kukGoldies píše:jj a uz by to chtelo neco jinyho jak HDRko

zkouška do raw, iso 1600, čas 1/15s z ruky + odšum a CS3

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
kukGoldies píše:jj a uz by to chtelo neco jinyho jak HDRko

Zrcadlo? jaký???
  Zrcadlo? jaký??? zbytek dokonal cs3
  zbytek dokonal cs3xenon04 píše:Fáboš: zrcadlo - váhal jsem nad Pentaxem K20D v setu s 16-45, pak jsem zjistil, že jsem na ceně Canonu 40D, tak jsem se vrátil zpátky na zem a koupil jsem Canon EOS 450D + 18-55 IS (moje první zrcadlo, tak zatim zkoušim a hraju si)
zebra je focená na 40mm clona 5.6, čas 1/15 + stabilizátor - ostřil jsem někam mezi oko a nozdru (středovym AF)zbytek dokonal cs3
 už tohle se mi zdá tahat na krku moc... oproti ultrazoomu
  už tohle se mi zdá tahat na krku moc... oproti ultrazoomu   

asi koupim levný tele Canon EF-S 55-250 mm f 4-5,6 IS, pevnou 50 (možná 35) a základ by se mi líbil Canon EF 17-40 mm f/4 L USM nebo líp Canon EF-S 17-55 mm f/2,8 IS USM
 asi koupim levný tele Canon EF-S 55-250 mm f 4-5,6 IS, pevnou 50 (možná 35) a základ by se mi líbil Canon EF 17-40 mm f/4 L USM nebo líp Canon EF-S 17-55 mm f/2,8 IS USM   ale to je hodně výhledový
  ale to je hodně výhledový   

xenon04 píše:Fáboš: ta 40D je pro mě moc těžkáuž tohle se mi zdá tahat na krku moc... oproti ultrazoomu

zatim si chci osahat stroj a pak se uvidí
dokoupil jsem UV B+W, LensPEN, nějakou literaturu (mistrovství práce s DSLR), brašnu Vanguard, 8GB karta k tomu byla
v plánu je nejdřív stativ - ten co mam je k ničemu... na kompakt ok, ale se zrcadlem se kejve...
pak asi dokoupim batery grip
a do té doby se nějak vyvrbí objektivy, který budu potřebovatasi koupim levný tele Canon EF-S 55-250 mm f 4-5,6 IS, pevnou 50 (možná 35) a základ by se mi líbil Canon EF 17-40 mm f/4 L USM nebo líp Canon EF-S 17-55 mm f/2,8 IS USM
ale to je hodně výhledový

paladix sleduju
jaký sklíčka máš ve sbírce?

tyvoe dobrej napad zejtra jich asi par bude..Venca Brody píše:Kluci jak fotite ohnostroje?

kola křivý křivý kola.:Kroci:. píše:jedna starsi na kterou jsem narazil

Ale je to pekny az zajimavy.. hod sem foto vsechn malejch..
  Ale je to pekny az zajimavy.. hod sem foto vsechn malejch..  co s tim budes delat?
 co s tim budes delat?

krmit s nima velkýhabitat3 píše:vypada to jako guma co jsem pouzival na zakladc..Ale je to pekny az zajimavy.. hod sem foto vsechn malejch..
co s tim budes delat?
 né dělam si prdel, hustej prcek
  né dělam si prdel, hustej prcekVsichni najednou se nedaji rozumne vyfotit...Porad utikaji.Jinak je budu prodavat.Mozna necham neco do chovu.habitat3 píše:vypada to jako guma co jsem pouzival na zakladc..Ale je to pekny az zajimavy.. hod sem foto vsechn malejch..
co s tim budes delat?

http://ondrejvavra.blogspot.com/2009/01 ... 12009.html" onclick="window.open(this.href);return false;
     http://ondrejvavra.blogspot.com/2009/01 ... 12009.html" onclick="window.open(this.href);return false;