Rada ohledně regulátoru paliva

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
golfik69
Kontaktovat uživatele:

Rada ohledně regulátoru paliva

Příspěvek od golfik69 »

Ahoj hoši.Kdo má zkušenost z přídavným regulátorem paliva?Nemužu na něm nastavit vic jak 3bar a při tom jde nastavit az na 10bar.Je tam šroub na imbus kterým se to reguluje,když šroub utahuji tak přidávám na tlaku ale vic jak na 3bar ho neutáhnu,dal šroubovat nejde,mužete mi někdo poradit?Děkuju

máca

Re: Rada ohledně regulátoru paliva

Příspěvek od máca »

jestli to nebude tim, ze ti palivova pumpa nedava vic jak ty 3 bary
cabrio bukvice

fokr_jr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr »

golfik69 píše:Ahoj hoši.Kdo má zkušenost z přídavným regulátorem paliva?Nemužu na něm nastavit vic jak 3bar a při tom jde nastavit az na 10bar.Je tam šroub na imbus kterým se to reguluje,když šroub utahuji tak přidávám na tlaku ale vic jak na 3bar ho neutáhnu,dal šroubovat nejde,mužete mi někdo poradit?Děkuju
ty si pridal regulator do seriovyho okruhu? to z nej nikdy vic nedostanes, nejdriv se musis zbavit serioveho a hlavne poradnou pumpu, seriove malokdy davaj vic jak ty 3 bar u "normalnich aut"...
Suzuki Swift GTR - AWD ITB, T25 @ 9psi spousta srandy
Lupo 3L

golfik69
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfik69 »

fokr_jr píše:
golfik69 píše:Ahoj hoši.Kdo má zkušenost z přídavným regulátorem paliva?Nemužu na něm nastavit vic jak 3bar a při tom jde nastavit az na 10bar.Je tam šroub na imbus kterým se to reguluje,když šroub utahuji tak přidávám na tlaku ale vic jak na 3bar ho neutáhnu,dal šroubovat nejde,mužete mi někdo poradit?Děkuju
ty si pridal regulator do seriovyho okruhu? to z nej nikdy vic nedostanes, nejdriv se musis zbavit serioveho a hlavne poradnou pumpu, seriove malokdy davaj vic jak ty 3 bar u "normalnich aut"...
Ahoj.Seriový jsem nechal odstranit,problem je v zavitu,dal ho proste nezasroubuju a tim padem nenastavim vyssi tlak.

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

golfik69 píše:
fokr_jr píše:
Ahoj.Seriový jsem nechal odstranit,problem je v zavitu,dal ho proste nezasroubuju a tim padem nenastavim vyssi tlak.
začal bych tím kolik ti talčí pumpa.. pokud netlačí více jak tši bary tak si mužeš šroubovat co chceš kam chceš ale více jak ty tři bary nevymáčkneš..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

tak tak pořádnou pumpu.. ještě zkus napsat víc o tvém cílu..jen tak zvedat tlak paliva.. ale třeba to děláš účelně
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“