To Mitsu (je to mitsubishi ne?) co mas v Avataru je tvoje?pavelini píše:ze te huba neboli kamarade, pockej, priste se po....es. A kdo se ptal kolegu, zda je HH v praci? Pockeeeej, jo a dnes u Sockolova jsem potkal Zvookyho.....
Ahá,takže to jsi ty ten "pravděpodobně zfetovanej magor" co se sháněl na krámě po bůhvíkom z nějakýho filmu co tam byl když jsem měl volno...Mikael píše:Dnes jsem potkal pana Paveliniho a ani nezamaval.A Hattoriho sem chtel navstivit,ale on uz asi dela nekde na BT (bussiness team) protoze na krame se nezdrzuje a nikdo ho nezna
Jestli tě někde na kruháči předjelo černý Evo jehož řidič jednou rukou telefonoval,druhou někam něco zapisoval a ještě telefonoval...asi ani radši nechci vědět čím...tak ano,byl to Pavelini...habitat3 píše:To Mitsu (je to mitsubishi ne?) co mas v Avataru je tvoje?
Jj...tady ten "pravděpodobně zfetovanej magor" se ptalhattori_hanzo píše:Ahá,takže to jsi ty ten "pravděpodobně zfetovanej magor" co se sháněl na krámě po bůhvíkom z nějakýho filmu co tam byl když jsem měl volno...Mikael píše:Dnes jsem potkal pana Paveliniho a ani nezamaval.A Hattoriho sem chtel navstivit,ale on uz asi dela nekde na BT (bussiness team) protoze na krame se nezdrzuje a nikdo ho nezna
Co jsem provedl?Kdyby neco, tak to ridila Majky........habitat3 píše:To Mitsu (je to mitsubishi ne?) co mas v Avataru je tvoje?pavelini píše:ze te huba neboli kamarade, pockej, priste se po....es. A kdo se ptal kolegu, zda je HH v praci? Pockeeeej, jo a dnes u Sockolova jsem potkal Zvookyho.....
X-Ray ??? Jo tak ty premyslis ??? A vahas atakpodobne ?pavelini píše:Ps mikael woe, toto je jine tema, moderator ti sprasi hlavu za ty Tvoje otecka.Pockej, doufam, ze jdes ve ctvrtek jezdit, objednal jsem X.RAYe.
Dovnitr jsem nevidel,ale myslim ze v sobotu to bylo.. tak neco cernyho, podobnyho tomu co je v avataru cekalo na semaforech na chebsky..hattori_hanzo píše:Jestli tě někde na kruháči předjelo černý Evo jehož řidič jednou rukou telefonoval,druhou někam něco zapisoval a ještě telefonoval...asi ani radši nechci vědět čím...tak ano,byl to Pavelini...habitat3 píše:To Mitsu (je to mitsubishi ne?) co mas v Avataru je tvoje?Btw. Pavle máš SZ.
Tos potkal manzelkupavelini píše:Ja dnes rano, v 6.45 potkal na prejezdu v Chodove ARV6tku a to jsem myslel, ze Italove v zime spi a v lete tanci.....
ARV6 píše:Tos potkal manzelkupavelini píše:Ja dnes rano, v 6.45 potkal na prejezdu v Chodove ARV6tku a to jsem myslel, ze Italove v zime spi a v lete tanci.....jezdi s Deltou do prace
Ja to mam napul, jedna italka tanci jenom v lete a druha pac je jeste mlada musi tancit celorocne
Co?Kdo?Kde?Jak?Já?S kým?V kolik?Jaký?Jakejch?Proč proboha?habitat3 píše:Sedící, nevidící hatori byl pozdraven (v globusu),ale byl v opojeni zen a nejakeho piti tak si me asi nevsiml..![]()
![]()
Co netusim, kdo nejaky dve? zensky a ty, jak netusim, ja? jo ty,s kym zase nejaky zensky, v kolik? cca 11:00, jakejch netusim, proc bys mel vedet ty..hattori_hanzo píše:Co?Kdo?Kde?Jak?Já?S kým?V kolik?Jaký?Jakejch?Proč proboha?habitat3 píše:Sedící, nevidící hatori byl pozdraven (v globusu),ale byl v opojeni zen a nejakeho piti tak si me asi nevsiml..![]()
![]()
Dežo manažero in da shop. Dle posezu bych se i vsadil, že pod tou modrou košilí přes opěradlo je nálepka "REŽISÉR"ARV6 píše:Pan Hattori v praci asi porad hleda nejaky Mini na netu![]()
Jojo Radim si s nim hraje vis, Pekne zimacky vid? hihihi.Smoula píše:dneska sem potkal paveliniho leona je to mozne? v chodove u autoservisu maxa????? co to tam dela na tech "krasnych" elektronech?
aha, hraje...a ja myslel ze ho chces prodat.pavelini píše:Jojo Radim si s nim hraje vis, Pekne zimacky vid? hihihi.Smoula píše:dneska sem potkal paveliniho leona je to mozne? v chodove u autoservisu maxa????? co to tam dela na tech "krasnych" elektronech?
Jojo je na prodej, jen doladuje nejake drobnosti k prodeji vis?Smoula píše:aha, hraje...a ja myslel ze ho chces prodat.pavelini píše:Jojo Radim si s nim hraje vis, Pekne zimacky vid? hihihi.Smoula píše:dneska sem potkal paveliniho leona je to mozne? v chodove u autoservisu maxa????? co to tam dela na tech "krasnych" elektronech?