... i v hajence s microfonem si to dokazoval

Moderátor: Dave0401
pred garazim323 píše:a kde jsi to vapkoval? nerikej ze na Kackach....???remix píše:m323: ono to neni videt, ale dolu to slohlavne z hlinikovych casti to pustilo opravdu pekne.. jinak kryty sem strikal matnym cernym sprejem
no nejak si verismax3rx píše:Vás zbouchnu golfem všechny s mojim fukarem
Případně ještěDave0401 píše:hele AGU motor..ten jsem mel i ja
kdy mi to zas tak dobře nejelo? tys v tom jel?Dave0401 píše:no nejak si verismax3rx píše:Vás zbouchnu golfem všechny s mojim fukaremzas tak dobre ti to nejelo
chipla 96ka jede slusne to jo, ale na me bys asi nemel...
verim ze start bys mel lepsi (to bys mi ujel) a pak bys uz byl v prdeli
jezdil jsem v GIV 1.9TDI 96kw zaklad + turbinka z ARL + custom mapy v ECU a jelo to hezky.. jak jsem se potom postavil proti nemu 1q 2q mi ujel n 3q jsem ho uz dojel a na 4q se nechytalmax3rx píše:kdy mi to zas tak dobře nejelo? tys v tom jel?Dave0401 píše:no nejak si verismax3rx píše:Vás zbouchnu golfem všechny s mojim fukaremzas tak dobre ti to nejelo
chipla 96ka jede slusne to jo, ale na me bys asi nemel...
verim ze start bys mel lepsi (to bys mi ujel) a pak bys uz byl v prdelimám tam čip + turbínu z ASZ, to rve asfalt
a serie TDI jede stejně jak 1,8T 4*4Josh píše:chipla 1.9TDI lip nez 1.8T v serii,.......kroutak dela svoje
mi se to auto strašně líbilo, když ho mě felda... teď vypadá takové... takové tuctovéremix píše:to mi poslal madman na icq![]()
http://cz.youtube.com/watch?v=cfiYkFe0m ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Dave0401 píše:MAXIM PNEUSERVIS se vam predstavuje
Jo to Gynga tehda jeste nosil pampersky
205/40 17noreking píše:navstivne nas maxim-pneuservis v petrovicich ... prezuti za 460kc .. nove pneu od 700kc .. pokec se super synkama k nezaplaceni![]()