Jurisek16 píše:Jj klíďo ...ale nic futuristického ...jen nějaký clean a cult a ratt
ctes mi myslenky ... az budu doma ti pisnu
DRS Daihatsu Racing Service
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
Tak sem nakonec vyžebral 7750 ... neon ma tusim 7767 ... ale slecna ochotna, kopala v kupe asi 30spz ale rekla ze nic lepsiho bohuzel neni ale je to zatim ma nejlepsi spz
jinak lidi nasrani jak cyp, plna cekarna asi 20 lidi ja sem prisel namackal objednaci kod, a do minuty sem sel na radu, par lidi zabrucelo a jedna pani se me zeptala co sem tam namackal ze sem sel hned ...
Na cestě z Bohumína do Lutyně hned za Skřečonem v mírné pravotočivé zatáčce do kopce za křižovatkou nasáčkované fáčko mezi stromy, vypadalo to, že je vše OK..
max3rx píše:Na cestě z Bohumína do Lutyně hned za Skřečonem v mírné pravotočivé zatáčce do kopce za křižovatkou nasáčkované fáčko mezi stromy, vypadalo to, že je vše OK. Řidič už ležel vedle auta a zřejmě už odpočíval
max3rx píše:Na cestě z Bohumína do Lutyně hned za Skřečonem v mírné pravotočivé zatáčce do kopce za křižovatkou nasáčkované fáčko mezi stromy, vypadalo to, že je vše OK..
foto?
ex ..: VW Golf III 95 lpg power :..
ex: blue metalic Ax LPG power
ex: red saxo lpg power
white skoda 120 1,8 16v gti in progress
K & P/ kure
modry.neon píše:Dneska to rano byl hnus na cestach...rudna fest zacpana. kolona z poruby jako svine a berlingo na strese. klouzalo to fest no...
jj banda jezdí jak v létě, sikaždý myslí že si kupí zimaky zn. kormorán tak můžou litat jak v čevenci ,ale po sléze zjistí že se spletli , dnes v darkove po ranu taky jedno auto ve sloupě
max3rx píše:Na cestě z Bohumína do Lutyně hned za Skřečonem v mírné pravotočivé zatáčce do kopce za křižovatkou nasáčkované fáčko mezi stromy, vypadalo to, že je vše OK..
jel jsem kolem toho a musim konstatovat, ze jsem rad, ze uz ve facku nejezdim
kua to bylo rozsmelcovane radne, ty auta to jsou fakt pojizne rakve... uplny papir
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
to fáčko na výjezdu z Bohumína jsem taky viděl fáčko jsem nikdy neměl a ani nikdy mít nebudu, podle mě je cokoliv malého a starého pojízdná rakev, teď jezdím v KAčku od staré (stará už je v Holešově... ) a nemám v něm zrovna pocit bezpečí.
www.elecig.cz
E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.
Hanizz píše:to fáčko na výjezdu z Bohumína jsem taky viděl fáčko jsem nikdy neměl a ani nikdy mít nebudu, podle mě je cokoliv malého a starého pojízdná rakev, teď jezdím v KAčku od staré (stará už je v Holešově... ) a nemám v něm zrovna pocit bezpečí.
přímo hej.....maras to byl....jedu tak ze skřečoňa do roboty a fačko předemnou,byl tam cely den stin tak eště lehce přimrzle....byla ani ne jedna hodina....tež mě to docela rozhodilo a fačko předemnou zadek do leva,zadek do prava a mrd,no nechapal jsem,ale typek vylezl akorat něco na čele měl,a že je v pohodě,auto pěkně rozflakane....už si volal sanitku a policajty.