Davidoff píše:Johny_X: stáří a velikost? s tou černou palicí se mi moc nelíběj
1,5 měsíce ,a velká tak 10cm ale dost se umí protáhnout
to věřím , tomu našemu jsou skoro dva roky, tak nějak jsme se ho snažili změřit a tělo má 23cm a ocas 21cm když si stoupne na zadní a natáhne se tak je velkej jak láhev 1,5l mattoni
Davidoff píše:Johny_X: stáří a velikost? s tou černou palicí se mi moc nelíběj
1,5 měsíce ,a velká tak 10cm ale dost se umí protáhnout
to věřím , tomu našemu jsou skoro dva roky, tak nějak jsme se ho snažili změřit a tělo má 23cm a ocas 21cm když si stoupne na zadní a natáhne se tak je velkej jak láhev 1,5l mattoni
takže mu nedělá problém seskočit 0,5 metru ? ta naše se zatim bojí takže ji můžu nechat běhat po sedačce , ale do vejšky už 0,5 m dá
Johny-X: on je moc línej na to aby skákal naposled letěl z metrovýho stolu on je to spíš takovej objevitel toh opustím a dvě hodiny o něm nevím protože pořád někde šmejdí co by sežral stejně nejlepší je když si ho pustím na sebe u PC a usne ti zalezlej v kapuce
Davidoff píše:Johny-X: on je moc línej na to aby skákal naposled letěl z metrovýho stolu on je to spíš takovej objevitel toh opustím a dvě hodiny o něm nevím protože pořád někde šmejdí co by sežral stejně nejlepší je když si ho pustím na sebe u PC a usne ti zalezlej v kapuce
já ji zatim po bytě nepouštim aby někam nezalezla a neco nerozkousala ,ale jinak do hadrů za krk a tak ,to leze ráda a prokousává trika na zádech mrcha
Johny_X píše: já ji zatim po bytě nepouštim aby někam nezalezla a neco nerozkousala ,ale jinak do hadrů za krk a tak ,to leze ráda a prokousává trika na zádech mrcha
tak to já že bych ho puštel vyložene na volno tak to ani náhodou, mam v pokoji malou elektrárnu takže se o něj bojím, ale na stole nebo na posteli vydrží lítat hodinu a nemusíš si ho všímat
Člověk přijde dom, a najde psa jak si čte Tuning Magazine.... jen tam místo Škodovky mohl být Opel
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
kubi píše:Člověk přijde dom, a najde psa jak si čte Tuning Magazine.... jen tam místo Škodovky mohl být Opel
Náš zase v kuchyni vždycky čumí na televizi, kolikrát si mě ani nevšivne když si dělám jídlo a to je co říct
hm, to náš pes v kuchyni tak maximalne sere ...... vcera sem se z toho poblil kdyz sem to uklizel....
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
kubi píše:Člověk přijde dom, a najde psa jak si čte Tuning Magazine.... jen tam místo Škodovky mohl být Opel
Náš zase v kuchyni vždycky čumí na televizi, kolikrát si mě ani nevšivne když si dělám jídlo a to je co říct
Tak to ta naše jo. Na "ke mě" přijde jak kdy ale na cinknutí mikrovlnky i o půlnoci asi si ten zvuk nahraju do mobilu a venku ji tak budu přivolávat
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ