porad jen slibovali, ze mu plat zvednou a hovno... zjisti kolik dostaval ten tvuj kamos po nastupu...
..:: VW clean style by REMIX ::..
Moderátor: Dave0401
Re: ..:: R6 by REMIX ::..
delal "radoveho" mestskeho straznika
porad jen slibovali, ze mu plat zvednou a hovno... zjisti kolik dostaval ten tvuj kamos po nastupu...
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Jo tys psal při nástupu? To dostávál almužnu, to jo, ale pak docela slušně no
bavíš se o čisté nebo hrubé mzdě?max3rx píše:Taky mám známého u MP v Orlové a 12500 teda nedostává .. je to tak půl roku z5, co říkal, že je někde těsně pod dvacanem + nějaké příplatky tak kolem 21, tak nevím, co tam ten tvůj kámoš dělal dave
www.elecig.cz
E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.
E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.
hrubé samozřejmě, jako dejv
- F.l.a.n.e.l.
Havířov má druhou nejlépe placenou MP v ČR. První je krnovLuke_TDI píše:znamy z havru je u MP a odmeny meli podle toho kolik zmerili autted jim to vlada zakazala tak jsou bez odmen
mě by spíš zajímalo co tam dělá ten tvůj? a jestli si viděl pásku, protože 21tkč čistého v orlové to je fakt masakr. Jo pokud 21 hruhbého, tak to pak je třeba (střelím) kolem 16 čistého a to už by mohlo být blízko realitě.max3rx píše:Taky mám známého u MP v Orlové a 12500 teda nedostává .. je to tak půl roku z5, co říkal, že je někde těsně pod dvacanem + nějaké příplatky tak kolem 21, tak nevím, co tam ten tvůj kámoš dělal dave
EDIT: po dočtení stránek beru zpět jisté výroky ale mazat se mi to neche
REMIX: to už raději ke státním. Navíc kámoš nastupuje holešov 1.3.09 a jde jen na tři měsíce
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Jestli me pamet neklame tak ostrava kolem 16-18 cista ruka s par prescasama typu banik-sparta pi*o s tim ze napln bezneho dne byla v pulce zakoncena heslem: za par hodin jdeme domu tak se hlavne do niceho nezaplest 
Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
tak to jsou fajn prescasy 
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Já se na policejní hlásil 2x a pokaždé jsem skončil do 900 místa z 2500 lidí 
Golf V TDI 103Kw

to tam je takovy "zajem" ? 
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- F.l.a.n.e.l.
tak kámoš tam momentálně dělá klasika obyč šlapku a plat cca 14-17 čistého dle toho, jak mu vyjdou noční, soboty, a neděle...G3-Lower píše:Jestli me pamet neklame tak ostrava kolem 16-18 cista ruka s par prescasama typu banik-sparta pi*o s tim ze napln bezneho dne byla v pulce zakoncena heslem: za par hodin jdeme domu tak se hlavne do niceho nezaplest
a ohledně toho hesla. tak přesněji zní: Nebudem se pouštět do žádných věčích akcí a mají to od PČR. městská nezadupe téměř nikdy, neboť pokud se jedná o přestupek, je vyřešen na místě a pokud o Trestný čin, předávají to PČR. takže asi tak
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Kua to já byl přesně dvoustý z nějak skoro třech tisíc lidí a ještě mě tam nabalovala hustá rašanka-Jakub- píše:Já se na policejní hlásil 2x a pokaždé jsem skončil do 900 místa z 2500 lidí
jo myslím tu v Pze. Jsem se tam nedostal ani na "tlačenku". Je to problém když chce 3000 lidí pomáhat a chránit 
Golf V TDI 103Kw

dobre synci uz mi tu nereste ty flanelaky 
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
sem nasel na netu

JJ, Lidl Karviná. Super ceny 
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
hovnoooo
tos jeste nebyl v Ham-Kramu a mini Ham-Krámu
tos jeste nebyl v Ham-Kramu a mini Ham-Krámu
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
Ham krám nenám pocestě. Zrob něco v Hávru nebo Kurviné 
Live4Ride Syndicate
....nejde vsechno najednou 
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
Včera po dlouhééé době umyto

- F.l.a.n.e.l.
jde vidět že sis dal na té RZ záležet

já furt nemůžu z toho že co fotka na myčce tak bud shell rudná havířov, nebo KK. na to že jsi kurvinolutyňok tak celkem blízko ty myčky
jen jednou jsem tě viděl mýt na shell orlová 
já furt nemůžu z toho že co fotka na myčce tak bud shell rudná havířov, nebo KK. na to že jsi kurvinolutyňok tak celkem blízko ty myčky
Možná ví, jak to v Orlové vypadá.. většinou tam jede jenom jedna myčka a ikdyž tam přijedeš v 10 večer, tak ještě na dva auta čekáš 
No já doufám, že v létě (pokud se zadaří) už budu umývat VAPkou u svého bydliště
..v sobotu sem jel do OV na snídani, tak po cestě zpět sem to jen šplouchnul na KK
..v sobotu sem jel do OV na snídani, tak po cestě zpět sem to jen šplouchnul na KK
- F.l.a.n.e.l.
tyvole... do OV na snídani
tady si někdo žije 
Co je na tom?? Já jezdím na snídani do Havířova
No a při jedné špíně tam zůstanu na šichtu 
Live4Ride Syndicate
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
no,..F.l.a.n.e.l. píše:tyvole... do OV na snídanitady si někdo žije
jeste ses mohl stavit na kafe do Brna 
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
no málem jsem z dálnice zapomněl odbočit na porubu a už bych jel na F-M 
to mi připomíná, jak jsem jel autem s mladou do Shoppingu apak Carefour... a v noci jsem se nějak nezorientoval a jel pořád rovně... cesta mi ale připadala nějak neznámá tak jsem se ptal na benzínce hned... a borec že jedu na frýdek, že se musím benzínku objet, na nadjezd, sjet dolů a hned prvním výjezdem vpravo... no tak za dva plný, za tři... a frn, první výjezd jsem minul :-d tak jsem přes UAN jel jak autobusremix píše:no málem jsem z dálnice zapomněl odbočit na porubu a už bych jel na F-M
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
no mě stačilo, jak sem tehda jel s weslym na motokary do ostravy a ve frydku jsem se otacel a jel zpet
na albrechticky sem netrefil nikdy napoprve ....