :lol:

Hajko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajko »

wesly.TDI píše:njn ale to je paušální pokuta 200kč kluku :lol:
:D

rostaVR6

Příspěvek od rostaVR6 »

wesly.TDI píše:jeste že mám benzinku doma :lol: , dnes rano padnul betono-pičo ostrůvek co byl cca 14dni u hasičarny :D brzo rano asi vochcavka nebo co to bylo,bum,čelně par kotrmelcu k zastavkam a pak FIREEEEEE :lol: . byla to jen otazka casu :roll:,ve tme je ten ostruvek přehlednutelný,zvlášť jak tam jel jak hovado .
Ráno to nebylo, bylo to cca kolem 20 hod večerní, jel jsem těsně za ním, bum prásk a fazol na sračky, týpci z toho normálně vylezly a nic jim nebylo, jeden jenom kulhal. Zajímavý bylo že tam byli dřív policajti než hasiči :smich: S kámošem jsme odstavily auto, otevřeli chipsy a koukali na to divadlo

max3rx

Příspěvek od max3rx »

Jel jsem 2 hodiny zpátky kolem mur a kousek za areálem dafa ve škarpě namotaná na pletivo nějaká červená alfa, nebo co to bylo, moc sem to nechápal a vypadalo to, že je vše OK :)

Tommek2604
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommek2604 »

barry píše:Tome Lukin to myslel ironicky...Hajko napsal příspěvek a nikdo nereagoval tak ho napsal znova...proto ten Lukův příspěvek. :-D :smich:
myslíš že sem debil :nono: ja narozdil od některych lidi na některych fórech (neříkam že na tomhle) čtu příspěvky zpětně. a jinak pravě o tu ironii šlo!! :P
Realizace a údržba zahrad - kompletní realizace zahrad, včetně dlažeb a jezírek
Výkopové práce - kanalizační přípojky, obkopávání základů RD apod.

http://www.zahrady-wojcik.cz/

KIA Opirus 3,5 V6
Felicia

gynga
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gynga »

barry nenapsal že si debil :D ale když to řikaš :lol:
..::užrané quattro::..

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

PetulaGD píše:Dneska dobrá sranda v DOlní Lutyni na benzinkach! :lol: Kamion s benzinem měl přehozene hadice s označením!Natural za Naftu a naftu za natural....docela krute to bylo..... do nadrži s benzinem na obou nalil naftu a do naftovych nadrží benzin...všechno to pomichal :lol: modra benzinka asi 7000L Nafty a 4000L benzinu..... a na červene tam sou větší nadrže,kolem 25 000L nafty se odčerpavalo a nějaky benzin pryč :lol: už od rana jezdi a vyčerpavají,budou čistit nadrže :D a plnou auto kolem bnzinek stojí,nepojízdne a nebo lidi chodi ze servisu na benzinku a budou si nechavat proplácet učty za škody.docela mazec co se tam stalo :lol:
A to je důvod, že když tankuju, tak jedině u Shellu, Jet, Agip, Aral a nebo kdyz za levno, tak u Hypernovy. Levné no-name benzinky jsou zárukou pojebu :( :?: Ale brutal. Nevím, nevím, jak jim teď půjdou kšefty... A taky kolik vyplatí za ty opravy aut. Já tam nabrat naftu do benzíňáka, tak se z toho snažím vytřískat maximum :D :D
Nafta & benzín

Tommek2604
Kontaktovat uživatele:

djchrpa píše:
PetulaGD píše:Dneska dobrá sranda v DOlní Lutyni na benzinkach! :lol: Kamion s benzinem měl přehozene hadice s označením!Natural za Naftu a naftu za natural....docela krute to bylo..... do nadrži s benzinem na obou nalil naftu a do naftovych nadrží benzin...všechno to pomichal :lol: modra benzinka asi 7000L Nafty a 4000L benzinu..... a na červene tam sou větší nadrže,kolem 25 000L nafty se odčerpavalo a nějaky benzin pryč :lol: už od rana jezdi a vyčerpavají,budou čistit nadrže :D a plnou auto kolem bnzinek stojí,nepojízdne a nebo lidi chodi ze servisu na benzinku a budou si nechavat proplácet učty za škody.docela mazec co se tam stalo :lol:
A to je důvod, že když tankuju, tak jedině u Shellu, Jet, Agip, Aral a nebo kdyz za levno, tak u Hypernovy. Levné no-name benzinky jsou zárukou pojebu :( :?: Ale brutal. Nevím, nevím, jak jim teď půjdou kšefty... A taky kolik vyplatí za ty opravy aut. Já tam nabrat naftu do benzíňáka, tak se z toho snažím vytřískat maximum :D :D
nedávno mi někdo říkal, že z testu na paliva vyšla shellka jako nejhorší paliva na trhu,pokud by to ale dělali tedka tak by vyšla lutyňská, pač natankovat N95 a mít v nádrži naftu to je drzost :D

KIA Opirus 3,5 V6
Felicia

Jurisek16

Příspěvek od Jurisek16 »

...to byl takový malý aprílový žertík na zimu :D
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= :) (???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů

felda

Příspěvek od felda »

ještě že mám naftu v kanystrech :D to bych hned poznal podle smradu....ale je pravda že jsem ted čuchal že to smrdí nějak divně jako benzín no ale jede to :?:
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

no momentálně to jistí LPG, s nejnovějším setem Landi Renzo ani nepoznám, na co jedu, tankuju za 14,8Kč a ještě se nemusím u benzinky jebat, páč mi natankuje obsluha - a hlavne - nikdo mi to nezamění. Nádrž v rezervě, ventil na natankovani schovaný pod víčkem vedle hrdla nádrže,co více si přát... :)
Nafta & benzín

PetulaGD

Příspěvek od PetulaGD »

ja na tu lutyňskou jezdil kvuli N98čky....šlo to fejst poznat v živosti,lepe se to točilo....a spotřebě...najezdil jsem o 15km víc než u n95.možna se mi to jen zdalo,ale přišlo mi že se to točí lip,no dneska sjedu na benzin na shellku,lutyňské pumpy už nee,ani kdyby byla krize.
Peugeot 407 sw , 2,2HDi Biturbo , FAP , 125kw , 370Nm

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

PetulaGD píše:ja na tu lutyňskou jezdil kvuli N98čky....šlo to fejst poznat v živosti,lepe se to točilo....a spotřebě...najezdil jsem o 15km víc než u n95.možna se mi to jen zdalo,ale přišlo mi že se to točí lip,no dneska sjedu na benzin na shellku,lutyňské pumpy už nee,ani kdyby byla krize.
no myslim, že to tam s takovou můžou zavřít, jak se to dozví více lidí :D
Nafta & benzín

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

jo a myslíš, že když se někdo nesere s tím, jestli to je nafta, nebo benzín, tak že se sere s tím, jestli je to N95 nebo N98 ? :D :D A když si za něco zaplatíš o pár drobných více, tak samozřejmě máš pocit, že je to lepší, to je základní lidská vlastnost - u každého :)
Nafta & benzín

PetulaGD

Příspěvek od PetulaGD »

chrpa:ja myslim že to šlo kurevský poznat,s N95 na 170km/h a s N98 na 170km/h,98čka se rychlejí vytačí,motor mi přišel více klidnější a plynulejší

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

Nafta & benzín

PetulaGD

Příspěvek od PetulaGD »

moc dlouhy članek....tolik jsem nepřečet ani když jsme měli povinou četbu v ČJ :lol: snad tam je něco chytreho!

Tommek2604
Kontaktovat uživatele:

PetulaGD píše:ja na tu lutyňskou jezdil kvuli N98čky....šlo to fejst poznat v živosti,lepe se to točilo....a spotřebě...najezdil jsem o 15km víc než u n95.možna se mi to jen zdalo,ale přišlo mi že se to točí lip,no dneska sjedu na benzin na shellku,lutyňské pumpy už nee,ani kdyby byla krize.
ja si spíš myslím že to je takhle na lutyňskejch pumpách
N91=N91 , N95=N91 , N98=N95 :) :wink:

a mi je to osobně jedno ja ma na opiru psaný benzín N91 takže ja sů v poho :?:

KIA Opirus 3,5 V6
Felicia

PetulaGD

Příspěvek od PetulaGD »

Tommek2604 píše:
ja si spíš myslím že to je takhle na lutyňskejch pumpách
N91=N91 , N95=N91 , N98=N95 :) :wink:
teďkom to je benzín+nafta = N95,N98,Diesel a myslim že dlouho to tak bude,jsou tam hluboke nadrže....a měli problem to vyčerpat

Tommek2604
Kontaktovat uživatele:

jaště k těm palivum, tušim že Dave0401 mi říkal, ale nevím to na 100% jesi to byl on, že nějaká jeho známá najzdí o mnohem více km na benál z Hypernohy než na ostatní paliva z jinejch benzinek.
PS: pokud si to Dave neříkal ty tak sorry.

KIA Opirus 3,5 V6
Felicia

Hanizz

Příspěvek od Hanizz »

já taky jezdím tankovat k hyperce a taky mám pocit,že najezdím víc než z jiných benzinek
www.elecig.cz

E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.

PetulaGD

Příspěvek od PetulaGD »

ja valim umýt auto a pak pro benzín....tak uvidim jestli sjedu k hyper nebo jinde.

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

Takže dneska.... Vyjíždím si tak s babou od baráku v Orlové Porubě, ujedu cca. 10 metrů a borec na staré Jawce 350ce mi nedal přednost z prava a napálil to do mě. Jeho štěstí, že dupnul po zadní brzdě (nezkušeně :D ) a položil se dříve, než narazil, takže mi sejmul přední nárazník. Kluk měl tak 15, jel tam jak piča a neměl ani řidičák. Protože na mašinách taky lítám už tak od 10let, domluvil jsem se s ním, ať mi dá dvojku na ruku a bude to bez policajtů, bylo mi ho dost líto, mašinka dojebaná, naštěstí se mu, ani jeho spolujezdcovi nic nestalo. Vrch nárazníku jsem zaleštil, byly to asi šrámy od rukojetí, ze spoda je to podřené, tak to musím dolakovat, krytka na vlečný háček rozjebaná... Ale nejvíc mě sere značka, ta je pomačkaná a dojebaná. Nevíte někdo, jak to je s výměnou značky, když jí mám zničenou? Asi se platí , co? A nevíte prosím kolik ? Rámeček koupím rovnou stříbrný :) . Kluk měl štěstí, že to položil dříve než narazil, protože pokud by vystřelily airbagy a dojebal to více, tak se asi nedoplatí, plus mastná pokuta za řízení bez řidičáku + plus bez pojistky a stk... No za blbost se platí, tak si snad dá příště bacha. Takhle ho to, myslím, vyšlo ještě dobře. Já dám autí přes týden dokupy a snad vymyslím něco s tou SPZ. :(
Nafta & benzín

Tommek2604
Kontaktovat uživatele:

no s SPZ budeš muset jít na výměnu a stojí to cca 800,- jako by jsi registroval auto pač dostaneš jiné číslo.

KIA Opirus 3,5 V6
Felicia

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

tak to je v prdeli, škoda osmi stovek, budu to muset nějak poklepat, nebo nechat udělat nalepovací, když už, tak už :)
Nafta & benzín

Tommek2604
Kontaktovat uživatele:

do nalepovačky bych moc nešel jak tě chtne debil tak to budeš mít masný........

KIA Opirus 3,5 V6
Felicia

Tommek2604
Kontaktovat uživatele:

prostě kovadlina, hadra na ni, malá kulatinka nebo dřívko a vyklepávat, pak čísla přejet štětcem s matnou černou barvou a SPZ jako nová......

KIA Opirus 3,5 V6
Felicia

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

jj asi máš pravdu, já to dnes rovnal jen tak nahrubo na benzince, auto bez značky provokuje :D , tak ať se vyhnu zbytečným kontrolám
Nafta & benzín

Michal71717

Příspěvek od Michal71717 »

taky mám spz od havárky pomačkanou, porovnal jsem to, zatřel a čekám až mě zastaví a dostanu flastr
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“