http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=1 ... _herne.htm

Moderátor: Jardafox
 ale fakt gooood...
 ale fakt gooood...   Aspon motivace pro ty hovinka se trochu zrealizovat pac takhle to fakt nejde...
 Aspon motivace pro ty hovinka se trochu zrealizovat pac takhle to fakt nejde...  Jak si odlozil ty brejle........... > http://www.cse.buffalo.edu/~burrows3/roflcopter.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
 Jak si odlozil ty brejle........... > http://www.cse.buffalo.edu/~burrows3/roflcopter.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;LuckyR píše:Co to je za zasranýho kokoto ty vole? To je frajeřiny vybíjet si svoji dementnost na nerdech který sou schpný někomu vrátit ránu akorát v RPG....

a když se pořádně podíváš tak vystřelil... a vzhledem k záblesku a zpětnému rázu bych řekl, že to airsoftova pistolka nebyla.
  a když se pořádně podíváš tak vystřelil... a vzhledem k záblesku a zpětnému rázu bych řekl, že to airsoftova pistolka nebyla.

No, vypadá to tak, že mu vypadnul snad zásobník a chlápek mu pak sebral pistoli. A vůbec se mi nezdá, že by na konci střílel - jen se tam s ní oháníspyker píše:pánové víte hovno pokud si všimne tak ta pistole vypadla z toho nebohého děcka co tam hraje na pc ... chudáček to určitě bude když nosí sebou pistoly a ještě do herny... pokud to byl majitel reagoval bych podobně

Kvidas píše:Bezmozek no. takhle po klubech sem videl v akci par takovejhle v teplakovce s postojem kickboxera..a jen to litalo no

kdybys měl staforda s sebou, nebo něco podobného, nevím, zda-li by si dovoliliFresch píše:hele magoři jsou i bez jakýhokoli bojovýho umění... kdo nejsme z vesnice máme smůlu.. mě napadli když jsem šel domů z procházky ze psem.. bylo jich pět

vesnice není zárukou úspěchůFresch píše:hele magoři jsou i bez jakýhokoli bojovýho umění... kdo nejsme z vesnice máme smůlu.. mě napadli když jsem šel domů z procházky ze psem.. bylo jich pět
 Magoři jsou sice všude, ale když se k tomu přidá technika boje, tak je to fakt průser. Osobně znám jednoho "fightera" a fightera. "fighter", měl na pracky skoro zbrojní pas, ale když mu přeskočilo, tak se nezastavil ani před ženskou a to je vážně zavrženihodné. Naproti tomu fighter je chlápek pohodový, do kterýho by jste nikdy neřekli, že umí co umí a nejde do boje pokud to není opravdu, ale opravdu nevyhnutelně nutné a to jenom do takové míry, aby nepřítele zastavil a odradil, nikoliv přizabil a zvedl si ego. A o tom je bojové umění, ať už je to Muay-Thai, Karate nebo Aikido. V prvé řadě je to o filozofii a až pak o technice a fightu, ale to už je jiné povídání
  Magoři jsou sice všude, ale když se k tomu přidá technika boje, tak je to fakt průser. Osobně znám jednoho "fightera" a fightera. "fighter", měl na pracky skoro zbrojní pas, ale když mu přeskočilo, tak se nezastavil ani před ženskou a to je vážně zavrženihodné. Naproti tomu fighter je chlápek pohodový, do kterýho by jste nikdy neřekli, že umí co umí a nejde do boje pokud to není opravdu, ale opravdu nevyhnutelně nutné a to jenom do takové míry, aby nepřítele zastavil a odradil, nikoliv přizabil a zvedl si ego. A o tom je bojové umění, ať už je to Muay-Thai, Karate nebo Aikido. V prvé řadě je to o filozofii a až pak o technice a fightu, ale to už je jiné povídání  Holt spusta lidí tam chodí jenom aby se naučili někoho ztlouct a mohli machrovat...
 Holt spusta lidí tam chodí jenom aby se naučili někoho ztlouct a mohli machrovat... 
Dave1984 píše:kdybys měl staforda s sebou, nebo něco podobného, nevím, zda-li by si dovoliliFresch píše:hele magoři jsou i bez jakýhokoli bojovýho umění... kdo nejsme z vesnice máme smůlu.. mě napadli když jsem šel domů z procházky ze psem.. bylo jich pět

Hm a pak takovýho kretena smázneš 9mm a i přesto že prokazatelně používal techniku a způsob boje, výrazně ohrožující Tvoje zdraví/život tak si jdeš sednout. Apoň v našem absurdistánu.Hans píše: vesnice není zárukou úspěchůMagoři jsou sice všude, ale když se k tomu přidá technika boje, tak je to fakt průser. Osobně znám jednoho "fightera" a fightera. "fighter", měl na pracky skoro zbrojní pas, ale když mu přeskočilo, tak se nezastavil ani před ženskou a to je vážně zavrženihodné. Naproti tomu fighter je chlápek pohodový, do kterýho by jste nikdy neřekli, že umí co umí a nejde do boje pokud to není opravdu, ale opravdu nevyhnutelně nutné a to jenom do takové míry, aby nepřítele zastavil a odradil, nikoliv přizabil a zvedl si ego. A o tom je bojové umění, ať už je to Muay-Thai, Karate nebo Aikido. V prvé řadě je to o filozofii a až pak o technice a fightu, ale to už je jiné povídání
Holt spusta lidí tam chodí jenom aby se naučili někoho ztlouct a mohli machrovat...

Hm, napadne mě dvojice debílků, já je smáznu oba dva svojí profi technikou v těžké seboebraně, oni mě zažalujou za těžký ublížení na zdraví a kdo bude na koni? Oba co mě napadli? Nebo já kdo použil nepřiměřenou sebeobranu v ohrožení života a to konkrétně technikou bojového umění. Já půjdu sedět.Globus píše:Hm a pak takovýho kretena smázneš 9mm a i přesto že prokazatelně používal techniku a způsob boje, výrazně ohrožující Tvoje zdraví/život tak si jdeš sednout. Apoň v našem absurdistánu.Hans píše: vesnice není zárukou úspěchůMagoři jsou sice všude, ale když se k tomu přidá technika boje, tak je to fakt průser. Osobně znám jednoho "fightera" a fightera. "fighter", měl na pracky skoro zbrojní pas, ale když mu přeskočilo, tak se nezastavil ani před ženskou a to je vážně zavrženihodné. Naproti tomu fighter je chlápek pohodový, do kterýho by jste nikdy neřekli, že umí co umí a nejde do boje pokud to není opravdu, ale opravdu nevyhnutelně nutné a to jenom do takové míry, aby nepřítele zastavil a odradil, nikoliv přizabil a zvedl si ego. A o tom je bojové umění, ať už je to Muay-Thai, Karate nebo Aikido. V prvé řadě je to o filozofii a až pak o technice a fightu, ale to už je jiné povídání
kdyby z batohu...za pasem ji nosil...noreking píše:kdovi co se mezi nema stalo ... treba ten kluk neco udelal a kdyz mu vypadal nejaka zbran s batohu tak to asi nebude nejaky svatousek .. a takovy debil zase nevypadal aby si vybijel zlost na takovych deckach