Tos potkal manzelkupavelini píše:Ja dnes rano, v 6.45 potkal na prejezdu v Chodove ARV6tku a to jsem myslel, ze Italove v zime spi a v lete tanci.....
Ja to mam napul, jedna italka tanci jenom v lete a druha pac je jeste mlada musi tancit celorocne

Tos potkal manzelkupavelini píše:Ja dnes rano, v 6.45 potkal na prejezdu v Chodove ARV6tku a to jsem myslel, ze Italove v zime spi a v lete tanci.....
ARV6 píše:Tos potkal manzelkupavelini píše:Ja dnes rano, v 6.45 potkal na prejezdu v Chodove ARV6tku a to jsem myslel, ze Italove v zime spi a v lete tanci.....jezdi s Deltou do prace
Ja to mam napul, jedna italka tanci jenom v lete a druha pac je jeste mlada musi tancit celorocne
Co?Kdo?Kde?Jak?Já?S kým?V kolik?Jaký?Jakejch?Proč proboha?habitat3 píše:Sedící, nevidící hatori byl pozdraven (v globusu),ale byl v opojeni zen a nejakeho piti tak si me asi nevsiml..![]()
![]()

Co netusim, kdo nejaky dve? zensky a ty, jak netusim, ja? jo ty,s kym zase nejaky zensky, v kolik? cca 11:00, jakejch netusim, proc bys mel vedet ty..hattori_hanzo píše:Co?Kdo?Kde?Jak?Já?S kým?V kolik?Jaký?Jakejch?Proč proboha?habitat3 píše:Sedící, nevidící hatori byl pozdraven (v globusu),ale byl v opojeni zen a nejakeho piti tak si me asi nevsiml..![]()
![]()
Dežo manažero in da shop. Dle posezu bych se i vsadil, že pod tou modrou košilí přes opěradlo je nálepka "REŽISÉR"ARV6 píše:Pan Hattori v praci asi porad hleda nejaky Mini na netu![]()
Jojo Radim si s nim hraje vis, Pekne zimacky vid? hihihi.Smoula píše:dneska sem potkal paveliniho leona je to mozne? v chodove u autoservisu maxa????? co to tam dela na tech "krasnych" elektronech?
Jojo je na prodej, jen doladuje nejake drobnosti k prodeji vis?Smoula píše:aha, hraje...a ja myslel ze ho chces prodat.pavelini píše:Jojo Radim si s nim hraje vis, Pekne zimacky vid? hihihi.Smoula píše:dneska sem potkal paveliniho leona je to mozne? v chodove u autoservisu maxa????? co to tam dela na tech "krasnych" elektronech?
nn kamo, to ses asi spatne koukal nebyl sem vcera u tebe ani sem okolo nejel...mozna ses jenom spletl....zvooky píše:Dneska jsem z okna v praci koukal za zavodaka
já bych to poopravil...Majky.n píše:Tak dnes odpo jsem si konečně všimla Kájíčka v Jenišově, pěkně mě vybrzdil lump jeden, ale pak mi hezky zamával![]()
Majky.n píše:...ale pak mi hezky zamával![]()
JOE_Cik píše:...z oknynka sem ukazal fakáče
Mas minus, v Lubech te vystrcimpavelini píše:A ja dnes potkal clenu ARV6 a V12 se svejma krasavcema, radost pohledet, Milanka a Zvookyho, kterej me malem nepoznal a pokud jsem na nekoho zapomel, predem se omlouvam.![]()
![]()
![]()
tweetyna píše:MÁM VÁS! Mirinda a hattoripotkali jsme je se Sádrou.