Moderátor: Jardafox
tiez najdes aspon 20 videi kde bura napr colin mcraeMexican píše:To je taky pravda a jeden z nich byl taky Polák a jeho známej!Ale koukni na youtube a je tam nějakejch 20,Kuzajem zrušenejch,aut.Podle mě to neni dobrej jezdec!
Seš dement jezdí dobře aspoň se neboji nikam pod plynem poslat auto což by se o tobě asi říct nedalo zvlášť když máš felduMexican píše:Mě stačilo vidět to první videoPoslal to tam pod plnym a stačila malá chybka a byl zas na sračku
Přijde mi jako bezmozek,kterej se ze svých chyb neučí!Přišel mi tak už když jsem o něm slyšel prvně a dnes se to ve mě jenom utvrdilo.Koukal jsem i na jeho "best" průjezdy a taky žádnej zázrak co by vyčníval z řady
Moc lidí nejezdi jak Kuzaj že jedou do zatáčky dveřma napřed a to je škodaJonnY píše:ja teda nejsom nejaky extra odbornik na rally vozitka, ale pokial viem, tak im to bez plynu prilis dobre nezataca...
Kuzaj,že jezdí pěkně bokem???S WRC-čkem nikdo nejezdí hnusnějš než on.Tohle je bokem! http://www.youtube.com/watch?v=ewxrNSOK ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false; v klidu a čistě a né tam ject dvě kila a myslet si,že fyzika je píčovina...Mefistisko píše:Moc lidí nejezdi jak Kuzaj že jedou do zatáčky dveřma napřed a to je škodaJonnY píše:ja teda nejsom nejaky extra odbornik na rally vozitka, ale pokial viem, tak im to bez plynu prilis dobre nezataca...
Tím levelem myslíš rozšvihat každý snad 3tí auto se kterým jede podobnou soutěž?Tommís83 píše:To Ozzy a Mexičan: nj někdo jezdí jak bezmozek někdo blbě šplehtá za kompem, až se někdo dostanete na jeho level tak si klidně suďte styl s WRC
Příteli, nemám v úmyslu se tady s Tebou přít a proto Ti dávám za pravdu. Ano, pouze blbě šplehtám za svým PC a nejezdím jako bezmozek.Tommís83 píše:To Ozzy a Mexičan: nj někdo jezdí jak bezmozek někdo blbě šplehtá za kompem, až se někdo dostanete na jeho level tak si klidně suďte styl s WRC
Nj ale já nejsem tvůj přítel, jo a ty jhezdíš nějaký závody? Tak komu cpeš jak jezdíš ty? Mě jen příjde scestný soudit něčí jezdecký styl podle pár klipů na youtube, .........Ozzy_Vita píše:Příteli, nemám v úmyslu se tady s Tebou přít a proto Ti dávám za pravdu. Ano, pouze blbě šplehtám za svým PC a nejezdím jako bezmozek.Tommís83 píše:To Ozzy a Mexičan: nj někdo jezdí jak bezmozek někdo blbě šplehtá za kompem, až se někdo dostanete na jeho level tak si klidně suďte styl s WRC