2jind 005......ta otázka pár odkazů víš byla pro tebe....
2Housek Já ty Tošanky asi nedám časově
2čočo:AUDI se zeleným narazníkem To potom RadekL může svojí Dáčce říkat BMW
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
Za chvili jedem s klukama na smazbu do Krzyzanovice city, tak jim reknu o tech Tosanovicich. Uz o tom predbezne vi, ale jeste jsme se nedomluvili. Podle odkazu na webu je to od 13hod, tak kdyz tak dejte vedet, odkud a v kolik vyjizdite. Jestli se na necem domluvime, tak bychom eventuelne jeli kolem vas.
POMOC! Okradli mne! Vsechny cepicky od ventilku jsou pryc. Ted jsem bez cepicky. Nezbyla mi ani jedna. Moje nadherne chromovane cepicky. Kam se ted podeju. Kde asi jsou, jak jim je na cizim ventilku?
Parchanti.
OT: Mame sraz ve 12hod v Bohumine a vyjizdime smer Havirov a pak Dolni, Horni, takze se tam potkame.
jj právě proto se nevyplatí dávat na kola takové p......y! hlavně né na Karvinsku kde je plno mexikánců ..............filka pilka taky přišel o kostičku
WESLY.gsi píše:jj právě proto se nevyplatí dávat na kola takové p......y! hlavně né na Karvinsku kde je plno mexikánců ..............filka pilka taky přišel o kostičku
Ty trochu kadete jestli máš na mysli mě,tak mi ukradli dvě kostky Zžejmě to byl nějakej motorkář. Já si to pamatuji,a jak je někde uvidím,tak dostane patyk do špajchlí Mexikáni nemaj motorky
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
Já se bojim i koupit zrcátka ať mi je nesundají..Kdysi jsem viděl ty sviticí ozdobné čepičky vypadalo to celkem good dělalo to pěkný afekt ale jak slyším jak se to krade tak mě přešla chuť..
WESLY.gsi píše:jj právě proto se nevyplatí dávat na kola takové p......y! hlavně né na Karvinsku kde je plno mexikánců ..............filka pilka taky přišel o kostičku
Ty trochu kadete jestli máš na mysli mě,tak mi ukradli dvě kostky Zžejmě to byl nějakej motorkář. Já si to pamatuji,a jak je někde uvidím,tak dostane patyk do špajchlí Mexikáni nemaj motorky
ty trochu VW myslel jsem tebe,to maš jedno jestli jednu nebo dvě,u tebe se to ztratí ...........tebe smich prejde až ti spadne moje spojka na hlavu už se to blíží
Tak co rikate na Tosanovice? Me se tam libilo a k memu prekvapeni tam bylo i celkem zivo. Cekal jsem tak 15 skudek, ale prijemne me cely srazik prekvapil.