Budeš tady prihlašovat sam?Smoula píše:uz se to blizy, fabie je v nemecku odhlasena, ted uz jen malickost, Technicka v CZ a prihlasit to. A bude to
prvni a asi i posledny OFICIALNI FABIA 1.8T VRS
ale radsi se nebudu nejak dopredu radovat, uz aby to melo nakou tu znacku 2K4 1234
nejlepsi by bylo 6K6 6666 hehe..ale znacka uz je jedno hlavne aby uz byla, vzdyt je poradne pocasi.
Já taky ne a uvidíme jak bude fungovat.Ovšem rozdíl ve zvuku oproti šest let starýmu Sony Xplod je neuvěřitelnej!Teprve teď jsem zjistil že to co nehraje na hovno nejsou repráky...ARV6 píše:Jsem ani nevedel ze LG dela i autoradia,ale vypada OK
hattori_hanzo píše:Já taky ne a uvidíme jak bude fungovat.Ovšem rozdíl ve zvuku oproti šest let starýmu Sony Xplod je neuvěřitelnej!Teprve teď jsem zjistil že to co nehraje na hovno nejsou repráky...ARV6 píše:Jsem ani nevedel ze LG dela i autoradia,ale vypada OKJo a taky má dálkový,což je prostě úplně nejvíc frikulínský!
Gratuluji....aspon ze to bude hrat kdyz to nejedehattori_hanzo píše:Hattori si udělal radost a pořídil si nový autorádio.Je to nejvyšší model od LG,má to empétři,blůtůt,jůesbí...a to mi stačí...
Hlavně mě stálo míň jak čtvrtinu prodejní ceny.
Tímto chci ještě jednou poděkovat Mikaelovi za úspěšnou instalaci a že mi neroztřískali s Kolouchem palubku,když ho tam dávali!
![]()
Ty!Ty!Ty...TY!!!mirinda píše:Gratuluji....aspon ze to bude hrat kdyz to nejede![]()
![]()
hattori_hanzo píše:Ty!Ty!Ty...TY!!!mirinda píše:Gratuluji....aspon ze to bude hrat kdyz to nejede![]()
![]()
Abych tě nevytahal za ouška,ty králíčku jeden mrňavej!mirinda píše:bububu
hattori_hanzo píše:Abych tě nevytahal za ouška,ty králíčku jeden mrňavej!mirinda píše:bububu
hattori_hanzo píše:Já taky ne a uvidíme jak bude fungovat.Ovšem rozdíl ve zvuku oproti šest let starýmu Sony Xplod je neuvěřitelnej!Teprve teď jsem zjistil že to co nehraje na hovno nejsou repráky...ARV6 píše:Jsem ani nevedel ze LG dela i autoradia,ale vypada OKJo a taky má dálkový,což je prostě úplně nejvíc frikulínský!
Sakra Láďo ty jsi fakt normálně tuner!Já beze srandy až do teď nechápal na co to dálkový u těch rádií je!ARV6 píše:parada, takze ted si konecne muzes splnit sen, huste stat u auta a prepinat ducduc zvenku
![]()
Xplod tim byly znamy, hodne penez za malo muziky
Vazne je to dost husty, zajed si nekam na benzinku a zkus to, jenom se musis tvarit dostatecne dulezitehattori_hanzo píše:Sakra Láďo ty jsi fakt normálně tuner!Já beze srandy až do teď nechápal na co to dálkový u těch rádií je!ARV6 píše:parada, takze ted si konecne muzes splnit sen, huste stat u auta a prepinat ducduc zvenku
![]()
Xplod tim byly znamy, hodne penez za malo muzikyMyslel jsem že pro ty na zadních sedačkách,ale teď už tomu rozumím...
Jinak mě ten Sony stál tenkrát asi 1500,- takže to nebylo tak hrozný.Ovšem teď vidím že docela bylo!
ARV6 píše:Tak to taky gratuluju![]()
Jen je smutny ze to tady nejde normalne
No praveSmoula píše:ARV6 píše:Tak to taky gratuluju![]()
Jen je smutny ze to tady nejde normalne
ja to mam normalne, zajedu na technickou a fertig. ale taky uz sem to mel napsane v nemeckem TP takze to je neco jineho
kde kdo = 2zvooky píše:Takže vlastne ta jeho Fabie neni nic extra když jsme mu to tady takhle vysvetlili...to ma dneska kde kdo
gratulace ..!! takze mas asi klid co.. od kolegu zakona. To ja asi jen tak neprojdu na technicky.. natoz pri kontrole
tys jsi snad taky menil motor?