Domácí mazlíci from TF
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Domácí mazlíci from TF
Nejhorší kreténi jsou ti co koupí dětem za výzo štěně a děcko po půl roku ztratí zájem tak pejsek frčí do útulku... nakopat prdel těmhle debilům 

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
- Iviiik
- Kontaktovat uživatele:
tam jsou i lidi co přivedou psa, vymyslí si nakou kravinu aby ho už nemuseli mít ..... a nebo je prostě odvezou 10km od bydliště a at se toula, dokonce jednou odvezli fenu ktera měla zrovna rodit, pohodili ji u lesa, aby se nemuseli starat o štěnata ... nakonec porodila v liščí noře a štěnata a fena jsou v pořádku.kubi píše:Nejhorší kreténi jsou ti co koupí dětem za výzo štěně a děcko po půl roku ztratí zájem tak pejsek frčí do útulku... nakopat prdel těmhle debilům
Já potkat člověka co tohle dokáže udělat, tak bych mu udělala ze života peklo

Ženská co miluje auta
Tak to nevím jak bych reagoval.... dyk je tak těžký vzít toho psa a když už tak ho v noci uvázat u útulku s trochou vody v misce?? Ale tohlencto, jakože jsem extrémně klidná povaha tak tohodle člověka bych asi napadnul

- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hlavne jsou to zakomplexovay zmrdi.. dovoli si na malyho pejska a tim to pro ne hasne..

My si už kolkrát braly pejsky z útulku jak služební do práce kde sem dělal tak i doma máme fenku z útulku.A sou to neuvěřitelně vděčný psi.
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
- Iviiik
- Kontaktovat uživatele:
já před rokem brala pejska z utulku, když nám zemřela fenka a ta z utulku je na nás tak hodna, a vděčná že má rodinu !venca píše:My si už kolkrát braly pejsky z útulku jak služební do práce kde sem dělal tak i doma máme fenku z útulku.A sou to neuvěřitelně vděčný psi.
Jinak v utulku u kladna ( Bouchalka ) se ještě stalo, že oni maj otevřeno od 10-16hod, a lidi normálně tam kolikrat přivážou psa večer, kdy tam nikdo neni, a celou noc tam je ten pes sám, bez vody, jidla, a třeba když sou mrazy ... to je člověk co nemá soucit se zvířaty.
Pak tam je příběh jednoho pejska, předchozí majitel ho mlátil jen tak, když přišel z hospody na šrot, a dělal to tak často, že ho ten pes hoodně pokousal, ted jak vidí chlapa, z kteryho táhne chlast, tak ten by toho člověka zabil a na žensky je hodnej, semnou se třeba mazlí.
Ženská co miluje auta
Jo pejsky sme braly z Bouchalky.Kamarád tam bral asi ročního psa(labrador šmrnclej s půlkou ulice
) a je tak hodnej že by se snad i nechal pokousat od jinýho psa než aby mu v obraně ublížil.Takovej hodnej blbec 

Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
To má po labradorech, to jsou fakt neuvěřitelně milí psi... teda jakmile vidí sousedovu fenku tak by ji utrhla palici ale jinak na člověka nezavrčí ani kdyby ji chtěl uši ušmiknout 

tak jsme o velikonocich trenovali aportiky
http://www.youtube.com/watch?v=xp5FOgdjuY8" onclick="window.open(this.href);return false;
jeden profilovy

a zacalo ho bavit hrabani

http://www.youtube.com/watch?v=xp5FOgdjuY8" onclick="window.open(this.href);return false;
jeden profilovy

a zacalo ho bavit hrabani

NA PRODEJ!!!!!!
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;
Umime i letat
- Přílohy
-
- hektor2.JPG (50.26 KiB) Zobrazeno 2580 x
-
- hektor 3.JPG (70.36 KiB) Zobrazeno 2575 x
Pronájem chalupy, dovolená na vysočine http://chalupababin.cz/
http://www.b3studio.cz/
http://www.elektrosamal.atlasweb.cz/
http://www.b3studio.cz/
http://www.elektrosamal.atlasweb.cz/
Ahoj, jmenuji se Míša a chtěl bych vám povědet muj příběh. Narodil jsem se neznámo kde a neznámo kdy, před dvěma lety jsem byl darovám přítelkyni mého páníčka k narozeninám, bohužel přítelkyně odešla a já jí nezájímal, kdežto o mojí střechu nad hlavou měla zájem velikej
. tak tedy ted už muj páníček mi sehnal krásnej prostornej domeček kde jsem žil krásně a spokojene, dostával jsem čerstvou vodičku a papání, chodil se slunit na zahrádku v doprovodu pána a jelikož mí páníček říkal že nesmím moc daleko že tady lítají velcí ptáci tak jsem se samozřejmě bál, poslechl jsem. Zil jsem si krásný a spokojený život, bohužel jak to na tomto světě bývá i já vás musel jednou opustit. Ve věku 2let a nějakého toho měsíce se mi udělal na bříšku veliký krvavý nádor, pan doktor po konzultaci s páníčkem řekli že nemá smysl mě operovat v mém věku, třeba bych nepřežil ani narkozu. Pan doktor byl hodný a říkal že mě jenom bodne včelička a pak budu spinkat. Ani to nebolelo. Chtěl bych páníčkovi poděkovat za krásný život který mi dal a věřím že na mě nezapomene. Mějte se tady krásně, já musím jít, už se mi otevírá zlatá brána do potkaního nebíčka plného piškotků.
Tak Ahoj, váš Míša

Bude mi chybět

Tak Ahoj, váš Míša

Bude mi chybět

moooc velký černý letadlo 

- Iviiik
- Kontaktovat uživatele:
chudáčekDavidoff píše:Ahoj, jmenuji se Míša a chtěl bych vám povědet muj příběh. Narodil jsem se neznámo kde a neznámo kdy, před dvěma lety jsem byl darovám přítelkyni mého páníčka k narozeninám, bohužel přítelkyně odešla a já jí nezájímal, kdežto o mojí střechu nad hlavou měla zájem velikej. tak tedy ted už muj páníček mi sehnal krásnej prostornej domeček kde jsem žil krásně a spokojene, dostával jsem čerstvou vodičku a papání, chodil se slunit na zahrádku v doprovodu pána a jelikož mí páníček říkal že nesmím moc daleko že tady lítají velcí ptáci tak jsem se samozřejmě bál, poslechl jsem. Zil jsem si krásný a spokojený život, bohužel jak to na tomto světě bývá i já vás musel jednou opustit. Ve věku 2let a nějakého toho měsíce se mi udělal na bříšku veliký krvavý nádor, pan doktor po konzultaci s páníčkem řekli že nemá smysl mě operovat v mém věku, třeba bych nepřežil ani narkozu. Pan doktor byl hodný a říkal že mě jenom bodne včelička a pak budu spinkat. Ani to nebolelo. Chtěl bych páníčkovi poděkovat za krásný život který mi dal a věřím že na mě nezapomene. Mějte se tady krásně, já musím jít, už se mi otevírá zlatá brána do potkaního nebíčka plného piškotků.
Tak Ahoj, váš Míša
Bude mi chybět![]()
![]()

Ženská co miluje auta
Ja mel taky pohreb minulou sobotu, necely dva roky :/
Uz mam novou, Ferda VII. Poprve mam svetlou variantu.

Uz mam novou, Ferda VII. Poprve mam svetlou variantu.

500 0,9T
svetlyho sem mel taky ... a byl to asi nejlepsi krecekco jsem mel 

Fiat punto f kabru 1.2
Zatim je to druhej nejlepsi ze sedmi co jsem mel. Hned ochocenej, nekouse, jde do ruky, neboji se.
500 0,9T
Já míval džungaráka, dožil se 3 let
taky to byl (spíš byla) blázen do fitness.... v létě musela být na balkóně páč furt lítala v tom šíleným kolotoči 

achatiny
- Přílohy
-
- HPIM2141.jpg (181.49 KiB) Zobrazeno 2287 x
Hyundai Getz 1.1, r.v. 2002
Škoda 120 L, r.v. 1986
Škoda 120 L, r.v. 1986
normálně mi přejel mráz pozádech....jak se totokc chová nebo pěstuje?????
GIV VRT ALH
prej maj rádi sůl 

tu radi ty hnedy slimacibiohazard píše:prej maj rádi sůl

http://www.facebook.com/djdoemixx
Sežerou všechno. Je to nejvědší suchozemský hlemýžd. Měl by vážit až 1kg.
Škoda 120 L, r.v. 1986
Škoda 120 L, r.v. 1986
užovka bíčí, užovka černá čtyřpruhá
- Přílohy
-
- f 132.jpg (237.02 KiB) Zobrazeno 2226 x
-
- f 180.jpg (239.97 KiB) Zobrazeno 2227 x
Škoda 120 L, r.v. 1986
Škoda 120 L, r.v. 1986
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
uzovky jsou moc pekny.. 

vyfoť ty šneky třeba s mobilem ať je vidět nějaký měřítkokoumes píše:Sežerou všechno. Je to nejvědší suchozemský hlemýžd. Měl by vážit až 1kg.

GIV VRT ALH
neblbni, vždyť mu ho osliznoupajiki píše:vyfoť ty šneky třeba s mobilem ať je vidět nějaký měřítkokoumes píše:Sežerou všechno. Je to nejvědší suchozemský hlemýžd. Měl by vážit až 1kg.

treba to bude dobryPet píše:neblbni, vždyť mu ho osliznoupajiki píše:vyfoť ty šneky třeba s mobilem ať je vidět nějaký měřítkokoumes píše:Sežerou všechno. Je to nejvědší suchozemský hlemýžd. Měl by vážit až 1kg.

máš plnou tašku jó máš?