Ok...pro vaše pohodlí to hodím aji tadyk ...Tak dneska další malý pokrok Levá strana je hotová ...pravá strana už je odřezaná a vyčistěna a přichystaná na zítřek...takže zítra bude hotovo a může se pomalu připravovat na láček
Přílohy
práh.jpg (108.66 KiB) Zobrazeno 1274 x
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Hanizz píše:Juris kámoš by chtěl udělat ty světla na suberbu?jestli máš teda čas?
Jooo...v pohodě...tak mi na něho dej číslo...budu v práci aji zítra aji v neděli tak jestli má čas můžem se klíďo domluvit na víkendu a nebo jestli to chce nechat na příští týden tak odpoledne tam budu taky asi každý den po škole
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Kdyby jste pozorně četli ...tak víte že od samého začátku jsem chtěl ponechat černou...ale na sluníčku bude trošku změna ....takže barvička bude taaadle snad se povoluje
Přílohy
93a968faf6.jpg (103.92 KiB) Zobrazeno 1234 x
Naposledy upravil(a) Jurisek16 dne 27 úno 2009 19:06, celkem upraveno 1 x.
Tak dneska jsem byl s Verčou jenom chvilinku tak jsem toho moc nestihl Jen jsem zkusil jak pasnou nové blatníky ...kupodivu zatím pasnou Dále už pomalu začínám chystat díly na plnič...takže rozbrušuju co se dá...no a zítra se bude kitovat ... klikněte si na odkaz lenoši http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=1 ... 4#p1232264" onclick="window.open(this.href);return false;
3x hurá Verča je už vyvařená Dneska jsem dorozbrušoval zbytek dílů a nahrubo je nakitoval...zítra to dokituju co nejlíp to půjde...no a může se stříkat plnič jestli to tak půjde dál tak počítám že v pátek nebo o víkendu bude po laku ale záleží jen na tom jak dlouho budu přes týden ve škole ...asi to budu bulat
Prosím o radu chalani když mám vzadu štelovák...a jsou tam ty drážky a mám misku úplně v té nejvyšší tak to znamená že je prdel výš nebo naopak ? když to dám na tu dole tak bude auto asi níže ne ? takže ještě docílím toho aby to šlo tak cca o 3-5cm níže ne ?
Přílohy
IMG_0161.jpg (80.35 KiB) Zobrazeno 1012 x
Jurisek16 píše:Prosím o radu chalani když mám vzadu štelovák...a jsou tam ty drážky a mám misku úplně v té nejvyšší tak to znamená že je prdel výš nebo naopak ? když to dám na tu dole tak bude auto asi níže ne ? takže ještě docílím toho aby to šlo tak cca o 3-5cm níže ne ?
Jurisek16 píše:Prosím o radu chalani když mám vzadu štelovák...a jsou tam ty drážky a mám misku úplně v té nejvyšší tak to znamená že je prdel výš nebo naopak ? když to dám na tu dole tak bude auto asi níže ne ? takže ještě docílím toho aby to šlo tak cca o 3-5cm níže ne ?
cim vis to mas tim vissi to je im das niz tim auto jde niz
DRS Daihatsu Racing Service
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm