Moderátor: Dave0401
Ale kdyby si zapnul majáky tak tě nikdo nesmí předjíždět, nebo jak to vlastně v té vyhlášce píšouMr. Yaris píše:Beru pikouše![]()
S Wolfíkem se blbě sprintuje
hoh škoda,měl jsi dát vědět,teď už je zima,tak to není tak horký s těma každodeníma srazamaSly píše:Kurna, tak jsem se ted prohanel Martinovou S120 1,9 TDi a je to fakt psycho narez. Nemeli jsme co delat, tak jsme se jeli podivat do Havirova na to parkoviste, ale nikdo tam nebyl. Samozrejme jsem se chtel pochlubit cizim perim.No jo, kdyz to nekomu zere pod 5l a kupuje ropu za 18Kc/l, to se to projizdi.
![]()
Ale byla sranda a o tom je zivot.
V autě je pořád teploV-Y-V-I píše:hoh škoda,měl jsi dát vědět,teď už je zima,tak to není tak horký s těma každodeníma srazamaSly píše:Kurna, tak jsem se ted prohanel Martinovou S120 1,9 TDi a je to fakt psycho narez. Nemeli jsme co delat, tak jsme se jeli podivat do Havirova na to parkoviste, ale nikdo tam nebyl. Samozrejme jsem se chtel pochlubit cizim perim.No jo, kdyz to nekomu zere pod 5l a kupuje ropu za 18Kc/l, to se to projizdi.
![]()
Ale byla sranda a o tom je zivot.
haha to né,protože kousek od PARKINGu je policejí stanicejind005 píše:V autě je pořád teploV-Y-V-I píše:hoh škoda,měl jsi dát vědět,teď už je zima,tak to není tak horký s těma každodeníma srazamaSly píše:Kurna, tak jsem se ted prohanel Martinovou S120 1,9 TDi a je to fakt psycho narez. Nemeli jsme co delat, tak jsme se jeli podivat do Havirova na to parkoviste, ale nikdo tam nebyl. Samozrejme jsem se chtel pochlubit cizim perim.No jo, kdyz to nekomu zere pod 5l a kupuje ropu za 18Kc/l, to se to projizdi.
![]()
Ale byla sranda a o tom je zivot.![]()
Budu se tam muset taky někdy skočit podívat slyšel jsem o tom ale ještě jsem tam nebyl a s čím taky že![]()
Už tam máte aspoň namalovanou startovní čáru