Rada ohledně regulátoru paliva
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Rada ohledně regulátoru paliva
Ahoj hoši.Kdo má zkušenost z přídavným regulátorem paliva?Nemužu na něm nastavit vic jak 3bar a při tom jde nastavit az na 10bar.Je tam šroub na imbus kterým se to reguluje,když šroub utahuji tak přidávám na tlaku ale vic jak na 3bar ho neutáhnu,dal šroubovat nejde,mužete mi někdo poradit?Děkuju
Re: Rada ohledně regulátoru paliva
jestli to nebude tim, ze ti palivova pumpa nedava vic jak ty 3 bary
cabrio bukvice
ty si pridal regulator do seriovyho okruhu? to z nej nikdy vic nedostanes, nejdriv se musis zbavit serioveho a hlavne poradnou pumpu, seriove malokdy davaj vic jak ty 3 bar u "normalnich aut"...golfik69 píše:Ahoj hoši.Kdo má zkušenost z přídavným regulátorem paliva?Nemužu na něm nastavit vic jak 3bar a při tom jde nastavit az na 10bar.Je tam šroub na imbus kterým se to reguluje,když šroub utahuji tak přidávám na tlaku ale vic jak na 3bar ho neutáhnu,dal šroubovat nejde,mužete mi někdo poradit?Děkuju
Suzuki Swift GTR - AWD ITB, T25 @ 9psi spousta srandy
Lupo 3L
Lupo 3L
Ahoj.Seriový jsem nechal odstranit,problem je v zavitu,dal ho proste nezasroubuju a tim padem nenastavim vyssi tlak.fokr_jr píše:ty si pridal regulator do seriovyho okruhu? to z nej nikdy vic nedostanes, nejdriv se musis zbavit serioveho a hlavne poradnou pumpu, seriove malokdy davaj vic jak ty 3 bar u "normalnich aut"...golfik69 píše:Ahoj hoši.Kdo má zkušenost z přídavným regulátorem paliva?Nemužu na něm nastavit vic jak 3bar a při tom jde nastavit az na 10bar.Je tam šroub na imbus kterým se to reguluje,když šroub utahuji tak přidávám na tlaku ale vic jak na 3bar ho neutáhnu,dal šroubovat nejde,mužete mi někdo poradit?Děkuju
začal bych tím kolik ti talčí pumpa.. pokud netlačí více jak tši bary tak si mužeš šroubovat co chceš kam chceš ale více jak ty tři bary nevymáčkneš..golfik69 píše:Ahoj.Seriový jsem nechal odstranit,problem je v zavitu,dal ho proste nezasroubuju a tim padem nenastavim vyssi tlak.fokr_jr píše:ty si pridal regulator do seriovyho okruhu? to z nej nikdy vic nedostanes, nejdriv se musis zbavit serioveho a hlavne poradnou pumpu, seriove malokdy davaj vic jak ty 3 bar u "normalnich aut"...golfik69 píše:Ahoj hoši.Kdo má zkušenost z přídavným regulátorem paliva?Nemužu na něm nastavit vic jak 3bar a při tom jde nastavit az na 10bar.Je tam šroub na imbus kterým se to reguluje,když šroub utahuji tak přidávám na tlaku ale vic jak na 3bar ho neutáhnu,dal šroubovat nejde,mužete mi někdo poradit?Děkuju
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
tak tak pořádnou pumpu.. ještě zkus napsat víc o tvém cílu..jen tak zvedat tlak paliva.. ale třeba to děláš účelně