Moderátor: Dave0401
jak je to dávno, hm???max3rx píše:Normálně ji hoď na zem a přejeď autem přímoKdyž mě někdo ukrad spz z auta, tak jsem šel na policajty a platil jsem jen 4 kila, místo 8 za nové
beru z5, tak to DJCHRPA ušetřil, měl jsem za to, že to stojí jak nový přepis.max3rx píše:Tommek: je to asi rok, ale platilo se už 800 za přepis hm
Babě ne, pro tu jsem měl na ježdění speciální vůz - Peugeot 405 1.9D - moc to nejede, je to velké, takže když se něco stane, tak jí se relativně moc nestane, když něco odře, tak se zasmějeme a když se to odepíše celé, taky neva. Holka ale nemá řidičák, tak jsem jí preventivně řízení zatrhnul a auto putovalo na prodejHanizz píše:taky mám pomačkanou RZ... pučte někdy babě auto...
výměna rz stojí 400kčTommek2604 píše:no s SPZ budeš muset jít na výměnu a stojí to cca 800,- jako by jsi registroval auto pač dostaneš jiné číslo.
jojo přesně tak, zítra jdu přepisovat omegu, tak uvidím jakou spz vystojím v řadě, no to zas bude něco , každé číslo jinéfelda píše:výměna rz stojí 400kčpři přepisu je výměna zdarma
nevím mě řekli že se prý něco najdemodry.neon píše:ja uz obednani RZ kaslu, a stejne tam pry nic neni..
ja jdu tez zitra na prepis...Hanizz píše:http://tn.nova.cz/zpravy/