jo a pišu jenom fakta

Moderátor: Dave0401
wesly.TDI píše:njn ale to je paušální pokuta 200kč kluku
Ráno to nebylo, bylo to cca kolem 20 hod večerní, jel jsem těsně za ním, bum prásk a fazol na sračky, týpci z toho normálně vylezly a nic jim nebylo, jeden jenom kulhal. Zajímavý bylo že tam byli dřív policajti než hasičiwesly.TDI píše:jeste že mám benzinku doma, dnes rano padnul betono-pičo ostrůvek co byl cca 14dni u hasičarny
brzo rano asi vochcavka nebo co to bylo,bum,čelně par kotrmelcu k zastavkam a pak FIREEEEEE
. byla to jen otazka casu
,ve tme je ten ostruvek přehlednutelný,zvlášť jak tam jel jak hovado .
myslíš že sem debilbarry píše:Tome Lukin to myslel ironicky...Hajko napsal příspěvek a nikdo nereagoval tak ho napsal znova...proto ten Lukův příspěvek.![]()
A to je důvod, že když tankuju, tak jedině u Shellu, Jet, Agip, Aral a nebo kdyz za levno, tak u Hypernovy. Levné no-name benzinky jsou zárukou pojebuPetulaGD píše:Dneska dobrá sranda v DOlní Lutyni na benzinkach!Kamion s benzinem měl přehozene hadice s označením!Natural za Naftu a naftu za natural....docela krute to bylo..... do nadrži s benzinem na obou nalil naftu a do naftovych nadrží benzin...všechno to pomichal
modra benzinka asi 7000L Nafty a 4000L benzinu..... a na červene tam sou větší nadrže,kolem 25 000L nafty se odčerpavalo a nějaky benzin pryč
už od rana jezdi a vyčerpavají,budou čistit nadrže
a plnou auto kolem bnzinek stojí,nepojízdne a nebo lidi chodi ze servisu na benzinku a budou si nechavat proplácet učty za škody.docela mazec co se tam stalo
nedávno mi někdo říkal, že z testu na paliva vyšla shellka jako nejhorší paliva na trhu,pokud by to ale dělali tedka tak by vyšla lutyňská, pač natankovat N95 a mít v nádrži naftu to je drzostdjchrpa píše:A to je důvod, že když tankuju, tak jedině u Shellu, Jet, Agip, Aral a nebo kdyz za levno, tak u Hypernovy. Levné no-name benzinky jsou zárukou pojebuPetulaGD píše:Dneska dobrá sranda v DOlní Lutyni na benzinkach!Kamion s benzinem měl přehozene hadice s označením!Natural za Naftu a naftu za natural....docela krute to bylo..... do nadrži s benzinem na obou nalil naftu a do naftovych nadrží benzin...všechno to pomichal
modra benzinka asi 7000L Nafty a 4000L benzinu..... a na červene tam sou větší nadrže,kolem 25 000L nafty se odčerpavalo a nějaky benzin pryč
už od rana jezdi a vyčerpavají,budou čistit nadrže
a plnou auto kolem bnzinek stojí,nepojízdne a nebo lidi chodi ze servisu na benzinku a budou si nechavat proplácet učty za škody.docela mazec co se tam stalo
![]()
Ale brutal. Nevím, nevím, jak jim teď půjdou kšefty... A taky kolik vyplatí za ty opravy aut. Já tam nabrat naftu do benzíňáka, tak se z toho snažím vytřískat maximum
![]()
no myslim, že to tam s takovou můžou zavřít, jak se to dozví více lidíPetulaGD píše:ja na tu lutyňskou jezdil kvuli N98čky....šlo to fejst poznat v živosti,lepe se to točilo....a spotřebě...najezdil jsem o 15km víc než u n95.možna se mi to jen zdalo,ale přišlo mi že se to točí lip,no dneska sjedu na benzin na shellku,lutyňské pumpy už nee,ani kdyby byla krize.
ja si spíš myslím že to je takhle na lutyňskejch pumpáchPetulaGD píše:ja na tu lutyňskou jezdil kvuli N98čky....šlo to fejst poznat v živosti,lepe se to točilo....a spotřebě...najezdil jsem o 15km víc než u n95.možna se mi to jen zdalo,ale přišlo mi že se to točí lip,no dneska sjedu na benzin na shellku,lutyňské pumpy už nee,ani kdyby byla krize.
teďkom to je benzín+nafta = N95,N98,Diesel a myslim že dlouho to tak bude,jsou tam hluboke nadrže....a měli problem to vyčerpatTommek2604 píše:ja si spíš myslím že to je takhle na lutyňskejch pumpáchPetulaGD píše:ja na tu lutyňskou jezdil kvuli N98čky....šlo to fejst poznat v živosti,lepe se to točilo....a spotřebě...najezdil jsem o 15km víc než u n95.možna se mi to jen zdalo,ale přišlo mi že se to točí lip,no dneska sjedu na benzin na shellku,lutyňské pumpy už nee,ani kdyby byla krize.
N91=N91 , N95=N91 , N98=N95![]()