News Tuning Karviná
Moderátor: Dave0401
-
Návštěvník
2 Mr.Y...s Pokud nenapadne metr sněhu tak jedu! Buď se s někým svezu nebo vemu nějaké auto a pár lidí. Pro mě letos definitivně poslední akce, takže nesmím vynechat. Kdo jede - nevíš?
2 Kakadet: Ty tam radši nejeď, byl bys nemocný
2 Kakadet: Ty tam radši nejeď, byl bys nemocný
real tuning by Taboo
Mitsubishi 3000GT VR4, Mitsubishi Eclipse GSX, AUDI A3-S3kit,
Ale kdyby si zapnul majáky tak tě nikdo nesmí předjíždět, nebo jak to vlastně v té vyhlášce píšouMr. Yaris píše:Beru pikouše![]()
S Wolfíkem se blbě sprintuje
2 Felda Jestli budu brát auto tak bych tě mohl přibrat. Až budu vědět, napíšu!
real tuning by Taboo
Mitsubishi 3000GT VR4, Mitsubishi Eclipse GSX, AUDI A3-S3kit,
Kurna, tak jsem se ted prohanel Martinovou S120 1,9 TDi a je to fakt psycho narez. Nemeli jsme co delat, tak jsme se jeli podivat do Havirova na to parkoviste, ale nikdo tam nebyl. Samozrejme jsem se chtel pochlubit cizim perim.
No jo, kdyz to nekomu zere pod 5l a kupuje ropu za 18Kc/l, to se to projizdi.
Ale byla sranda a o tom je zivot.
Live4Ride Syndicate
hoh škoda,měl jsi dát vědět,teď už je zima,tak to není tak horký s těma každodeníma srazamaSly píše:Kurna, tak jsem se ted prohanel Martinovou S120 1,9 TDi a je to fakt psycho narez. Nemeli jsme co delat, tak jsme se jeli podivat do Havirova na to parkoviste, ale nikdo tam nebyl. Samozrejme jsem se chtel pochlubit cizim perim.No jo, kdyz to nekomu zere pod 5l a kupuje ropu za 18Kc/l, to se to projizdi.
![]()
das Auto
V autě je pořád teploV-Y-V-I píše:hoh škoda,měl jsi dát vědět,teď už je zima,tak to není tak horký s těma každodeníma srazamaSly píše:Kurna, tak jsem se ted prohanel Martinovou S120 1,9 TDi a je to fakt psycho narez. Nemeli jsme co delat, tak jsme se jeli podivat do Havirova na to parkoviste, ale nikdo tam nebyl. Samozrejme jsem se chtel pochlubit cizim perim.No jo, kdyz to nekomu zere pod 5l a kupuje ropu za 18Kc/l, to se to projizdi.
![]()
Budu se tam muset taky někdy skočit podívat slyšel jsem o tom ale ještě jsem tam nebyl a s čím taky že
Už tam máte aspoň namalovanou startovní čáru
haha to né,protože kousek od PARKINGu je policejí stanicejind005 píše:V autě je pořád teploV-Y-V-I píše:hoh škoda,měl jsi dát vědět,teď už je zima,tak to není tak horký s těma každodeníma srazamaSly píše:Kurna, tak jsem se ted prohanel Martinovou S120 1,9 TDi a je to fakt psycho narez. Nemeli jsme co delat, tak jsme se jeli podivat do Havirova na to parkoviste, ale nikdo tam nebyl. Samozrejme jsem se chtel pochlubit cizim perim.No jo, kdyz to nekomu zere pod 5l a kupuje ropu za 18Kc/l, to se to projizdi.
![]()
Ale byla sranda a o tom je zivot.![]()
Budu se tam muset taky někdy skočit podívat slyšel jsem o tom ale ještě jsem tam nebyl a s čím taky že![]()
Už tam máte aspoň namalovanou startovní čáru
Ale někdy....
das Auto