porad jen slibovali, ze mu plat zvednou a hovno... zjisti kolik dostaval ten tvuj kamos po nastupu...

Moderátor: Dave0401
bavíš se o čisté nebo hrubé mzdě?max3rx píše:Taky mám známého u MP v Orlové a 12500 teda nedostává .. je to tak půl roku z5, co říkal, že je někde těsně pod dvacanem + nějaké příplatky tak kolem 21, tak nevím, co tam ten tvůj kámoš dělal dave
Havířov má druhou nejlépe placenou MP v ČR. První je krnovLuke_TDI píše:znamy z havru je u MP a odmeny meli podle toho kolik zmerili autted jim to vlada zakazala tak jsou bez odmen
mě by spíš zajímalo co tam dělá ten tvůj? a jestli si viděl pásku, protože 21tkč čistého v orlové to je fakt masakr. Jo pokud 21 hruhbého, tak to pak je třeba (střelím) kolem 16 čistého a to už by mohlo být blízko realitě.max3rx píše:Taky mám známého u MP v Orlové a 12500 teda nedostává .. je to tak půl roku z5, co říkal, že je někde těsně pod dvacanem + nějaké příplatky tak kolem 21, tak nevím, co tam ten tvůj kámoš dělal dave
tak kámoš tam momentálně dělá klasika obyč šlapku a plat cca 14-17 čistého dle toho, jak mu vyjdou noční, soboty, a neděle...G3-Lower píše:Jestli me pamet neklame tak ostrava kolem 16-18 cista ruka s par prescasama typu banik-sparta pi*o s tim ze napln bezneho dne byla v pulce zakoncena heslem: za par hodin jdeme domu tak se hlavne do niceho nezaplest
Kua to já byl přesně dvoustý z nějak skoro třech tisíc lidí a ještě mě tam nabalovala hustá rašanka-Jakub- píše:Já se na policejní hlásil 2x a pokaždé jsem skončil do 900 místa z 2500 lidí
no,..F.l.a.n.e.l. píše:tyvole... do OV na snídanitady si někdo žije
to mi připomíná, jak jsem jel autem s mladou do Shoppingu apak Carefour... a v noci jsem se nějak nezorientoval a jel pořád rovně... cesta mi ale připadala nějak neznámá tak jsem se ptal na benzínce hned... a borec že jedu na frýdek, že se musím benzínku objet, na nadjezd, sjet dolů a hned prvním výjezdem vpravo... no tak za dva plný, za tři... a frn, první výjezd jsem minul :-d tak jsem přes UAN jel jak autobusremix píše:no málem jsem z dálnice zapomněl odbočit na porubu a už bych jel na F-M