Nemáš zač Jinak to máš fakt pěkný Moc zachovalá OOOO...ale ten motor bych nepřežil...na to jaký to je obsah tak to žere fest...buď rád že nemáš to quattro
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Remix taky chtěl jezdit pod deset z A4 Q Povedlo se mu to snad jen jednou jak jsme jely do Přerova To jel za 7,5L/100km s 1,8T a já s 2,8 za 7,7L/100km
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
no uvidíme i s oktou jsem se dokázal dostat pod 4 litry ale celkem mi hlava nebere,že ty se s verunou dostaneš na necelých 8 litrů někdy mě musíš povozit,ve VR6 jsem ještě nejel,ale nechci aby si jel na spotřebu...
www.elecig.cz
E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.
Ouki...až bude suchý asfalt tak někdy u KFC na tom mokru to nemá cenu Jinak nejvíc je na tom autě asi zvuk...jinak mi nějak nepříjde že by to byla nějaká raketa Ale na atmosféru je to až moc sfinstvo
btw: asi tak nejmín se s tím dá "jet" za 6,9L/100km ...ale to je o hovnu...max do 100km/h a žáden zvuk a zaručený mikrospánek
Naposledy upravil(a) Jurisek16 dne 28 led 2009 22:43, celkem upraveno 1 x.
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
Jurisek16 píše:Remix taky chtěl jezdit pod deset z A4 Q Povedlo se mu to snad jen jednou jak jsme jely do Přerova To jel za 7,5L/100km s 1,8T a já s 2,8 za 7,7L/100km
jojo to byl mazec, sem sam nechapal, ovsem co to byla taky za jizda ze.. kuva vychrice a bourka jak cyp a ty na slickach cihla na plynu
Jurisek16 píše:Ouki...až bude suchý asfalt tak někdy u KFC na tom mokru to nemá cenu Jinak nejvíc je na tom autě asi zvuk...jinak mi nějak nepříjde že by to byla nějaká raketa Ale na atmosféru je to až moc sfinstvo
btw: asi tak nejmín se s tím dá "jet" za 6,9L/100km ...ale to je o hovnu...max do 100km/h a žáden zvuk a zaručený mikrospánek
Měl sem možnost řídit VR6 a docela sem čučel co to auto dokáže
UBER NA PLNEJ PLYN
minulost: MAZDA 323 BG 1.4 16V
současnost: Seat Leon TDI původně 66kw teď 1??
Jurisek16 píše:Ouki...až bude suchý asfalt tak někdy u KFC na tom mokru to nemá cenu Jinak nejvíc je na tom autě asi zvuk...jinak mi nějak nepříjde že by to byla nějaká raketa Ale na atmosféru je to až moc sfinstvo
Měl sem možnost řídit VR6 a docela sem čučel co to auto dokáže
není to zase tak drahé...ale zajímalo by mě co ta třetí jakost z usa vydrží podle mě nic moc...už to tak vypadá...všechno no name nevím...nějak tomu nevěřím
Vim ze ta znacka za to nemuze, byla tam dana v dobrem umyslu.. to je od Barryho ze?... ale pokud to ma vystihovat doopravdy rat, tak vam tam nadbyva 1 pismenko
Hanuš píše:Vim ze ta znacka za to nemuze, byla tam dana v dobrem umyslu.. to je od Barryho ze?... ale pokud to ma vystihovat doopravdy rat, tak vam tam nadbyva 1 pismenko
vt.tuner píše:striknout lampy na cerno by tomu svinsky seklo
To už je taky zahrnuto v těch pár věcech
Hanuš: nad tím jsme už taky kutili...ale možná to je myšleno jakože Krysa s Turbem A nebo RATTEN (jakože krysy) to je fuck...ale je to pěkné no ni ? Barry by nám mohl napsat proč tam jsou dvě