<<< Off Topic >>>
Moderátor: Dave0401
Re: Off topic II
A jeste potrebuju z obcanskeho zakoniku najit (myslim ze se to jmenuje) "Smlouva o predani dluhu"
Kdyz chce nekdo prepsat dluh na nekoho jineho......diky moc
Kdyz chce nekdo prepsat dluh na nekoho jineho......diky moc
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
Dejv mlží s tou částkou určo dá i vícF.l.a.n.e.l. píše:LUBO: kde to stojí? a hlavně kolik? protože jestli kolem dvou kil, tak ho klidně příští týden beru

VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
aspon nestojí u semaforu na křižovatce 3 ks za sebou jako A6 třeba no . takže Dejv přišetří a bude originálníbarry píše:Značka nemá takovou prestige jako MB, Audi a BMWMr. Yaris píše:Ale jo, je to pěkné auto. Seděl jsem v tom na autosalonu. Celkem mě překvapuje, že to nedosáhlo úspěchu jako třeba audi A8 nebo 7ma brambor.
jinak kočár to je parádní
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
kezbych mlzil lubo... ale vazne vice dat nemohu... 

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
tak budeš muset asi přišetřit at koukám jak koukám v té ceně asi nic nebude co by se ti líbilo . cce to aspon rok 2004Dave0401 píše:kezbych mlzil lubo... ale vazne vice dat nemohu...
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
Lubo, no rad bych co nejmladsi, ale budu rad jak sezenu neco 02 - 03 
Josh: pekna, ale na me porad moc
a hlavne debilni engine... byt to 132kw tak by melo smysl o tom zacit uvazovat 

Josh: pekna, ale na me porad moc

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
šel bych do takové A4 ale raději 1.8 T se dvouma laufama vzadu

woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
no mam strach, ze na ten motor je to uz moc velke a tezke...
je to skoro 200kg tezsi nez octa a vetsi

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
mám ten stejný názorDave0401 píše:no mam strach, ze na ten motor je to uz moc velke a tezke...

www.elecig.cz
E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.
s jednou jsem jel 1.8 T a jelo to hezky . 4x4 ale byla to 2005 a KW ted si nevzpomenu bylo to ale víc než 130 . byl to ten novější model ,abych nekecal 147 kw ? asi tak nějakDave0401 píše:no mam strach, ze na ten motor je to uz moc velke a tezke...
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
delalo 110, 120 a 140 kw tusim v A4 B6 vse bylo jak s Q tak bez Q
uvazoval jsem o 1.8T Q ale jak jsem se podival na vahu a rozmery A4 B6 tak me to nejak preslo ...
uvazoval jsem o 1.8T Q ale jak jsem se podival na vahu a rozmery A4 B6 tak me to nejak preslo ...
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
takže oprava měla 120KW a pak jsem ještě zkoušel ten 2.0 a ten měl 147 a to jelo jak prase ale i tak to žralo myslím že TFSI na ten motor nejsou dobré recenze .luboT4 píše:s jednou jsem jel 1.8 T a jelo to hezky . 4x4 ale byla to 2005 a KW ted si nevzpomenu bylo to ale víc než 130 . byl to ten novější model ,abych nekecal 147 kw ? asi tak nějakDave0401 píše:no mam strach, ze na ten motor je to uz moc velke a tezke...
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Mate nekdo zkusenosti s prispevky z uradu prace na mzdove naklady nebo na nakup investicniho majetku kdyz vytvorite nove pracovni misto???
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
Trochu jsem se o to zajímal a když jsem zjistil, jaká s tím je dupačka, tak sem se na to vysral 

- F.l.a.n.e.l.
já mám zkušenost tu, že po škole abych měl praxi jsem šel dělat za 63OOkč měsíčně, což byla taková nějaká dejme tomu "minimální mzda" kterou dostával od ÚP můj zaměstnavatel na mě jako příspěvek, že vytvořil to místo, čili jsem mu dělal rok zadarmo, protože on mi ze svého nedal nic.Josh píše:Mate nekdo zkusenosti s prispevky z uradu prace na mzdove naklady nebo na nakup investicniho majetku kdyz vytvorite nove pracovni misto???
dle mě zas taková dupačka to není, protože on byl celkem líný

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Nebo mu to někdo vyběhal, takoví lidi existujou .. mě od toho známí z úřadu odrazovali ( a to s tím neměli nic společného )
jestli jsi připraven hned na to co dostaneš nějakou kačku mít kontrolu z finančáku tak hurá do toho . myslím že dostaneš na zaměstnance co si vezmeš od uřadu ,měsíčně po dobu jednoho roku nějakou částku která ti bude stačit tak na soc+ zdrav toho zaměstnance . + spousta papírů podkladů vyřizování a toho že ani ty peníze nedostaneš včas.Josh píše:Mate nekdo zkusenosti s prispevky z uradu prace na mzdove naklady nebo na nakup investicniho majetku kdyz vytvorite nove pracovni misto???
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
podle mého šéfa to nestojí za tu buzeraci a kontroly.Před pěti lety vzal dva lidi takovým způsobem, koupil pak za to jeden stroj (stolárna) i s odsáváním.Papíry i vše ostatní v pořádku, ale u montáže právě toho odsávání, které bylo dodatečné, nepředložil doklad o zaplacení, ale nahlásil jen telefonicky.Po 2 letech se ozvali z úřadu a začali vše zjišťovat, papír se našel, ale prý to bylo už po promlčené době.Takže dostal penalizaci něco do sta tis. něco prominuli, ale i tak se museli psát různé žádosti o prominutí, které byli zamítány atd.Josh píše:Mate nekdo zkusenosti s prispevky z uradu prace na mzdove naklady nebo na nakup investicniho majetku kdyz vytvorite nove pracovni misto???
Takže jestli něco takového, tak pořádně ošéfovat, ale je to pět let zpátky, možná už je to jinačí.
Škoda Felicia Fun 1,9D
Škoda 136L
Škoda 136L
no byl jsem dneska se poptat na pracaku v bohumine tak mi pani dala papiry i s zadostma.....u me by slo teda o prispevky na mzdove naklady........skocim jeste do karvine a uvidim.... v mem pripade by mi dali max 11.000,,- po dobu 12. mesicu.......to ti jen tak z nebe do ruky nespadne.....zkusim to vylitat...
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
- F.l.a.n.e.l.
kontrola byla jednou a to ještě ohlášená 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Myslim ze zas takovy problem to nebude...........mi rikaji ze je to strasny problem jen ti co o to niokdy nezadali... 

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
když jsem po škole nastoupil do reklamky,tak pracák na mě zaměstnavateli přizpíval 9000 a můj plat byl 9700
a podle mého šefa to vyřízení byla opravdu dupačka

www.elecig.cz
já jsem jen odpovídal Jaruně na to proč vozidlo nedosáhlo úspěchu jako ostatní německé značkyluboT4 píše: aspon nestojí u semaforu na křižovatce 3 ks za sebou jako A6 třeba no . takže Dejv přišetří a bude originální
Je těžké se dostat mezi luxusní auta v nové značce...
toť můj názor k prodejnímu neúspěchu Phaetonu
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
aha, sem nevedel ze neco takoveho existuje, to je hezky prispevek, uz vim proc me ted nikdo nechce prijmout do nove prace, ceka az budu registrovany na pracaku a pak bude pobirat ty dotace ...Josh píše:no byl jsem dneska se poptat na pracaku v bohumine tak mi pani dala papiry i s zadostma.....u me by slo teda o prispevky na mzdove naklady........skocim jeste do karvine a uvidim.... v mem pripade by mi dali max 11.000,,- po dobu 12. mesicu.......to ti jen tak z nebe do ruky nespadne.....zkusim to vylitat...

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Nerikal jsem ze dostanu 11 ale je to strop, takze muzu i 4000,- zalezi na okolnostech......jsem zvedavy jak dopadnu....
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
když se z toho aspoň něco da vytěžit....i kdyby to byly ty 4000,- pořád lepší jak nic
Peugeot 407 sw , 2,2HDi Biturbo , FAP , 125kw , 370Nm
- F.l.a.n.e.l.
nevím jak recenze ale konečně dali do octávky motor, který i jedeluboT4 píše:takže oprava měla 120KW a pak jsem ještě zkoušel ten 2.0 a ten měl 147 a to jelo jak prase ale i tak to žralo myslím že TFSI na ten motor nejsou dobré recenze .luboT4 píše:s jednou jsem jel 1.8 T a jelo to hezky . 4x4 ale byla to 2005 a KW ted si nevzpomenu bylo to ale víc než 130 . byl to ten novější model ,abych nekecal 147 kw ? asi tak nějakDave0401 píše:no mam strach, ze na ten motor je to uz moc velke a tezke...

To mas 48000,-
Ale musim poradne pozjistovat co to vsechno obnasi....
Ale musim poradne pozjistovat co to vsechno obnasi....
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
Nevite nekdo jak je to s IP kamerou??? To musim mit asi verejnou IP abych se na ni mohl divat z domu, ze???
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818