Moderátor: Dave0401
F.l.a.n.e.l. píše:no už jsem zažil na jedné noční, že byla taková nuda, že jsme si stavěli navzájem
piczowinaremix píše:Někdy od někoho už nevím koho jsem slyšel, že se údajně může přes den jezdit s parkovačkama a rozsvícenýma mlhovkama, nevíte zda-li je na tom něco pravdy ?
_____
EDIT: tak už jsem našel, že se nesmí nejspíš.... http://www.zbynekmlcoch.cz/info/auto-mo ... azano.html" onclick="window.open(this.href);return false;
zcela přesně tak. takže pokud nějaký svítí denním i normálníma a myslí si jak je dobrý tak je akorát dobrý chujLuke_TDI píše:Pokud ti sviti svetla pro denni sviceni nesmi svitit nic jineho !
když půjdu opravdu do detailu tak po opětovné výzvě se může stříletMr. Yaris píše:Ovšem za předpokladu, že auto jedoucí před policejním vozem dojedou
jj mělo by to být takhle: při zapnutí klíčku nebo po nastartování se rosvítí světla pro denní svícení,při vypnutí klíčku zhasnou ,při zapnutí normálních světel se taky musí automaticky vypnout.Luke_TDI píše:Pokud ti sviti svetla pro denni sviceni nesmi svitit nic jineho !
F.l.a.n.e.l. píše:zcela přesně tak. takže pokud nějaký svítí denním i normálníma a myslí si jak je dobrý tak je akorát dobrý chujLuke_TDI píše:Pokud ti sviti svetla pro denni sviceni nesmi svitit nic jineho !![]()
to stejné i parkovačky + mlhovky.
Tomo: ještě jsem si vzpoměl jak si psal že si čekal až tě předjedu...Od 1.1.2009 je nový zákon kde policie už může auta zastovavat i "zezadu" tudíž nemusí teď bezpodmínečně předjíždět
pokud má nápis policie nebo jen stop na majáku i zepředu, tak to lze. Nelze to pouze u starých aut které mají ještě starý majak a STOP svítí , blíká jen vzadu. ale to už jdeme do detailu.
vím že se to už někde řešilo a došlo se k tomu že....tomoking píše:F.l.a.n.e.l. píše:zcela přesně tak. takže pokud nějaký svítí denním i normálníma a myslí si jak je dobrý tak je akorát dobrý chujLuke_TDI píše:Pokud ti sviti svetla pro denni sviceni nesmi svitit nic jineho !![]()
to stejné i parkovačky + mlhovky.
Tomo: ještě jsem si vzpoměl jak si psal že si čekal až tě předjedu...Od 1.1.2009 je nový zákon kde policie už může auta zastovavat i "zezadu" tudíž nemusí teď bezpodmínečně předjíždět
pokud má nápis policie nebo jen stop na majáku i zepředu, tak to lze. Nelze to pouze u starých aut které mají ještě starý majak a STOP svítí , blíká jen vzadu. ale to už jdeme do detailu.
kurna ... v aute zapnute Stereo 2x 100W tak neslysim houkacku a do zpetneho nekoukam a tedy nezastavuji