...a ty kecy na konci si nevšimejte.to je taťka.chtěl at zastavim.ale já jsem ho neslyšel.doma měli s toho prdel
  ...a ty kecy na konci si nevšimejte.to je taťka.chtěl at zastavim.ale já jsem ho neslyšel.doma měli s toho prdel  
 bude mi 13 let

Moderátor: Jardafox

na tom mojem plácku..na tomhle PLACU je trapné tohle...beru to zase ale že mu je 12 a taktak dosáhne na pedaly
 na tom mojem plácku..na tomhle PLACU je trapné tohle...beru to zase ale že mu je 12 a taktak dosáhne na pedaly 

však já neříkam že Typetr18.vt píše:ale ale
dosáhnu všude
já jsem neřikkal že si trapný

..kazi to to video..možná o vikendu jdem sject s mamčinou fiestou.tak to možná bude lepší
 ..kazi to to video..možná o vikendu jdem sject s mamčinou fiestou.tak to možná bude lepší 
ale didiJord píše:+ 4 polstare pod prdeli a spalky na nohou
 .sedmáci už nejsou moc mali
  .sedmáci už nejsou moc mali 
 a ne jezdili...
  a ne jezdili...nevim prislo mi tö.petr18.vt píše:proč jako?
 trosku zařvu ne
  trosku zařvu ne  /neber to spatne hlavne
  /neber to spatne hlavne  /
 / 
 treba aby si to aspon slysel voepetr18.vt píše:kvidas:nevim proč by řval kvuli take blbosti.
panda:to mi řika dost lidi.ale dávno jsem nevěděl co si dat na mejla.tak sjem si dal 18.vt vt-virtual tuning

Kvidas píše:treba aby si to aspon slysel voepetr18.vt píše:kvidas:nevim proč by řval kvuli take blbosti.
panda:to mi řika dost lidi.ale dávno jsem nevěděl co si dat na mejla.tak sjem si dal 18.vt vt-virtual tuning
se nestyd rekni rovnou ze sis tam tu osmacku nedal kvuli veku, ale kvuli velikosti neceho jinyho a je to ne