<<< Off Topic >>>
Moderátor: Dave0401
Re: Moravskoslezsky bazar
jo to me zase nesmi do baraku Kia 

no tak si koupil A6 s 1,8T....libi se mu...chce to,tak vam to pom muže byt hovno.on v tom autě bude jezdit,každy si auto kupuje podle toho jake se mu líbi,tak mu to přejde ať si ho užije ve zdraví a bez nehod!
Peugeot 407 sw , 2,2HDi Biturbo , FAP , 125kw , 370Nm

Dave0401 píše:proste volvo mi do baraku nesmi ...
ex ..: VW Golf III 95 lpg power :..
ex: blue metalic Ax LPG power
ex: red saxo lpg power
white skoda 120 1,8 16v gti in progress
K & P/ kure

K & P/ kure
klid myslel jsem ze je to tady forum cili diskuze atd..nevedel jsem ze je to tady o monologu...ja mu to neberu...at si koupi treba konsky povoz...PetulaGD píše:no tak si koupil A6 s 1,8T....libi se mu...chce to,tak vam to pom muže byt hovno.on v tom autě bude jezdit,každy si auto kupuje podle toho jake se mu líbi,tak mu to přejde ať si ho užije ve zdraví a bez nehod!

aktuálně ještě nic nekoupil ještě objíždějí nějakou jinou 

K & P/ kure

K & P/ kure
Re: Off topic II
Me se treba libi, ikdyz byl nejaky ten tukanec urcite, tak bohuzel, na to auto nejezdi.... spis jen at se mu nesere co se motoru tyce apod.. ja uz si s tim motorem zazil svePetulaGD píše:no tak si koupil A6 s 1,8T....libi se mu...chce to,tak vam to pom muže byt hovno.on v tom autě bude jezdit,každy si auto kupuje podle toho jake se mu líbi,tak mu to přejde ať si ho užije ve zdraví a bez nehod!

me treba prekvapilo, ze nekoupil kombika... kdyz uz

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
přesunuto z bazaru....
Naposledy upravil(a) remix dne 06 led 2009 11:28, celkem upraveno 1 x.
jasne...dizkuze,ale tak třeba použit objektivní kritiku a ne hned na piču to je,nikdy bych to nekoupil...pomluvte motor...ale pochvalte cenum323 píše:klid myslel jsem ze je to tady forum cili diskuze atd..nevedel jsem ze je to tady o monologu...ja mu to neberu...at si koupi treba konsky povoz...PetulaGD píše:no tak si koupil A6 s 1,8T....libi se mu...chce to,tak vam to pom muže byt hovno.on v tom autě bude jezdit,každy si auto kupuje podle toho jake se mu líbi,tak mu to přejde ať si ho užije ve zdraví a bez nehod!

To me taky.....asi bych radeji nechal tu jeho octu ,,,,,,ale treba koupi dobre, je to prece lutynok 

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
v zadnem z mych prispevku jsem nenapsal ze to je na picu a ze nikdyPetulaGD píše:jasne...dizkuze,ale tak třeba použit objektivní kritiku a ne hned na piču to je,nikdy bych to nekoupil...pomluvte motor...ale pochvalte cenum323 píše:klid myslel jsem ze je to tady forum cili diskuze atd..nevedel jsem ze je to tady o monologu...ja mu to neberu...at si koupi treba konsky povoz...PetulaGD píše:no tak si koupil A6 s 1,8T....libi se mu...chce to,tak vam to pom muže byt hovno.on v tom autě bude jezdit,každy si auto kupuje podle toho jake se mu líbi,tak mu to přejde ať si ho užije ve zdraví a bez nehod!

moc už tam toho jineho v plzni neni jedna tmave modra 1.8T : http://www.tipcar.cz/audi/audi-a6-1.8i2 ... 33143.html" onclick="window.open(this.href);return false;Josh píše:To me taky.....asi bych radeji nechal tu jeho octu ,,,,,,ale treba koupi dobre, je to prece lutynok
K & P/ kure

K & P/ kure
pekna libovka A6 s kvalitnim motorem a vsim v top stavu tak to tak ctvrt banky 

tu tmavou A6 bych bral teda spis.....
vypadá líp i když fotky hooodně klamouremix píše:tu tmavou A6 bych bral teda spis.....

K & P/ kure

K & P/ kure
Po ceste z Plzne ma bazaru a bazaru............a do nemecka to uz taky nema moc daleko 

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
ja se toho auta a ho musim zastavat.bavili sme se o tom...a on ví že je to od dost těžší,že to bude slabe pro to auto a že spotřeba stoupne,kupuje si auto podle sebe...kdyby chtěl jiný obsah tak by určitě vzal....ale jak si vybral tak ma...tak doufám že bude spokojen.ja bych si asi tak těžke auto nekoupil...hrozně by se mi libilo TTčko 1,8T quattro.....to bude lítat pěkně,a ten motor se mi hodně líbi,jak vidim jak mě Josh předíždí nebo uhání lutyni,jede to pěkně.navíc Hanizz není žadný zavodník,ma to pěkne rodine autko,ma malé děcko takže zas nějaky velky vykon nepotřebuje.
pokud ma dite tak tim spis bych sel do kombi a tim spis do Volva...tu V40 bezpeci pohodli komfort image..jen muj nazor 

jj, uz je to stary fotr, tak mu necpete nejakou pilu........
Ja nebudu soudit jak to jede protoze jsem jeste nemel tu cest, ale asi tusim jak to pojede.....

Ja nebudu soudit jak to jede protoze jsem jeste nemel tu cest, ale asi tusim jak to pojede.....
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
to teda joJosh píše:Po ceste z Plzne ma bazaru a bazaru............a do nemecka to uz taky nema moc daleko

K & P/ kure

K & P/ kure
myslim ze ani netusisJosh píše:jj, uz je to stary fotr, tak mu necpete nejakou pilu........![]()

Kamilovem323 píše:myslim ze ani netusisJosh píše:jj, uz je to stary fotr, tak mu necpete nejakou pilu........![]()
Ja nebudu soudit jak to jede protoze jsem jeste nemel tu cest, ale asi tusim jak to pojede.....Kamilove GTi jede ukrutne na to ze to ma zaklad 110kW..ani moje RSo 139kW nejelo tak jako to jeho..

K & P/ kure

K & P/ kure
Josh vi o cem mluvimK & P píše:Kamilovem323 píše:myslim ze ani netusisJosh píše:jj, uz je to stary fotr, tak mu necpete nejakou pilu........![]()
Ja nebudu soudit jak to jede protoze jsem jeste nemel tu cest, ale asi tusim jak to pojede.....Kamilove GTi jede ukrutne na to ze to ma zaklad 110kW..ani moje RSo 139kW nejelo tak jako to jeho..
![]()
že o ničem nevím
nic takového nevlastnim

Jak ty motory dokazou jet vim....a myslim az moc dobrem323 píše:myslim ze ani netusisJosh píše:jj, uz je to stary fotr, tak mu necpete nejakou pilu........![]()

Ale netusim jak to bude hybat s A6 a jeste k tomu v quattru
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
Myslis jako Deliquentove GTI??? Tak to netusim jak jede.... 

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
Kdyz uz tak bych sel do tohodle radeji...
http://audi.sbazar.cz/a6-1-8t-combi-rok ... 25934.html
http://audi.sbazar.cz/a6-1-8t-combi-rok ... 25934.html
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
no vsak pisu Kamilove GTiJosh píše:Myslis jako Deliquentove GTI??? Tak to netusim jak jede....

No kamilu s GTI je vic........tak se ptam..
Jak jede jeho gti?
Jak jede jeho gti?

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
tak kdyz ho mas ted ty tak bys to mel vedet a nedelat tady ze me cypaJosh píše:No kamilu s GTI je vic........tak se ptam..
Jak jede jeho gti?

PetulaGD píše:....jak vidim jak mě Josh předíždí nebo uhání lutyni,jede to pěkně...

Josh zavodnik

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
to bych si nedovolil...
Ja nevim, jezdim s nim predpisove....

Ja nevim, jezdim s nim predpisove....
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818