Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Kubi: Danke za link aspoň to sem nemusim házet já...
For All: Sháním jen přední sedačky Recaro nejlépe i z patronama (Pustil to asi nevěděl ale astra byla bořená levá patrona byla vystřelená a už tam ani není.. Zadek a tapece přinejhorším nechám počalounit do kůže + alcantara (či jak se to jmenuje )
BIGPAPA: Ty tvoje sedáky se nakonec přemístěj k sestřence do Fá páč kolejnice s toho sou přímo na Fáčko...
ex: Opel Astra F 1,6 8V C16NZ NEW: BMW E34 535i 155kW M30B35 (a špera jak kretén)
Opel Vectra B Caravan 2,5 V6
BMW E30 327i (nedodělaná eta) hobby car
Ty vole!!!!!! To ani Pustilovi neukazuj nebo se něco stane
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Lukin_GSi píše:Dej to do Černé perleti z rudejma třpitkama, černý dělený AE světla z xenonama, recara a jezdíš a nebo ne.. radej ji někomu věnuj a zůstaň u šáde..
Shade sem nikdy neměl a mít nebudu.. a to že sem měl prostě po odpolední+noční mikrospánek to se může stát každýmu..
Na tobě je vydět jakej si namyšlenej frája... Kdyby se to nestalo tak by ten lak a ty věci byli.. bohužel stalo se.. o víkendu jde na stolici jestli je rovná a kdyžtak se opravý
ex: Opel Astra F 1,6 8V C16NZ NEW: BMW E34 535i 155kW M30B35 (a špera jak kretén)
toto se může stát komukoliv, ne mě osobně přišel mikrospánek v dubských zatáčkách, kde jsem otevřel oči a najednou proti mě oranžová odrazka na patníku, naštěsstí proti mě ani z amnou nikdo nejel a pak jsem se kopal do hlavy že jsem si raději dvě hodinky nedách abych byl ready
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
jj je to svinstvo. Já mikrospánek dostávám pravidelně na přednáškách takže ospalej bych do auta asi nelez Ale tak každá nehoda je dobrá, když o ní všichni její účastníci mohou posléze prohodit vtip
Tyjo to je škoda, to je škoda (teda je to Opel ale je ho škoda )
mladas to jel project takže na zkoušku pučený vod autovarsu na parkáči jí dal kouř a to že slušnej motor 2.8 turbo a v zátahu nedal přednost zprava ventu a to ho ještě pinklo na fokuse a ten vlít ještě do auta vedle suma sumárum 4 auta jednim vrzem naštěstí se nikomu nic nestalo jenom starší pani z venta bylo nevolno tak jí odvezla sanitka holt takhle to dopadá když se chce někdo ukázat
no tak pokud nedal přednost zprava... tak to tam pěkně zapíchl
edit: koukněte na tyhle super gumy... 450,- / kus http://www.tuningbazar.cz/inzerat-17224/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak auto budu dávat přecijen dokupy.. zas tak vážný to neni (na střeše nejsou vlnky všechny dveře jdou OK zavírat takže zkroucená by neměla být... Pak založim noví topic tak držte palce...
Lukin_GSi píše:Dej to do Černé perleti z rudejma třpitkama, černý dělený AE světla z xenonama, recara a jezdíš a nebo ne.. radej ji někomu věnuj a zůstaň u šáde..
Shade sem nikdy neměl a mít nebudu.. a to že sem měl prostě po odpolední+noční mikrospánek to se může stát každýmu..
Na tobě je vydět jakej si namyšlenej frája... Kdyby se to nestalo tak by ten lak a ty věci byli.. bohužel stalo se.. o víkendu jde na stolici jestli je rovná a kdyžtak se opravý
Jasný namyšlenej frája, Karlos twe tenhle názor má 90% lidí, tys neměl dostat do ruky papíry, někdo kdo je schopnej dělat i autoškolu nalitej nepatří za volant. A ten lak a ty věci by nebyly, tomu sám nevěříš. To auto od doby co ho máš ty začíná vypadat jako popelnice (zevnitř) a jelikož se k němu neumíš chovat (slyšel jsem jakym stylem jezdíš po boleslavi - každá křižovatka hrábě, ohulený rádio hlavně aby tě bylo slyšet) tak pujde jen a jen doprdele což už se právě děje... HOWGH!
Hondziku prosimtě radši nemluv.. Když se ti snažim dovolat abych si odvezl věci z liběchova tak mi nejseš schopnej zvednout telefon a akorát dokážeš pomlouvat... Hrábě v boleslavi???? To bych chtěl vydět... diť to auto na došlapnutí plynu nezahrabe a kurvit spojku fakt nebudu.. nejsem debil..
Mám skoro stejnej motor a mě to hrabe, teda pokud je na cestě nějakej bordel nebo startuju ze štěrku I s malým motorkem se dá zahrát velké divadlo ne teď kecám je to zdechlina
Tak si seber hrábě a přijd nám pohrabat posekanou trávu tady k nám .... až to doděláš čekaj tě tlumiče