jo no ale porad to je jenom 110ka s chipem...navic A6 2.5TDi V6 docela nakladne na udrzbu...rozvody ani nemluvim... to radeji E39 5ku 530d 135kW ale pro me osobne radeji v manualu...
m323 píše:jo no ale porad to je jenom 110ka s chipem...navic A6 2.5TDi V6 docela nakladne na udrzbu...rozvody ani nemluvim... to radeji E39 5ku 530d 135kW ale pro me osobne radeji v manualu...
khamo rozovdy seženeš od 7k komplet na vw clubu je borec co jich má hafo od7-12tis za sadu, no problemo,žhavičky febi 200kč kus atd atd..... a 110kw s chipem je dost, to mi věř
no to bude dobrá studnička na penize ,skutečné km tak 2x tolik než uvádí , nevím ja se těch starých BMW bojím, vím jak to měl madman, furt se tam něco jebalo, od čidel až po dalších x věcí.
mylné info si měl asi ... tomu se tam neposralo na te sedmičce nic, akorát mechanici od bmw nemohli přijít na závadu, všechny čidla dobré, váha dobrá... nakonec to bylo benzínové čerpadlo.. jinak jen jezdil.. to byla studnička na peníze spíš spotřebově
remix píše:mylné info si měl asi ... tomu se tam neposralo na te sedmičce nic, akorát mechanici od bmw nemohli přijít na závadu, všechny čidla dobré, váha dobrá... nakonec to bylo benzínové čerpadlo.. jinak jen jezdil.. to byla studnička na peníze spíš spotřebově
no nevím jak jsem byl u něho v robotě tak se mu to furt nezaviralo, pipalo, houkalo a nadaval na to jak cip , pak jsem ho potkal na laně , a ruku na srdce kolik km s tím najezdil???500??
wesly.TDI píše:no to bude dobrá studnička na penize ,skutečné km tak 2x tolik než uvádí , nevím ja se těch starých BMW bojím, vím jak to měl madman, furt se tam něco jebalo, od čidel až po dalších x věcí.
no a podle me studnicka na penize je A6 2.5TDi V6 ktery v prumeru zere 9l nafty slusnym jezdenim
m323: khamo omyl, já s tím v létě frkal za 6-8 strop a to mám tiptrona, teď v zimě s napiču termostatem a věčně studeným motorem nejdu přes 9l , dálka dokonce 7.5
wesly.TDI píše:m323: khamo omyl, já s tím v létě frkal za 6-8 strop a to mám tiptrona, teď v zimě s napiču termostatem a věčně studeným motorem nejdu přes 9l , dálka dokonce 7.5
kamo tak jsem mel pujcenou na par dni A6 avant quattro 132kW 2.5TDi manual a proste prumerna dlouhodoba 10.5l/100
wesly.TDI píše:m323: khamo omyl, já s tím v létě frkal za 6-8 strop a to mám tiptrona, teď v zimě s napiču termostatem a věčně studeným motorem nejdu přes 9l , dálka dokonce 7.5
kamo tak jsem mel pujcenou na par dni A6 avant quattro 132kW 2.5TDi manual a proste prumerna dlouhodoba 10.5l/100
tak si vyndej z fusekle tu cyhlu khamo ........... jinak počítej quattro +1l na 100km
čím to je že teď v zimě mi to žere nějak "moc" ??? nabral jsem za 500 (22litrů) a najel jsem "jen" 100km To je bordel jak cyp...jak bylo teplo tak jsem jezdil maximálně za 15
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Jurisek16 píše:čím to je že teď v zimě mi to žere nějak "moc" ??? nabral jsem za 500 (22litrů) a najel jsem "jen" 100km To je bordel jak cyp...jak bylo teplo tak jsem jezdil maximálně za 15