kukGoldies píše:jj a uz by to chtelo neco jinyho jak HDRko

zkouška do raw, iso 1600, čas 1/15s z ruky + odšum a CS3
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
kukGoldies píše:jj a uz by to chtelo neco jinyho jak HDRko
xenon04 píše:Fáboš: zrcadlo - váhal jsem nad Pentaxem K20D v setu s 16-45, pak jsem zjistil, že jsem na ceně Canonu 40D, tak jsem se vrátil zpátky na zem a koupil jsem Canon EOS 450D + 18-55 IS (moje první zrcadlo, tak zatim zkoušim a hraju si)
zebra je focená na 40mm clona 5.6, čas 1/15 + stabilizátor - ostřil jsem někam mezi oko a nozdru (středovym AF)zbytek dokonal cs3
xenon04 píše:Fáboš: ta 40D je pro mě moc těžkáuž tohle se mi zdá tahat na krku moc... oproti ultrazoomu
![]()
zatim si chci osahat stroj a pak se uvidí![]()
dokoupil jsem UV B+W, LensPEN, nějakou literaturu (mistrovství práce s DSLR), brašnu Vanguard, 8GB karta k tomu byla
v plánu je nejdřív stativ - ten co mam je k ničemu... na kompakt ok, ale se zrcadlem se kejve...
pak asi dokoupim batery grip
a do té doby se nějak vyvrbí objektivy, který budu potřebovatasi koupim levný tele Canon EF-S 55-250 mm f 4-5,6 IS, pevnou 50 (možná 35) a základ by se mi líbil Canon EF 17-40 mm f/4 L USM nebo líp Canon EF-S 17-55 mm f/2,8 IS USM
ale to je hodně výhledový
![]()
paladix sleduju
jaký sklíčka máš ve sbírce?
tyvoe dobrej napad zejtra jich asi par bude..Venca Brody píše:Kluci jak fotite ohnostroje?
kola křivý křivý kola.:Kroci:. píše:jedna starsi na kterou jsem narazil
krmit s nima velkýhabitat3 píše:vypada to jako guma co jsem pouzival na zakladc..Ale je to pekny az zajimavy.. hod sem foto vsechn malejch..
co s tim budes delat?
Vsichni najednou se nedaji rozumne vyfotit...Porad utikaji.Jinak je budu prodavat.Mozna necham neco do chovu.habitat3 píše:vypada to jako guma co jsem pouzival na zakladc..Ale je to pekny az zajimavy.. hod sem foto vsechn malejch..
co s tim budes delat?