<<< Off Topic >>>
Moderátor: Dave0401
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Off topic II
tak haldex II je docela o nicem, ale co jsem cetl o haldexu posledni generace tak si myslim ze by to uz mohlo byt hodne funkcni zarizeni a vubec bych se toho nebal 

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- F.l.a.n.e.l.
petulaGD: po 2Oh na icq kdyžtak 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

potrebuji poradit,urco si dost z vas tim taky proslo
chci riznout pruziny,a chci to na filetu...aby to slo aspon o 5-6 cm dolů,kolik zavitu mam dát pryc?jo je to tuzing a prasarna,ale to nepotrebuji vedet....diky

chci riznout pruziny,a chci to na filetu...aby to slo aspon o 5-6 cm dolů,kolik zavitu mam dát pryc?jo je to tuzing a prasarna,ale to nepotrebuji vedet....diky

Naposledy upravil(a) vt.tuner dne 03 bře 2009 22:14, celkem upraveno 1 x.
Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R
Kawasaki ZX10R
úplně je vytáhni ty pružiny, to bude lourajdr 

Mam o 2,5(zavitu)..a pujde nižvt.tuner píše:potrebuji poradit,urco si dost z vas tim taky proslo![]()
chci riznout pruziny,a chci to na filetu...aby to slo aspon o 3 cm dolů,kolik zavitu mam dát pryc?jo je to tuzing a prasarna,ale to nepotrebuji vedet....diky

..::užrané quattro::..
Na formanu mám teď asi 1,5 závitu vepředu
šlo to dolů asi o 15cm ...takže 3cm...to bude stačit tak závit možná dva

Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=
(???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů

tak zmena hosi,cucim na pravitko,a chce vice dolu,budu mit kola 15" a gumy 50 profil...chci to tak nad kolem....tak trosicku nad kolem,vubec nevim,a mam strach ze tu bude delat neplechu 

Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R
Kawasaki ZX10R
Tet mam 15tky Gumy 195/50/15 a Mam to tak nad kolem a je to o 2,5točky vzadu jak projedu hrbol tak to zadře když tam nekdo sedivt.tuner píše:tak zmena hosi,cucim na pravitko,a chce vice dolu,budu mit kola 15" a gumy 50 profil...chci to tak nad kolem....tak trosicku nad kolem,vubec nevim,a mam strach ze tu bude delat neplechu

a ta fela už je tvoje ? tak radši to uřež mín...pak už to slepit nepůjdevt.tuner píše:tak zmena hosi,cucim na pravitko,a chce vice dolu,budu mit kola 15" a gumy 50 profil...chci to tak nad kolem....tak trosicku nad kolem,vubec nevim,a mam strach ze tu bude delat neplechu

(???ps+)

mno ja mam strach,ze to riznu o 2 a pul,a pak to auto bude lezet na zemi,ze nevyjedu odnikud nikam..ze to bude na podvozku...nemam s tim zadne zkusenosti..presneji ani nevim v jakych mistech ji riznout...
Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R
Kawasaki ZX10R
moje,moje? tak papiry nejsou na me,coz mi nevadi,kdyz nemusim platit zakonne atp..Jurisek16 píše:a ta fela už je tvoje ? tak radši to uřež mín...pak už to slepit nepůjdevt.tuner píše:tak zmena hosi,cucim na pravitko,a chce vice dolu,budu mit kola 15" a gumy 50 profil...chci to tak nad kolem....tak trosicku nad kolem,vubec nevim,a mam strach ze tu bude delat neplechu

ale v celku uz je moje,kdyz sdo toho porad sypu,a jezdim s ni jen ja

Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R
Kawasaki ZX10R
kdo ma strach nesmi řezat pružinyvt.tuner píše:mno ja mam strach,ze to riznu o 2 a pul,a pak to auto bude lezet na zemi,ze nevyjedu odnikud nikam..ze to bude na podvozku...nemam s tim zadne zkusenosti..presneji ani nevim v jakych mistech ji riznout...

Normálně se stím neser a řízni to o dva...musíš to říznout jakoby v tom stejném místě jak to je origo aby ti to pak tak samo zapadlo do té misky...jinak ti to bude při zatáčení dělat bordel 

(???ps+)

to jsou jakoby dva zavity,a rez v cervenem miste...snad to chapu dobre...do patku snad budou na aute kolca, pujdu do toho,kdyz tak prodřu cele mesto,nez dojedu do servisu pro new pruziny
,

Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R
Kawasaki ZX10R
ty chces aby auto bylo niz, aby lemy byly tesne nad kolem pri rezani pruzin, tak si uvedom, jak je seriovy podvozek mekky a ze slusne rozrezes pneu
.. nevim, takove snizovani pri dnesnich cenach sportovnich pruzin.. hlavne to neprezen
a nacpi tam alespon gumy do zavitu co se daji bezne sehnat treba na jeremenku ... sice budes uskakany, ale spon to bude o neco malo tvrdsi.

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
promyslim jeste ty sporovni pruziny....uz po nich dlouho pokukuju,ale musel bych chvili pockat,nez bych dosetril 

Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R
Kawasaki ZX10R
http://shop.obautodily.cz/index.php?mai ... ts_id=2442" onclick="window.open(this.href);return false;remix píše:ty chces aby auto bylo niz, aby lemy byly tesne nad kolem pri rezani pruzin, tak si uvedom, jak je seriovy podvozek mekky a ze slusne rozrezes pneu.. nevim, takove snizovani pri dnesnich cenach sportovnich pruzin.. hlavne to neprezen
a nacpi tam alespon gumy do zavitu co se daji bezne sehnat treba na jeremenku ... sice budes uskakany, ale spon to bude o neco malo tvrdsi.
co si myslis o techto,tech 40 mm by melo byt dostacujici ne?kolik jsi snizoval na své felde,jen tak orientacne....
Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R
Kawasaki ZX10R
Bych to taky neřezal,jak řika remix při dnešnich cenách pružin se nevyplatí ty rozmrdané pneu,rozmrdana geoška a všechno okolo toho 

www.elecig.cz
E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.
E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.
Spiš dorazi na tlumiče at se to nehouperemix píše:ty chces aby auto bylo niz, aby lemy byly tesne nad kolem pri rezani pruzin, tak si uvedom, jak je seriovy podvozek mekky a ze slusne rozrezes pneu.. nevim, takove snizovani pri dnesnich cenach sportovnich pruzin.. hlavne to neprezen

pokud ti u sportovnich nebude stacit snizeni, tak je riznes, ale budes uz v poho s tim, ze jsou tuzsi... ja na sve felde rizl snad o 3 otocky, z pruziny mi nezbylo skoro nic , ale mel sem cely zbytek pruziny omotany gumou a to byl naprosty maras, uz nikdy v zivote... najel sem na vajgl a malem sme vybil sibu..
..:: MB C-Klasse ::..
za 5000 jsou jete HPcka Sporting.. za 9000 uz jsou jete HPcka Trenink .... nema cenu resit pruziny 
a guma mezi pruziny zveda vysku auta.
predek pri snizeni -40 se na pneu 195/50/15 a lem vlezou 2 prsty = 4cm dira, zadek pri snizeni -30 je pekne zapadly v podbehu

a guma mezi pruziny zveda vysku auta.
predek pri snizeni -40 se na pneu 195/50/15 a lem vlezou 2 prsty = 4cm dira, zadek pri snizeni -30 je pekne zapadly v podbehu

Naposledy upravil(a) Hanuš dne 03 bře 2009 23:05, celkem upraveno 1 x.
Jak jako omotane gumou ?těmi dorazi ? to se ani nehouplo coremix píše:pokud ti u sportovnich nebude stacit snizeni, tak je riznes, ale budes uz v poho s tim, ze jsou tuzsi... ja na sve felde rizl snad o 3 otocky, z pruziny mi nezbylo skoro nic , ale mel sem cely zbytek pruziny omotany gumou a to byl naprosty maras, uz nikdy v zivote... najel sem na vajgl a malem sme vybil sibu..

jestli mi sednou kolca na auto tak jak mají,tak objednam ty -40 pruziny,a nahodim asi jen predek,protoze zadek je dole docela,ptze uz to je vyjezdené...
Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R
Kawasaki ZX10R
Jé pružiny, Nore, ty máš ještě ty moje coil-over pružiny, že?? Kdyby náhodu někdo chtěl tak je prodám. Chtěl jsem to pásnout na Yarise, ale nevlezlo to přes přední tlumič a Felda tehdy byla na běžné ježdění, tak jsem to tam nedával.
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
Doufám, že jo. Nějak jsem na to zapoměl
A von taky 

Live4Ride Syndicate
Tak uz sem si taky obul kola na jaro 

Škoda Favorit 135L / VW Golf III Joker / VW Passat 3C
na jaky OFF ROAD to pujde?? 

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
to sis obouval sam?