až na ten přední nárazník dobré, ale proti gustu žádný dišputátNiMMiC píše:souhlasim, pěkná alfice(SRY za OT,ale nedalo mi to
![]()
)
Nárazníky - Kolik máte cm od země?
Tak to je neprijemne... To se mi stalo minuly rok ale ne ze bych ji utrhl ale praskla mi v jednom ohybu takze jsem stacil jeste dojet domu...Brian píše:Tak už jsem utrhnul vanuBrian píše:5cm motor nad zemí
NiMMiC: diky za pochvalu - potesi

BIGPAPA: jj je to vec vkusu - ono je taky tezke sehnat neco na 146. Ale mozna pujde casem pryc uvidime.
Fiat Marea Weekend 1,9 JTD 81kW (daily)
Alfa Romeo 146 2.0 16V Turbo (in progress)
Alfa Romeo GTV 3.0V6 24V Edizione Sportiva (funny)
Cuore Sportivo
Cuore Sportivo
Puvodni naraznik je moc vysoky a celkove by neladil s prahy a zadnim naraznikem. Ale jak jsem rekl uvidime - nikdo nerika ze to je finalni verze. Do budoucna bych ho chtel vymenit za Zender nebo Ms design. Mas pravdu - auto stavim pro sebe a beru i negativni kritiku pokud se napise slusne.john-n píše:popravdě rači bych nechal původní nárazník, než promiň mi ten výraz tenhle hnus, ale jak říkáš, je to jenom otázka vkusu a káru nestavíš pro lidi, ale pro sebeVenca146 píše:BIGPAPA: jj je to vec vkusu - ono je taky tezke sehnat neco na 146. Ale mozna pujde casem pryc uvidime.(omlouvám se za OT)
Svoby: Dekuji - tva corsa se mi taky moc libi - znam se s tvym kamosem od vas z klubu (Hajnas - cerna AR145).
Cuore Sportivo
Cuore Sportivo
jj taky jsem se s nim o tom bavil... Chce to ale dostatecne siroky kola s nizskym ET ale to ti asi nemusim povidat...Svoby píše:Venco ja vím, jsme probírali tvoje lemy, že by se mu taky takle líbily
Cuore Sportivo
Cuore Sportivo