normálně vezmeš pryskyřici, potřeš haubnu a na to karbon a pak zalakuješ bezbarvým? nebo jak?

skoro presne,,,je to pakarna to pak dorovnat nooooo,,,,zdrsnim kapotu,potru pryskyrici,,,potahnu karbonem necham zatvrdnout a druhej den to zlehka prebrousim a znovu potru pryskyrici a zase prebrousim a takhle treba trikrat kdyz to je potreba,,,protoze lakem by jsi to delal tak na tricetkrat...takze dorovnat je to dobry pryskyrici a nakonec jeste zalakovat.Fipo píše:mně by spíš zajímalo, jak tím karbonem kapotu potahuješ?
normálně vezmeš pryskyřici, potřeš haubnu a na to karbon a pak zalakuješ bezbarvým? nebo jak?
prepsal jsem se,,,je to kapota na golfa ,,,,normalne udelana deska podle kapoty,,,po vytvrdnuti oddelis od sebe a das tam nejaky vyztuhy,,,tahle co delam by mela byt na nejakou trojku do vrchu a pry tam musi mit origo zeleznej ram zespodu tak se ten krivej ram snazim tam nejak napasovat,,,je to porod.....uz bych to nedelal.Smayk píše:Nebo to hodit na rychloupínáky, dej vědět,až toho GIV budeš mít.
tohle trochu nechapu,,,proc delat formu ktera by nebyla povrchove idealni?jakej je v tom cil udelat spatnou formu a pak zabijet cas nejakym brousenim?ne tohle opravdu nechapu...Luk píše:Napadlo mě, co udělat formu, která by třeba nebyla povrchově ideální a pak věnovat dlouhé časy broušení a leštění? Napadla mě obyčejná pěna na okna... hodit do ní více vrstev pryskyřice a pak borusit, brousit, leštit...