nevim no, neviděl jsem člověka ktery by si stěžoval na pumu i na jeji podvozek. Co je fakt pruser hlavně u 1,7 že tam jsou strašne brzdy hlavně vzadu bubny nevim ktery variot to tak navrhnul. Taky myslim kdo ma pumu nebo jakekoliv kupečko tak hleda sportovni jizdu než napřGIV
Ja se nechcu hadat bo to tu už je jak v mateřske školce
PetulaGD píše:myslim že jsem to viděl v havru u elanu,dost pěkne auti....mě by zas zajimala ta kunda z lutyně blonďata co stojí občas před pizzerkou v bíle X6
je jejího frajera...má ještě F430 Scuderia, Mercedes CL tuším
je z Karviné
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
co takhle GIV black rabbit vs. nissan sunny 2,0GTi nebo mam radši mlčet o bohumině
puma ST a Golf GTI klidně
Jo, nemusis mlcet, dal me.... jestli jsi dobre videl tak jsem zapomel vypnout ESP a na startu jak prohrablo kolo tak mi to automaticky ubralo plyn....pak jsem ho pomalu dojizdel.....
Dalsi vec je ta kolik to sunny vazi?? ale to je jedno....nebudu se tady dohadovat...
S pumou jsem jel a jede hezky, nicmene GIV by ti na prdel dala..
AUTODÍLY SIEN Bohumín skype: autodily_sien_bohumin
775233340, 773334818
co takhle GIV black rabbit vs. nissan sunny 2,0GTi nebo mam radši mlčet o bohumině
Jo, nemusis mlcet, dal me.... jestli jsi dobre videl tak jsem zapomel vypnout ESP a na startu jak prohrablo kolo tak mi to automaticky ubralo plyn....pak jsem ho pomalu dojizdel.....
Dalsi vec je ta kolik to sunny vazi?? ale to je jedno....nebudu se tady dohadovat...
nemyslel si nahodou ASR?? ja musim vythnout pojistku abych to vypnul a rozdil je hodně znat no.
JJ vaha uděla hodně, taky jak jsem ho udělal v třinci tak v autě byla jen sedačka a palubovka
taky je něco jineho 1,7 a 1,8T. Jinak at ti Bora slouži
alean píše:Já srovnávám pohodlí v Golfu a v Pumě posazené na Fiesťácký podvozek a poskládané co dům dal, vyráběla se jenom 5 let jestli se nepletu,proč asi? Tím neříkám že podvozek Golfu IV je nějaké terno,třeba Focus ho má o hodně lepší,ale ty si začal srovnávat Pumu s GIV ,měl jsi vybrat třeba Pumu/VWCorado ale to je jedno,srovnávali bychom nesrovnatelné.
známe...víme..... Alean zas ty VW tak nežer....ale trošku pravdy na tom co pišeš je!hlavně s tím focusem
PetulaGD píše:myslim že jsem to viděl v havru u elanu,dost pěkne auti....mě by zas zajimala ta kunda z lutyně blonďata co stojí občas před pizzerkou v bíle X6
je z Karviné
alean píše:Já srovnávám pohodlí v Golfu a v Pumě posazené na Fiesťácký podvozek a poskládané co dům dal, vyráběla se jenom 5 let jestli se nepletu,proč asi? Tím neříkám že podvozek Golfu IV je nějaké terno,třeba Focus ho má o hodně lepší,ale ty si začal srovnávat Pumu s GIV ,měl jsi vybrat třeba Pumu/VWCorado ale to je jedno,srovnávali bychom nesrovnatelné.
V Pumě jsem jel a přišlo mi to skoro jak v Tigře ...takové stejné babské auta (můj názor ) Prostě mě to ničím nedostalo...jak podvozkem...tak motorem...ani vzhledem ...no a když už jsi tady plácnul toho focuse tak ty podvozky a jizdni vlastnosti jsou u nich fakt parádní...jezdilo se mi s něma strašně dobře ať už to byl klepáč nebo Zetec...a nejlíp asi s kombíkama(nevím proč) ale jako "auto" bych to nechtěl ani zadarmo
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
ja si taky myslim,to GTi od Joshe jak sem viděl jak tomu daval jak jel z benzinky.....a nebo jak mě předjíždí tak puma by se nechytala vubec
známe...víme..... Alean zas ty VW tak nežer....ale trošku pravdy na tom co pišeš je!hlavně s tím focusem
neboj žeru jen kvalitní auta takže o fouse nemusíš mít strach o te trošce bych polemizoval,vím co říkám
alean píše:určitě myslel ESP a u VW na to máme vypínač
no vypadá to že oba strašně nadrazujete VW nad vše ostatní a ani nevíte co ty zkratky vůbec znamenají a jak fungují..ESP je elektronická stabilizace podvozku..když se dostaneš do smyku ESP si přibrzduje každé kolo jak samo potřebuje a z toho smyku tě vyvede zase ven..ta s ubranim výkonu při prokluzu hnanych kol nemá nic společného..ASR které má automaticky každé auto které má ESP znamená protiprokluz když začnou hrabat přední kola..když vypnes ESP automaticky tím vypnes i ASR..takže ten co tady napsal poznámku jestli spíš Josh nemyslel ASR měl pravdu..a vy dva VWfanatici svoje auta ani neznáte..dokonce ani co jaké tlačítko na palubovce dělá..
kua, clovek tady napise 3 pismenka spatne a VOLVOman se muze posrat
jinak ja nikdy zadnou znacku neodsuzoval.....jen mam proste rad koncern a pojem DAS AUTO
AUTODÍLY SIEN Bohumín skype: autodily_sien_bohumin
775233340, 773334818
alean píše:určitě myslel ESP a u VW na to máme vypínač
no vypadá to že oba strašně nadrazujete VW nad vše ostatní a ani nevíte co ty zkratky vůbec znamenají a jak fungují..ESP je elektronická stabilizace podvozku..když se dostaneš do smyku ESP si přibrzduje každé kolo jak samo potřebuje a z toho smyku tě vyvede zase ven..ta s ubranim výkonu při prokluzu hnanych kol nemá nic společného..ASR které má automaticky každé auto které má ESP znamená protiprokluz když začnou hrabat přední kola..když vypnes ESP automaticky tím vypnes i ASR..takže ten co tady napsal poznámku jestli spíš Josh nemyslel ASR měl pravdu..a vy dva VWfanatici svoje auta ani neznáte..dokonce ani co jaké tlačítko na palubovce dělá..
Nic nenadřazuju,jen vím co je dobré
To že si přečteš něco o zkratkách nemusí znamenat že tomu taky rozumíš,a neboj VW znám docela dobře
.....ještě doplním že u novějších VW je EDS které pracuje do 40km/h a až potom začne působit ASR ,což je docela velká výhoda oproti autům co mají jen ASR.
je z Karviné
Sukop se jmenuje.
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
Luke_TDI píše:m323. V bore je ESP tlacitko ktere vypne i ASR. Proto byl pan josh trochu mystifikovan
nechci se hádat ale zdá se mi že v boře ESP není že tam je jen tlačítko ASR . Josh mě určitě opraví . pokud si pamatuju ESP nebylo v oktávce 1 jen za příplatek tuším . ESP bylo jen v superbu.
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg