zitra na kfc prijedu ale bohuzel favem ... uz asi pul roku nemam STK po vyplate to budu muset nejak resit...
ale nevim zatim jak na STK nepojedu to by me nepustili ani dovnitr
DRS Daihatsu Racing Service
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
ja mam docela tech svych 12bodu rad a penezenku taky... spis mi zarit STK bez auta rad si priplatim
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
Flanel : ok dik kdyztak se ti ozvu kdyby mi to nikdo neudelal bez auta
Barry maš SZ
ohledně bodu B flaneli...
jak už jsme se bavili před časem...jak s tím dovozem...
čísla sedí, ale co si budeme povídat, chtělo by to udělat pár oprav že.
Ale je mi líto sypat prachy, když potom příjdou prachy v niveč v terénu
omlouvám se za OT
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Kurňa, teď mě čeká technická. Přes týden tam hodím origo světla přední i zadní, volant airbagem, jen mám strach aby mě nevyhodil protože mi chybí zadní stěrač a zámek, nevím co řeknou na folie na oknách a taky nevím jestli si nevšimne, že mi nesvítí ta kontrolka od airbagu. Jinak by mělo být vše OK. Možná ještě trochu podředné ty kryty předních světel a zá se mi, že sem tam ťukne tyčka stabíku vlevo. To teda budu měnit celé, ale až bude pěkně. Co myslíte, vyhodí mě?? Ještě jsem nikdy na technické nebyl, tak letos chci legalos a nechce se mi moc připlácet. Naposledy to stálo dvojku bez auta a nebylo to zapsáno v počítači. Málem byl průser, ale nějak to prošlo.
ja si myslim ze projdes jen nejed do ka k tescu tam by te vyhodily asi hned neskutecni curaci
přední folie musí dolu....pokud bude teplo tak si stahni okynka....ale jak tam bude nějaky kar tak ti donese žiletku a dokud si to nestrhneš tak tě nepustí!jinak pokud ti klepe tyčka stabilizatoru tak ti to jen napiše do protokolu,a kontrolku s airbagem myslim vubec nepostřehne!
Folie chci sundat, ale asi stím bude drbačka. Jestli bude počasí tak to sundám. Stejně ty přední už po těch 6ti nebo 7mi letech jsou dodřené a navíc mi to vadí. Jde asi o to na jakého vrtala narazím.
no pokud je máš tak dlouho na autě...doporučuju sundavat horkovzduškou....ja je po roce a pul sundaval a drobily se....a na těch oknech mam lepící fleky do dnes...čekam až bude počasi a budu nahřivat a sundavat to lepicí.a kam jedeš na technickou?pry v klidu jsou petřvaldě.....a na <> v rychvaldě
tak to se da ... zkus sundat a jak ti dojsou nervy vyval šíbu a kuoiš nove
JJ, vyvalím šibu a nahlásím to na pojišťovnu jako pokus o vloupání
Už pak asi ale folie dávat nebudu. V noci nevidím do zrcátek a nerad bych si odřel kola třeba při couvání. Tmavé okna jsou blbost. Konečně jsem to pochopil
filip - sorry za OT
Yaris - tak stahni okna az budes na STK ... az projdes, tak si je zas vysun .... zkusil bych i STK v Havířově u Rondlu... me tam zapsali 15 kola na feldu - legalne, to je uz co rict
Raději ty fólie sundám, doufám že to stihnu. Ani nemluv, taky bych ty kola měl nejraději zapsané v techničáku. Jen jsem k nim nedostal typový list. Ale to kvůli tomu že to jsou 8". No v nejhorším budu muset zkusit nějakou známost. Ten tuning je pěkná p.čovina. Příště až si koupím auto, tak už vyladěné přímo od výrobce a nebudu do toho vrtat. Stejně to pak stojí zahouby.