Projekt PEUGEOT 306

Na čem pracují členové TF

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis

Odpovědět
maxik900
Kontaktovat uživatele:

Re: Projekt PEUGEOT 306

Příspěvek od maxik900 »

No tak jsem si zase pocetl a chtelo by to nowe foto :)
nabízímeslužby pro Vašeho miláčka...lakováni,karosařinu,opravy bouraných aut,tuningové úpravy a mnoho dalsiho http://av-auto.webnode.cz/

kucik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kucik »

Hodí sem někdo konečně ty fotky,nebo je to zas plno keců a skutek utek?
mazda MX-6 coupe GD 2.0 16v - summer car
peugeot 405 SRi 2.0 - ex winter car
škoda fabia 1.2 htp - daily

creams
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od creams »

kucik píše:Hodí sem někdo konečně ty fotky,nebo je to zas plno keců a skutek utek?

Jak vidím tak na peu se moc nemaká, nebo to je nějaká stará fotka... http://www.sbazar.cz/img//original/72/2142172_2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; pro nechápave vpravo stoji pěkně zaprašeny zmiňovany peu
Pug 306 cleaning
HTTP://INFINITYCARS.CZ

http://opravy-autochladicu.cz/ a svařování hliníku
Profesionální péče o vozidla
www.detailing.cz
www.cleaned.cz

cooky

Příspěvek od cooky »

creams píše:
kucik píše:Hodí sem někdo konečně ty fotky,nebo je to zas plno keců a skutek utek?

Jak vidím tak na peu se moc nemaká, nebo to je nějaká stará fotka... http://www.sbazar.cz/img//original/72/2142172_2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; pro nechápave vpravo stoji pěkně zaprašeny zmiňovany peu

Tak to te musim zklamat,nectes pozorne :nono: ...napsalo se tu prece,ze 306 je zvenku hotova a ted uz jen doladit a poskladat interier.... :)

creams
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od creams »

cooky píše:
creams píše:

Tak to te musim zklamat,nectes pozorne :nono: ...napsalo se tu prece,ze 306 je zvenku hotova a ted uz jen doladit a poskladat interier.... :)
Tak nahoď foto a nenech se pořád doprošovat 8)
Pug 306 cleaning

www.detailing.cz
www.cleaned.cz

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

majn got, to je teda dilo. :roll:
Naposledy upravil(a) Katy dne 12 led 2009 03:30, celkem upraveno 1 x.
moje šPunto, muj život

Hepa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hepa »

Noooo jsem zvědavej na final ale exteriér a interiér stejnou barvou.. já nevím.. taky se mi to moc nelíbí..

hold 100 lidí 100chutí :)
[img]http://minituning.ic.cz/Avatar33.jpg[/img]

http://www.darkness-tuningclub.ic.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fiatbravatuning.estranky.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

vt.tuner

Příspěvek od vt.tuner »

he to hezký :)
Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R

Katy
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Katy »

m1tv píše:ešte bych potah koberec laminem a taky ho nalakoval ,sedačky skořepiny bez potahu a taky lak .Když už tak lak všude a pro všechny :lol:
spravne: taky bych nalakoval vsechno, aji dráty, pekne s paintstripem.

ps: a kdyz tak sleduje trendy tak jsem si teda v essenu nevsiml snad zadne novinky v menavce a laminatech, ato jsem mel oci na stopkach, mozna ten zakaznik nahrava veci z televize a nestiha se na to divat a pousti si to s treba tri roky spozdenim.

a my vsichni nemame vkus a nevyzname se :lol:

autori: Katy, Martinvr6 a Berty (pan mistr s Ibizou) :D
moje šPunto, muj život

Martinvr6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martinvr6 »

ufff :hmm: , tak jsem si to prectl cele a nestacim se divit co clovek jeste dokaze naplacat na auto. :savle: To co mozna bylo pred 5 rokama "in" to musi mit za kazdou cenu i na svem aute. Nechce se me vracet ke vsem komentarum firmy co to dela ani k majiteli auta. Ale pokud delam auto co nema nikdo vc stylu a designu, tak bych si urcite nedal barvu, kterou ma kazdej druhej a to same plati o kolech. Jsem zvedavej jak dlouho vydrzis jezdit s autem kazdej den a neprijit k ujme a poskozeni auta.Co se tyce jezdeni po Rakousku tak tam se hochu ani trosicku nechytas, jelikoz tam takove zbesilosti netoleruju ale rovnou pokutujou a strili spek Opravdu radsi bych jezdil MHD a chodil pesky nez jezdit v tomhle aute( jestli se tomu dat, tak rict). Jestli tomuhle rikas snizeni(naraznikama, prahama a kolama), tak ja mam offroada :rock: Bohuzel jak uz tady bylo nekde receno "vkus si nekoupis" Kdyby jsi misto toho investoval radsi do motoru, poradnych kol a podvozku.
Je potreba trosku u toho premyslet, delat to s rozumem a ne naplacat vse bez trocha uvahy.
Uz slysim reakce typu toho, ze tady jenom sedim u te krabice a pomlouvam co se da ale uvedu te v pravej opak tohle neni moje parketa. U spousta projektu drzim hubu a radsi nic nerikam ale u tohodle me to fakt nedalo.Zastavam se tech par lidi co s nema sdilim stejnej nazor. Hlavne kdyz se nekdo micha do kluku s SS :kladivo:
..:GII vrrr6 rulezzz :..
Obrázek
PRODÁM ////viewtopic.php?p=1443007#1443007

creams
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od creams »

Martinvr6

+1 asi bych to neřekl lépe :lol: v našem kraji mezi místnimi tunery to bude pro některé top auto, ale hold jsou i lide jiného názoru a právě asi patřím mezi ně :) strčil jsi do toho hodně peněz a to jsi mohl za ty prachy mít trošku jinde to auto ... doba laminatu je out
Pug 306 cleaning

www.detailing.cz
www.cleaned.cz

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

a teď tady kolem sebe zase majitel bude na dvě stránky kopat :lol: :lol:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Ozzy_Vita
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ozzy_Vita »

Nelíbí a to dost !!

Pro mě best je pežo od Creamse.
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec

cooky

Příspěvek od cooky »

Panda píše:a teď tady kolem sebe zase majitel bude na dvě stránky kopat :lol: :lol:

Vubec ne....sto lidi..sto chuti...ja videl jak to auto vypada ve skutecnosti a me se libi a budu v nem jezdit ja,tak vam necham vase nazory..je to prece diskuzni forum...tak diskutujte...aspon se to tu necim ozivi..

cooky

Příspěvek od cooky »

creams píše:Martinvr6

+1 asi bych to neřekl lépe :lol: v našem kraji mezi místnimi tunery to bude pro některé top auto, ale hold jsou i lide jiného názoru a právě asi patřím mezi ně :) strčil jsi do toho hodně peněz a to jsi mohl za ty prachy mít trošku jinde to auto ... doba laminatu je out

Ale me je jedno,jestli je lamino In nebo Out..anechtel jsem jine jano..ke svemu mam i jisty citovy vztah.Hod jsem fotky toho,co mas ty,rad se podivam...

cooky

Příspěvek od cooky »

Hepa píše:Noooo jsem zvědavej na final ale exteriér a interiér stejnou barvou.. já nevím.. taky se mi to moc nelíbí..

hold 100 lidí 100chutí :)

Interier a exterier neni stejnou barvou...byly na to pouzite rozdilne flip flop laky...cti pozore,nez se zapojis do diskuze a placnes nesmysly.. :?

cooky

Příspěvek od cooky »

Martinvr6 píše:ufff :hmm: , tak jsem si to prectl cele a nestacim se divit co clovek jeste dokaze naplacat na auto. :savle: To co mozna bylo pred 5 rokama "in" to musi mit za kazdou cenu i na svem aute. Nechce se me vracet ke vsem komentarum firmy co to dela ani k majiteli auta. Ale pokud delam auto co nema nikdo vc stylu a designu, tak bych si urcite nedal barvu, kterou ma kazdej druhej a to same plati o kolech. Jsem zvedavej jak dlouho vydrzis jezdit s autem kazdej den a neprijit k ujme a poskozeni auta.Co se tyce jezdeni po Rakousku tak tam se hochu ani trosicku nechytas, jelikoz tam takove zbesilosti netoleruju ale rovnou pokutujou a strili spek Opravdu radsi bych jezdil MHD a chodil pesky nez jezdit v tomhle aute( jestli se tomu dat, tak rict). Jestli tomuhle rikas snizeni(naraznikama, prahama a kolama), tak ja mam offroada :rock: Bohuzel jak uz tady bylo nekde receno "vkus si nekoupis" Kdyby jsi misto toho investoval radsi do motoru, poradnych kol a podvozku.
Je potreba trosku u toho premyslet, delat to s rozumem a ne naplacat vse bez trocha uvahy.
Uz slysim reakce typu toho, ze tady jenom sedim u te krabice a pomlouvam co se da ale uvedu te v pravej opak tohle neni moje parketa. U spousta projektu drzim hubu a radsi nic nerikam ale u tohodle me to fakt nedalo.Zastavam se tech par lidi co s nema sdilim stejnej nazor. Hlavne kdyz se nekdo micha do kluku s SS :kladivo:

To preziju...ale jen jedna vec...podvozek je od supersportu...tak si dej studenou sprchu ... :potlesk:

Martinvr6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martinvr6 »

cooky píše:To preziju...ale jen jedna vec...podvozek je od supersportu...tak si dej studenou sprchu ... :potlesk:
a tim basnik chtel rict co? ze SUPERSPORT je to nej na trhu :kladivo: . Jsi asi spadl z visne a trocha se ti to pomtalo v te hlave. Radsi bych si uz priplatil a koupil radsi HR, KW nebo Bilstein to jsou TOP podvozky a ne SUPERSPORT
..:GII vrrr6 rulezzz :..
Obrázek
PRODÁM ////viewtopic.php?p=1443007#1443007

berty

Příspěvek od berty »

ja koupil kw2 a zda se mi lepsi kw3 ale asi pujdu do supersportu. kdyz je teda tak dobrej. zacpu si radsi usi a zavru oci protoze az nekteri odsud narazi na rozum tak to bude strasná rana!!!!

creams
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od creams »

cooky píše:

Ale me je jedno,jestli je lamino In nebo Out..anechtel jsem jine jano..ke svemu mam i jisty citovy vztah.Hod jsem fotky toho,co mas ty,rad se podivam...
Tak vím, že tvému autu se to nevyrovná :mrgreen:
Přílohy
306 by Creams
306 by Creams
1A.jpg (202.3 KiB) Zobrazeno 3332 x
Pug 306 cleaning

www.detailing.cz
www.cleaned.cz

Hemi.cz

Příspěvek od Hemi.cz »

Nevím lidi,proč se do něj tak obouváte.Tak si kráčí svou cestou, nedělá auto tak,aby bylo teď in a necpe tam věci,které se mu nelíbí,ale to,co mu sedne.Neprzní to auto,jen na to dává věci,co se před nějakou dobou už okoukali,ale mu se zjevně pořád líbí.Jasně,je to úplně jiný styl než Creamsova 306tka nebo Bertyho Ibiza,ale to neznamená,že by to auto dělal špatně,nebo snad ano?

cooky

Příspěvek od cooky »

creams píše:
cooky píše:

Tak vím, že tvému autu se to nevyrovná :mrgreen:
ale ja proti tvemu nic nemam...tak podle fotky ti ho ani soudit nebudu...je to uplne o necem jinem...ty mas 3dver ja 5ti.To nebudu srovnavat...taky ma neco do sebe...ale v mem pripade...ja ho chtel co nejvic odlisit od seriovky..tvuj se v podstate vubec nicim od klasiky nelisi....

cooky

Příspěvek od cooky »

Hemi.cz píše:Nevím lidi,proč se do něj tak obouváte.Tak si kráčí svou cestou, nedělá auto tak,aby bylo teď in a necpe tam věci,které se mu nelíbí,ale to,co mu sedne.Neprzní to auto,jen na to dává věci,co se před nějakou dobou už okoukali,ale mu se zjevně pořád líbí.Jasně,je to úplně jiný styl než Creamsova 306tka nebo Bertyho Ibiza,ale to neznamená,že by to auto dělal špatně,nebo snad ano?

tesi me,ze nekdo konecne pochopil muj zamer... :)

cooky

Příspěvek od cooky »

Martinvr6 píše:
cooky píše:To preziju...ale jen jedna vec...podvozek je od supersportu...tak si dej studenou sprchu ... :potlesk:
a tim basnik chtel rict co? ze SUPERSPORT je to nej na trhu :kladivo: . Jsi asi spadl z visne a trocha se ti to pomtalo v te hlave. Radsi bych si uz priplatil a koupil radsi HR, KW nebo Bilstein to jsou TOP podvozky a ne SUPERSPORT

To ty jsi psal o naraznicich,kolech a jinych nesmyslech jako o snizeni....supersport proto,ze mi tam perfektne pasuje apomer ceny a kvality se mi zda v poradku....mimochodem,nejzdim zavody..tak proc tam valit neco co nevyuziju. Pro tve info..V minulosti jsem mel pokud si jeste dobre vzpominam ve predu KW a vzadu Koni....vypral jsem se do srotu....

creams
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od creams »

Aspoň, že akceptuješ názory jinych. Já to nevidím až tak tragicky, ale mohl jsi to volit jinak jedna taková varianta tady už byla flop z venku a flop vevnitř na pár věcech jako tapec atd a nevím nebylo to zrovna to pravé
Pug 306 cleaning

www.detailing.cz
www.cleaned.cz

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

co nějaké foto? Podle toho co se tu mihlo težko posoudit jestli je to pěkné bo ne.
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII

cooky

Příspěvek od cooky »

Rolljoin píše:co nějaké foto? Podle toho co se tu mihlo težko posoudit jestli je to pěkné bo ne.

Mas pravdu..vetsina jen placa,jak je to zprasene,ale ve skutecnosti jeste nic nevideli...asi maji bujnou predstavivost.

cooky

Příspěvek od cooky »

creams píše:Aspoň, že akceptuješ názory jinych. Já to nevidím až tak tragicky, ale mohl jsi to volit jinak jedna taková varianta tady už byla flop z venku a flop vevnitř na pár věcech jako tapec atd a nevím nebylo to zrovna to pravé
jak rikam..jeste jsi to nevidel...ale ze jsi to ty,muzes se na nekterem srazu postavit vedle me...pak nechame rozhodnou nezavisle divaky,co si o tom mysli...co ty na to...nebojis se??

cooky

Re: Re:

Příspěvek od cooky »

Katy píše:
m1tv píše:ešte bych potah koberec laminem a taky ho nalakoval ,sedačky skořepiny bez potahu a taky lak .Když už tak lak všude a pro všechny :lol:
spravne: taky bych nalakoval vsechno, aji dráty, pekne s paintstripem.

ps: a kdyz tak sleduje trendy tak jsem si teda v essenu nevsiml snad zadne novinky v menavce a laminatech, ato jsem mel oci na stopkach, mozna ten zakaznik nahrava veci z televize a nestiha se na to divat a pousti si to s treba tri roky spozdenim.

a my vsichni nemame vkus a nevyzname se :lol:

autori: Katy, Martinvr6 a Berty (pan mistr s Ibizou) :D

Aha..a vis proc ty flop nemas...protoze si ho nemuzes ani ve snzu dovolit... :lol:

vt.tuner

Příspěvek od vt.tuner »

nechapu co se tady resi...chapu martinaVR6,katy i bertyho,a ostatni....proste je to vas nazor...me se libi vase auta,ale i tenhle pažoutek...sice nevim jak dopadne,a ani to neni absolutne muj styl ktery podporuju..ale proste dela na svem aute,a upravuje ho tak jako vy svoje auta...k obrazu svému :roll:
Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R

Odpovědět

Zpět na „Projekty“