Yurii píše:Hmm koukam prisla vrtule Tohle auto je presne moje krevni skupina Uctívám pěkný černý kupátka, jen ten muj verk je spíš takovej holidej kchár než pila 4X4 jako tohle
Na druhou stranu vrtulku mam už v serii, sice malou ale je tam
tech veci je treba vice nez jen vrtulku a vrtulka je jen na prechodnou dobu,stejne se bude casem menit za mnohem vetsi.Tedka momentalne je muj cily jasny,najit si praci a zacit objednavat dalsi veci ktere sou k tomu potreba
tyjo to vypadá jak s 1.9tdi podle te malé kompresorové části... jestli jo tak to se s tím ani netrap protože to bude fungovat jako sohc vačka na dohcčku
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
elviiis píše:tyjo to vypadá jak s 1.9tdi podle te malé kompresorové části... jestli jo tak to se s tím ani netrap protože to bude fungovat jako sohc vačka na dohcčku
z TDicka to neni,je to normal z benzinaku.Jakmile budou finance tak se bude resit uplne nove turbo.Zatim to na zkouseni staci...
Stiloman píše:kuwa....skládej to....venku je extra povrch pro tvou OOOO
Prvne to potrebuju tam vyvarit kua,a je taka zima ze to delat nikdo nebude,mohl bych sice pomalu nektere veci nastrojovat ale v te zime to prcam,az bude +5st ,tak potom tam pudu makat.
JRD McLAREN píše:..tu hrdzu si dal dole ..???
alebo si ju len cimsik natrel ...??
BTW: peknee kola..tiez by som take cosi xel...
rez se komplet obrousila do cisteho a jeste natrela prumyslovym odrezovacem a tam kde uz to nemelo cenu brousit,se vyrizlo a zavarilo.Takze by mel byt klid snad uz
mash nejaky "dobry odrezovac" ..??
lebo to co mam ja nejako "podla navodu" nefunguje...
pokial to natrem na plech co bol silne zkorodovany, aj ked uz obruseny..ocisteny od hrubej hrdze..
taq odrezovac jaksik neucinkuje..
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
mash nejaky "dobry odrezovac" ..??
lebo to co mam ja nejako "podla navodu" nefunguje...
pokial to natrem na plech co bol silne zkorodovany, aj ked uz obruseny..ocisteny od hrubej hrdze..
taq odrezovac jaksik neucinkuje..
cim si to strikal na te prvni fotce? jinak ta druha fotka to je fotka prahu?Ja pouzivam odrezovac od movychem.sk a sem max spokojeny. Ja to trosicku obrousil,natrel 2-3xkrat a byl klid. http://www.movychem.sk/ochranne-vrstvy/ ... ol-2000-11" onclick="window.open(this.href);return false;
JRD McLAREN píše:je to prsknute zakladovkou v sprayi..
je tam kus novej podlahhy s lemom ..pod sedackou..
kedze "naspodu" to bolo hrdzave ..jako medzi tou podlahou a zadnym vnutornym podbehom..
na druhej je novy nosnik.. a kusek vnutorneho blatniku..
henten odrezovac mam aj ja..ale neni to moc fasa..
raz som kupil volaky v "ciernej kockatej falsi" ..a to bola ina parada...
ja si na ten odrezovac nemuzu stezovat,je to odrezovac,neni to kyselina,tudiz si muzes koupit kyselinu nejakou solnou nebo tak ale to ti z auta zbydou jen plasty
BullitBMW píše:Toma znam a musim rict ze na autinu odvedl hodne dobre prace... Uz aby jsi to poskladal a vyresil to koleso Snad me zas provezes A kdy zajdem ??
diky koleso/guma se vyresi bud ze tam dam duši a nebo koupim novy gumy a nebo budu dofoukavat 1x tydne kolo,coz je ta nejlepsi varianta a nejlevnejsi . Jinak jak bude nahozeny naraznik tak svezu. A na pivo pudem urcite tento tyden
11) "Citování zpráv" používejte prosím jen když je to nutné, aby se vědělo komu odpovídáte. V opačném případě prosím použijte jen "odpovědět na zprávu". Úplně zakázané jsou několikanásobné citace.
zbytecna citace Tom_ - priste ti ten prispevek kdyztak upravim
tak konecne sem si sehnal trosku podobnej chladic tomu originalu,je ho potreba jeste trosku upravit a to hlavne co se tyce vstupu a vystupu,zvetsit otvor a udelat novy nausteni (sirsi)