Moderátor: Dave0401

je jejího frajera...má ještě F430 Scuderia, Mercedes CL tušímPetulaGD píše:myslim že jsem to viděl v havru u elanu,dost pěkne auti....mě by zas zajimala ta kunda z lutyně blonďata co stojí občas před pizzerkou v bíle X6
co takhle GIV black rabbit vs. nissan sunny 2,0GTi nebo mam radši mlčet o bohuminěJosh píše:co takhle puma vs. Golf GTI

Jo, nemusis mlcet, dal me.... jestli jsi dobre videl tak jsem zapomel vypnout ESP a na startu jak prohrablo kolo tak mi to automaticky ubralo plyn....pak jsem ho pomalu dojizdel.....Koňas píše:co takhle GIV black rabbit vs. nissan sunny 2,0GTi nebo mam radši mlčet o bohuminěJosh píše:co takhle puma vs. Golf GTI

puma ST a Golf GTI klidně

nemyslel si nahodou ASR?? ja musim vythnout pojistku abych to vypnul a rozdil je hodně znat no.Josh píše:Jo, nemusis mlcet, dal me.... jestli jsi dobre videl tak jsem zapomel vypnout ESP a na startu jak prohrablo kolo tak mi to automaticky ubralo plyn....pak jsem ho pomalu dojizdel.....Koňas píše:co takhle GIV black rabbit vs. nissan sunny 2,0GTi nebo mam radši mlčet o bohuminěJosh píše:co takhle puma vs. Golf GTI

Dalsi vec je ta kolik to sunny vazi?? ale to je jedno....nebudu se tady dohadovat...
S pumou jsem jel a jede hezky, nicmene GIV by ti na prdel dala..

známe...víme..... Alean zas ty VW tak nežer....ale trošku pravdy na tom co pišeš je!hlavně s tím focusemalean píše:Já srovnávám pohodlí v Golfu a v Pumě posazené na Fiesťácký podvozek a poskládané co dům dal, vyráběla se jenom 5 let jestli se nepletu,proč asi? Tím neříkám že podvozek Golfu IV je nějaké terno,třeba Focus ho má o hodně lepší,ale ty si začal srovnávat Pumu s GIV ,měl jsi vybrat třeba Pumu/VWCorado ale to je jedno,srovnávali bychom nesrovnatelné.

kua....tak to se mábarry píše:je jejího frajera...má ještě F430 Scuderia, Mercedes CL tušímPetulaGD píše:myslim že jsem to viděl v havru u elanu,dost pěkne auti....mě by zas zajimala ta kunda z lutyně blonďata co stojí občas před pizzerkou v bíle X6
je z Karviné
bodnutí zezaduKoňas píše:co takhle GIV black rabbit vs. nissan sunny 2,0GTi nebo mam radši mlčet o bohuminěJosh píše:co takhle puma vs. Golf GTI

V Pumě jsem jel a přišlo mi to skoro jak v Tigře ...takové stejné babské autaalean píše:Já srovnávám pohodlí v Golfu a v Pumě posazené na Fiesťácký podvozek a poskládané co dům dal, vyráběla se jenom 5 let jestli se nepletu,proč asi? Tím neříkám že podvozek Golfu IV je nějaké terno,třeba Focus ho má o hodně lepší,ale ty si začal srovnávat Pumu s GIV ,měl jsi vybrat třeba Pumu/VWCorado ale to je jedno,srovnávali bychom nesrovnatelné.
 (můj názor
 (můj názor  ) Prostě mě to ničím nedostalo...jak podvozkem...tak motorem...ani vzhledem
 ) Prostě mě to ničím nedostalo...jak podvozkem...tak motorem...ani vzhledem   ...no a když už jsi tady plácnul toho focuse tak ty podvozky a jizdni vlastnosti jsou u nich fakt parádní...jezdilo se mi s něma strašně dobře ať už to byl klepáč nebo Zetec...a nejlíp asi s kombíkama(nevím proč) ale jako "auto" bych to nechtěl ani zadarmo
 ...no a když už jsi tady plácnul toho focuse tak ty podvozky a jizdni vlastnosti jsou u nich fakt parádní...jezdilo se mi s něma strašně dobře ať už to byl klepáč nebo Zetec...a nejlíp asi s kombíkama(nevím proč) ale jako "auto" bych to nechtěl ani zadarmo   

(???ps+)
 (???ps+)ja si taky myslim,to GTi od Joshe jak sem viděl jak tomu daval jak jel z benzinky.....a nebo jak mě předjíždí tak puma by se nechytala vubecJosh píše:Jo, nemusis mlcet, dal me.... jestli jsi dobre videl tak jsem zapomel vypnout ESP a na startu jak prohrablo kolo tak mi to automaticky ubralo plyn....pak jsem ho pomalu dojizdel.....Koňas píše:co takhle GIV black rabbit vs. nissan sunny 2,0GTi nebo mam radši mlčet o bohuminěJosh píše:co takhle puma vs. Golf GTI

Dalsi vec je ta kolik to sunny vazi?? ale to je jedno....nebudu se tady dohadovat...
S pumou jsem jel a jede hezky, nicmene GIV by ti na prdel dala..

Von má TDÝÝÝ
 Von má TDÝÝÝ   

(???ps+)
 (???ps+)mluvim o tom černem rabittovi,teď má Boroka....a tež nevypadá špatně....jesli sniži,nahodí kolca...tak bude mít krasne autoJurisek16 píše:Jaké GTI od Joshe ?
Von má TDÝÝÝ

neboj žeru jen kvalitní autaPetulaGD píše:známe...víme..... Alean zas ty VW tak nežer....ale trošku pravdy na tom co pišeš je!hlavně s tím focusemalean píše:Já srovnávám pohodlí v Golfu a v Pumě posazené na Fiesťácký podvozek a poskládané co dům dal, vyráběla se jenom 5 let jestli se nepletu,proč asi? Tím neříkám že podvozek Golfu IV je nějaké terno,třeba Focus ho má o hodně lepší,ale ty si začal srovnávat Pumu s GIV ,měl jsi vybrat třeba Pumu/VWCorado ale to je jedno,srovnávali bychom nesrovnatelné.
 takže o fouse nemusíš mít strach
 takže o fouse nemusíš mít strach  o te trošce bych polemizoval,vím co říkám
  o te trošce bych polemizoval,vím co říkám 

řek majitel mandarinkyHanizz píše:vy tady srovnávate GIV proti pumě? trošku hrušky s jabkama,ne
 která nejede vubec špatňě a tak jak ostatní řikali
  která nejede vubec špatňě a tak jak ostatní řikalino vypadá to že oba strašně nadrazujete VW nad vše ostatní a ani nevíte co ty zkratky vůbec znamenají a jak fungují..ESP je elektronická stabilizace podvozku..když se dostaneš do smyku ESP si přibrzduje každé kolo jak samo potřebuje a z toho smyku tě vyvede zase ven..ta s ubranim výkonu při prokluzu hnanych kol nemá nic společného..ASR které má automaticky každé auto které má ESP znamená protiprokluz když začnou hrabat přední kola..když vypnes ESP automaticky tím vypnes i ASR..takže ten co tady napsal poznámku jestli spíš Josh nemyslel ASR měl pravdu..a vy dva VWfanatici svoje auta ani neznáte..dokonce ani co jaké tlačítko na palubovce dělá..alean píše:určitě myslel ESP a u VW na to máme vypínač

a Volvoman nejsem uz ani nahodou..to jsem mel vice koncernovych VW aut nez Volv ale diky
 a Volvoman nejsem uz ani nahodou..to jsem mel vice koncernovych VW aut nez Volv ale diky   

Nic nenadřazuju,jen vím co je dobrém323 píše:no vypadá to že oba strašně nadrazujete VW nad vše ostatní a ani nevíte co ty zkratky vůbec znamenají a jak fungují..ESP je elektronická stabilizace podvozku..když se dostaneš do smyku ESP si přibrzduje každé kolo jak samo potřebuje a z toho smyku tě vyvede zase ven..ta s ubranim výkonu při prokluzu hnanych kol nemá nic společného..ASR které má automaticky každé auto které má ESP znamená protiprokluz když začnou hrabat přední kola..když vypnes ESP automaticky tím vypnes i ASR..takže ten co tady napsal poznámku jestli spíš Josh nemyslel ASR měl pravdu..a vy dva VWfanatici svoje auta ani neznáte..dokonce ani co jaké tlačítko na palubovce dělá..alean píše:určitě myslel ESP a u VW na to máme vypínač

majitel ktery zna dobre sve auto nepotrebuje cist co ktere tlacitko na palubovce dela..proste ho vyzkousialean píše:To že si přečteš něco o zkratkách nemusí znamenat že tomu taky rozumíš,a neboj VW znám docela dobře

Sukop se jmenuje.barry píše:je jejího frajera...má ještě F430 Scuderia, Mercedes CL tušímPetulaGD píše:myslim že jsem to viděl v havru u elanu,dost pěkne auti....mě by zas zajimala ta kunda z lutyně blonďata co stojí občas před pizzerkou v bíle X6
je z Karviné
nechci se hádat ale zdá se mi že v boře ESP není že tam je jen tlačítko ASR . Josh mě určitě opraví . pokud si pamatuju ESP nebylo v oktávce 1 jen za příplatek tuším . ESP bylo jen v superbu.Luke_TDI píše:m323. V bore je ESP tlacitko ktere vypne i ASR. Proto byl pan josh trochu mystifikovan