Škoda sotodvacet :-D wintero dorifto :-D

Prostě videa

Moderátor: Jardafox

dezz

Re: Škoda sotodvacet :-D wintero dorifto :-D

Příspěvek od dezz »

Kubajz píše:
Kvidas píše:
Kubajz píše:
Jezdím dva roky Drift 1:10.vím co to je :wink:
zajimavy ze nazev videa i topicu je winter dorifto :mrgreen:
četl si předchozí stránku?vidíš všude ty vyřehtané smaily? opakuju ještě jednou ty dvě slova:RECESE PRDEL
to nemeni nic na tom ze si total pako

Pernick

Příspěvek od Pernick »

Kvidas píše:Taky me dostava po filmu FaF4 jak kazdej skodovkar svuj pocit nazyva drift, dorifto, driftovani pokazdy co se mu protocej kola
Ty taky brouku 8) Drift je řízený smyk ne? Tak pokud auto (sry škodovka neasy) jede nějak bokem a směrem kterým chce majitel, je to drift ne? :?:

Nemluvím o kubajzově pokusu, to je zoufalé, ale budiž
Renault Megane Break 1.9DTi 100koní v naftě, jsem spokojený =)

Kubajz

Příspěvek od Kubajz »

dezz píše: to nemeni nic na tom ze si total pako
samozřejmě všichni sou paka jen ty jsi vrtulník 8) :lol:

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

nikdy bych to neoznacil za drift, ale prdel byla :D a to jsem tuhle XR2i tady chtel menit za mobil :D uz jsem kompletne udelal motor a fakt jede jak debil (jen jeste vymenit klinak od altiku :D ) jen slicky na predku na zasnezenem letisti nic moc :D
http://www.youtube.com/watch?v=D-W3Limv3GI" onclick="window.open(this.href);return false;
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí :D

Dunga

Příspěvek od Dunga »

Kubajz píše:mě neurazíš :nono: mě může urazit jen inteligentníosoba.chtěl jsem podotknout tvůj názor že modely jsou pro děti 8) málokdo si představuje co takový model obnáší.Ty evidentně patříš mezi ně :lol:
jakozto dlouhodoby modelar ver, ze orpavdu vim, co to je, lec se tomu uz asi 3 roky nevenuju... a myslim, ze inteligentni osoba, navic na rozdil od tebe i vyzrala, jsem dostatecne a hlavne jsem te urazit nehodlal, az vyrostes a prectes si tohle znovu, treba to i pochopis. ted si utri mleko z brady a bez kamaradovi projet skocnu, at tady muzes opet spoustu lidi poslat do kolen svym nenapodobytelnym drifterskym umenim :hlazeni :zadek:

Kubajz

Příspěvek od Kubajz »

Dunga píše:
Kubajz píše:mě neurazíš :nono: mě může urazit jen inteligentníosoba.chtěl jsem podotknout tvůj názor že modely jsou pro děti 8) málokdo si představuje co takový model obnáší.Ty evidentně patříš mezi ně :lol:
jakozto dlouhodoby modelar ver, ze orpavdu vim, co to je, lec se tomu uz asi 3 roky nevenuju... a myslim, ze inteligentni osoba, navic na rozdil od tebe i vyzrala, jsem dostatecne a hlavne jsem te urazit nehodlal, az vyrostes a prectes si tohle znovu, treba to i pochopis. ted si utri mleko z brady a bez kamaradovi projet skocnu, at tady muzes opet spoustu lidi poslat do kolen svym nenapodobytelnym drifterskym umenim :hlazeni :zadek:
:smich: :smich: ty si marný

TOFRi

Příspěvek od TOFRi »

Shelby píše:nikdy bych to neoznacil za drift, ale prdel byla :D a to jsem tuhle XR2i tady chtel menit za mobil :D uz jsem kompletne udelal motor a fakt jede jak debil (jen jeste vymenit klinak od altiku :D ) jen slicky na predku na zasnezenem letisti nic moc :D
http://www.youtube.com/watch?v=D-W3Limv3GI" onclick="window.open(this.href);return false;

Kameramanovi byla asi hodne zima co...? :D
J D M

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

koni píše:
Shelby píše:nikdy bych to neoznacil za drift, ale prdel byla :D a to jsem tuhle XR2i tady chtel menit za mobil :D uz jsem kompletne udelal motor a fakt jede jak debil (jen jeste vymenit klinak od altiku :D ) jen slicky na predku na zasnezenem letisti nic moc :D

Kameramanovi byla asi hodne zima co...? :D
ani ne, jen -14 :D
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí :D

luke.bean
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luke.bean »

http://cz.youtube.com/watch?v=WJDhagSz2 ... re=channel" onclick="window.open(this.href);return false;

a takhle to dopadá :lol: :lol: :lol:

http://cz.youtube.com/watch?v=hR9YJmC5e ... re=channel" onclick="window.open(this.href);return false;
QUATTRO 309 kW

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

minulej týden cesta na Klíny ,by jsi měl asi radost :lol:
ale divim se že se nikomu nic nestalo,ani jedno auto v lese 8)

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

to asi nejsem bokař, no :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=Y7KXtcg7PYI" onclick="window.open(this.href);return false;

Ale slabý je to taky, ale je to moje, tak nepomlouvat prosím :D
Aneb důkaz o tom, že ford dojel tam i zpátky :D
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

Pernick

Příspěvek od Pernick »

Eiffel píše:to asi nejsem bokař, no :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=Y7KXtcg7PYI" onclick="window.open(this.href);return false;

Ale slabý je to taky, ale je to moje, tak nepomlouvat prosím :D
Aneb důkaz o tom, že ford dojel tam i zpátky :D
Pocelou dobu hrozná nuda, ale luxus záběr je na tu lebku to jsem nečekal, že to bude mít tak hezky udělané pokračování 8)
Renault Megane Break 1.9DTi 100koní v naftě, jsem spokojený =)

luke.bean
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luke.bean »

ááá,průhonice a okolí :lol: :lol: :lol:

jinak nuda
QUATTRO 309 kW

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

F.l.a.n.e.l. píše:až to budeš s tou škodovkou umět na suchu jako nikorjak, tak pak tu vkládej videa ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=_Ys7255y ... 2D&index=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Nevíš na jaký silnici se to jelo?

Ozzy_Vita
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ozzy_Vita »

:D http://www.youtube.com/watch?v=J5t44k6_ ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec

Dunga

Příspěvek od Dunga »

Kubajz píše: :smich: :smich: ty si marný
je-li to vse, na co se zmuzes, tady ty pokusy o zesmesneni, po argumentaci a obhajobe tvrzeni, pak nevim, kdo je tu marny, ale budiz, dal se k tomu radsi vyjadrovat nebudu, at me nekdo nenarkne, ze destruuju tvou detskou psychiku :alien:

Kubajz

Příspěvek od Kubajz »

Dunga píše:
je-li to vse, na co se zmuzes, tady ty pokusy o zesmesneni, po argumentaci a obhajobe tvrzeni, pak nevim, kdo je tu marny, ale budiz, dal se k tomu radsi vyjadrovat nebudu, at me nekdo nenarkne, ze destruuju tvou detskou psychiku :alien:
děcko si podle těch příspěvků tak možná Ty a snažíš se hrát na dospělého

Dunga

Příspěvek od Dunga »

Kubajz píše:
Dunga píše:
děcko si podle těch příspěvků tak možná Ty a snažíš se hrát na dospělého
no na rozdil od tebe mam jak papiry, tak auto a praci, coz ve 14-ti letech nesmis, tak dite asi nebudu... bez si pohonit ego jinde, nez ti to tu zamknou :?:

Kubajz

Příspěvek od Kubajz »

kde ses dočetl že mi je 14 ty chytráku a čti to po sobě.to co vyčítáš mě sedí jen na tebe

Dunga

Příspěvek od Dunga »

Kubajz píše:kde ses dočetl že mi je 14 ty chytráku a čti to po sobě.to co vyčítáš mě sedí jen na tebe
no psal jsi, ze nemas papiry a jsi student, tak se mi to mozna spojilo s tim druhym co tu psal, ze mu je 14, nicmene, na zbytku trvam. navic jsem ti nic nevycital, jen jsem ti rikal, at s takovym nesmyslem nemachrujes a at me neurazis, ale at si to nechas pro sve vrstevniky...

Kubajz

Příspěvek od Kubajz »

Dunga píše:
Kubajz píše:kde ses dočetl že mi je 14 ty chytráku a čti to po sobě.to co vyčítáš mě sedí jen na tebe
no psal jsi, ze nemas papiry a jsi student, tak se mi to mozna spojilo s tim druhym co tu psal, ze mu je 14, nicmene, na zbytku trvam. navic jsem ti nic nevycital, jen jsem ti rikal, at s takovym nesmyslem nemachrujes a at me neurazis, ale at si to nechas pro sve vrstevniky...
táhne mi na 19,z ničím nemachruju a Ty běž prudit jinam :?:

Dunga

Příspěvek od Dunga »

Kubajz píše:
Dunga píše:
táhne mi na 19,z ničím nemachruju a Ty běž prudit jinam :?:
no aspon, ze plnolety jsi, to se tu bohuzel oproti zdrave selske logice moc nenosi...

Kroci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kroci »

DK dost
Stilyng objemem nenahradýš

Kód: Vybrat vše

www.strasse.cz - oblečení s autotématikou

Odpovědět

Zpět na „Video“