Výroba z karbonu....

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
hrnec09

Re: Vyroba z karbonu....

Příspěvek od hrnec09 »

jj presne tak...vubec nic neusetris....nej je proste nakou vec navoskovat a polozit na to prosyceny sklo...udelas x vrstev a sundas to dolm...tim ziskat idealni formu...neni to nic tezkyho a drahy to taky nak extra neni...samozrejme zalezi na velikosti formy
Opel Astra f 1.4 - prodano
BMW e46 Touring 320d - rozbito
Honda Accord 3.0 V6 - prodano
BMW e46 Touring 330d - aktual

Luk

Příspěvek od Luk »

myslel sem že by se ušetřilo n tom materiálu... přeci jen montážní pěna stojí okolo 200,-... Byl to jen takovej rychlej nápad, je to blbost, tak bych to už neřešil :?:

Smayk

Příspěvek od Smayk »

http://www.stavomarket.cz/produkty/1405 ... rubickova/" onclick="window.open(this.href);return false;
I live in SUPRA World
Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...

Taboo

Příspěvek od Taboo »

pesterio píše:potahoval jsem strechu uhlikem a vypada to nejak takhle,je to strecha opel tigry. :banan:
Predem se omlouvam za mou uprimnost :| . Pokud naprosto pominu dosazenou uroven tuzerstvi, nad kterou kazdy clovek prumerne inteligence musi jen nechapave zakroutit hlavou, jeji ubohe zpracovani cini celou vec jeste smesnejsi... I kdyby se jednalo o opravdovy karbonovy dil za ucelem snizeni vahy - a ne jen jeho rado-by napodobeninu s naprosto opacnym dopadem :roll: , ja bych se osobne s necim tak vlnitym doslova stydel vyjet na cestu. Mozna by nebylo na skodu navstivit ocniho lekare anebo priste pouzit k potahu latku s ruzovymi medvidky anebo kytickami, kde by neschopnost ji placnout na ten vuz aspon trochu rovne nebyla tolik znat. :lol:
Klidne mne muzete za muj nazor ted zacit kamenovat. Tu tkaninu na te strese to stejne nenarovna a nijak min smesne to vypadat nebude.
:wink:
IQ stylingem nenahradis.

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

no teda taboo, nevim... samozrejme s tim, ze jde jen o stylingovou vec s tebou souhlasim, ja bych to na auto taky nedal, protoze je to celkem nenavratny proces, kdyz uz, tak bych pouzil jen takoou tu samolepku... kazdopadne nevypada to, ze by to nebylo rovne, myslim, ze daval fotky, kdyz to tam naplacal a napatlal pryskyrici a bude to jeste brousit, lakovat a lestit. takze myslim ze o provedeni zadna, ucel je vec jina...
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

Taboo

Příspěvek od Taboo »

bóďa píše:kazdopadne nevypada to, ze by to nebylo rovne, myslim, ze daval fotky, kdyz to tam naplacal a napatlal pryskyrici a bude to jeste brousit, lakovat a lestit. takze myslim ze o provedeni zadna, ucel je vec jina...
Ja nemluvil o rovnosti povrchu (na ten se da samozrejme naplacat dalsich 10kg pryskyrice), ale o rovnosti vzorku te karbonove tkaniny. Pokud by ta karbonova strecha byla samozrejme funkcni a pozdeji treba barevne slazena se zbytkem karoserie, nejaky ubeh, vlny anebo nesymetricnost vzorku te tkaniny neni na zavadu, protoze by samozrejme pod tim lakem nebyla videt. Pokud by se ale pouzil jen bezbarvy lak, tak by ta karbonova tkanina nemela vypadat jako placana slepcem na drogach za bezmesicne noci :lol: . V tomto pripade te povedene strechy to je asi tak stejne, jako na to auto placnout pritlacne kridlo z dragsteru - a navic jeste viditelne nakrivo - a zesmesnit ten vuz hned dvakrat. spek
IQ stylingem nenahradis.

kentoya

Příspěvek od kentoya »

specializace čechů, jet to nemusí, stačí rychlost šneka, hlavně to musí mít kola nejlépe 20 palců a gumy sotva centimetr, šílenou barvu, přepráskaný interiér barvama, pořádná muzika, která se ze zavřenýma dveřma nedá ani poslouchat, popř ještě hodně carbonu, neony, a brzdy jen natřít, protože nejsou potřeba když to nejede

tím se nenavážím do nikoho, jen dávám za pravdu taboovi
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Abych nebyl spatne pochopen, ja tady nepotiram potahovani veci karbonem. Konec koncu, tohle je "styling" sekce a pokud se nekomu vzhled karbonove tkaniny libi z estetickych duvodu, tak na tom neni nic spatneho. Pokud ale mluvime o vzhledu, pokud samotne zpracovani estetickych modifikaci neni provedeno na patricne urovni, tak se ty modifikace minou samotnym zamerem. Pokud uz nekdo potahuje cokoliv karbonovou tkaninou, tak by si s tim mel dat dostatecnou praci, aby se jeji vzorek vsemozne nevlnil, neubihal a nebyl nejak nesymetricky... Konecny vysledek by mel vypadat takto (ale mozna mam jen zbytecne vysoke naroky na kvalitu provedeni... :lol: ):
http://media.photobucket.com/image/carb ... Detail.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.visionaryracing.com/launsportscfpanal.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://lotusparts.net/shop/images/Ebay% ... %20187.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
IQ stylingem nenahradis.

hrnec09

Příspěvek od hrnec09 »

jako jooo vicemene mas pravdu ale jak koukam na tigru tak tam na ty strese byla pouzita velka gramaz oproti fotkam od tebe takze to je vic videt....nehlede na to ze pasterio potahoval i stloupky takze nak tu tkaninu musel natahnout aby se mu to tam veslo

Taboo

Příspěvek od Taboo »

hrnec09 píše:jako jooo vicemene mas pravdu ale jak koukam na tigru tak tam na ty strese byla pouzita velka gramaz oproti fotkam od tebe takze to je vic videt....nehlede na to ze pasterio potahoval i stloupky takze nak tu tkaninu musel natahnout aby se mu to tam veslo
To je vsechno sice moc hezke, ale zadne omluvy a vysvetleni nezmeni fakt, ze vzorek te tkaniny je zvlneny, ubyha vsemy smery a ta strecha jednoduse nevypada esteticky dobre :| . Ono to je jako by clovek zakytoval karoserii, natrel ji bez jakehokoliv brouseni stetcem latexovou barvou a pote dal za okno vysvetleni, ze nemel penize, cas anebo trpelivost to udelat poradne, aby to vypadalo aspon trochu prijatelne... :lol:
IQ stylingem nenahradis.

hrnec09

Příspěvek od hrnec09 »

jj to mas pravdu...da se to udelat uplne presne akorat to neni zrovna jednoduchy...

pesterio

Příspěvek od pesterio »

pi čo tak ted musim rict ze me taboo opravdu rozesmal :mrgreen: chlape uz jsi nekdy videl uhlikovou tkaninu nebo se ji dotknul? :mrgreen: ?asi je na me abych to tu ted trochu vysvetlil,,,takze kdyz uhlik polozis na nerovne veci stejne to vypada jako kdyby byl krive danej pritom je uplne presne za druhe ty fotky co mi tu ukazujes z touhle gramazi delam kapoty protoze na tuhle gramaz nez kurvi ani maly dite...gramaz co mam na strese polozis vzdycky jen jednou nikdy s ni uz nehnes nehlede na to ze je to takova gramaz kterou ti rozhazi i pryskyricw kterou to mas podetreny,par let uz to delam, a musim rict ze jsem na sebe i pysnej jak jsem to třam polozil protoze s touhle gramazik delat neni vubec prdel.nehlede na to,,,ze ty fotky co jsem sem dal tak jsem myslim taky na jednu z nich koukal, a vypada to na ni ze to je spatne dany ale pritom neni,kdyz to vidim nazivo musim rict ze to zkresluje.dalsi vec,ta tkanina fakt nevazi nic...a pryskyrice je na cely strese,troufnu si rict ze ani ne pul kila...tak proc to nepotahnout kdyz se to nekomu libi....

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Jestli jsem ja, muj pes, ma 60i-leta sousedka anebo kdokoliv jiny videl uhlikovou tkaninu anebo se ji dotknul je naprosto nepodstatne, protoze to nijak nezmeni fakt, ze ten tvuj vytvor vypada jako neco, co by na tu strechu napatlal maly kluk, ktery pri padu na hlavu ztratil bryle a navic si jeste pritom zlomil obe ruce :lol: . Zadne omluvy, vymluvy, vysvetleni a fnukani nezmeni fakt, ze vzorek te tkaniny je vlnity a ubiha ti vsemi moznymi smery :P . Doslova kazdy to na tech fotkach muze videt a nikomu to nijak a nicim nevymluvis. Pokud se oplacavanim uhlikovou tkaninou doma na zahrade skutecne zabyvas uz par let (s cim bych se v tvem pripade vzhledem k dosazenym vysledkum rozhodne nijak nechlubil, ale naopak bych se to snazil zatajit), tak jsi s tim mel uz pred par lety skoncit a nemarnit zbytecne cas, protoze k tomu ocividne nemas vlohy anebo neco neni vporadku s tvyma rukama anebo ocima :( .
Jeste jednou... Tady jak to ma vypadat:
http://lotusparts.net/shop/images/Ebay% ... %20187.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i157.photobucket.com/albums/t52/ ... 1240573169" onclick="window.open(this.href);return false;
A tady jak to kazdopadne vypadat nema:
http://www.tuningforum.cz/download/file.php?id=70279" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tuningforum.cz/download/file.php?id=70278" onclick="window.open(this.href);return false;
Neocekavam ale, ze by jsi ve kvalite zpracovani na tech obrazcich se svym zrakem videl nejake podstatnejsi rozdily...
IQ stylingem nenahradis.

kentoya

Příspěvek od kentoya »

pozdravuj tu 60ti letou sousedku, zajímavej ročník :x
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D

pesterio

Příspěvek od pesterio »

taboo ty ses vazne chudák,nemam slov. 8) 8)

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Tak jsem pročetl celé téma... a nějak nechápu Taboo...

jak můžeš porovnávat finální dodělanou věc a teprve polotovar (kterej se musí ještě doupravit a celej přelakovat a tím se dosáhne hladkého povrchu) ? To mi přijde jako bys porovnával vajíčko a kuře... a u vajíčka buzeroval slepici, že jí vajíčko nechodí :roll:

musím říct že jsem už pár karbonových věcí viděl na vlastní oči, ne jen na fotkách a to jak profi dílů tak i pár věcí od piestria... a musím říct, že má piestrio dost slušnou kvalitu (musí to být ovšem finální produkt...)
Obrázek Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Velbloude, ale tim že se to dodělá už se ta tkanina která občas opravdu na tý střeše fest ujíždí opravdu nenarovná. Do výroby karbonu nevidim a její složitost taky neznám, nicméně tu křivost tam prostě člověk vidí narozdíl od kapoty, která vypadá o moc líp. Proč se vůbec ta střecha dělala z týhle gramáže?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

hrnec09

Příspěvek od hrnec09 »

nj jenze taboo nerika nic na hladkost povrchu ale ze je zvlnena ta struktura tkaniny...proste je videt ze vlakna nejsou v rovine ale jsou zvlneny....teda aspon tak jsem to pochopil
ja vim co to je za vopruz polozit tu tkaninu tak aby byla v rovine....navic tahle gramaz je sebevrazda, protoze je vsechno videt...kapoty co pasterio potahuje s mensi gramazi jsou skvely...takze ja davam palec nahoru...me se to libi 8) 8) 8)

pesterio

Příspěvek od pesterio »

udelal jsem to z tehle gramaze jen proto abych se trochu odlisil od ostatnich...protoze vsichni delaji z gramaze z ktery delam kapoty a to polozi kazdej dobre ale polozit tuhle gramaz co mam na strese je umeni,,,jestli je to trochu zvlneny,mi vubec nevadi,,,par lidi co delaji profi s uhlikovym vlaknem to videli a libilo se jin to vic nez presne na milimetr polozena tkanina....nehlede na to ze tahle gramaz co mam na strese je o dost hezci kdyz se stahne z rohu do rohu ,,,tim padem nevznikne presna sachovnice ale jde to z mensich kosticek a postupne se to stupnuje k velkejm kostkam,,a toho jsem prave chtel docilit a docilil...takze vlstne ja tu tkaninu ani nechtel polozit rovne a nepolozil jsem ji rovne,,,snad uz to ted taboo chape... :pray: :pray: :pray:

Taboo

Příspěvek od Taboo »

hrnec09 píše:ja vim co to je za vopruz polozit tu tkaninu tak aby byla v rovine....navic tahle gramaz je sebevrazda, protoze je vsechno videt...
Neni, jen se musi vedet jak se to dela, coz pesterio samozrejme nevi a dlouho jeste vedet nebude... :nono:
pesterio píše:udelal jsem to z tehle gramaze jen proto abych se trochu odlisil od ostatnich...protoze vsichni delaji z gramaze z ktery delam kapoty a to polozi kazdej dobre ale polozit tuhle gramaz co mam na strese je umeni,,,jestli je to trochu zvlneny,mi vubec nevadi,,,par lidi co delaji profi s uhlikovym vlaknem to videli a libilo se jin to vic nez presne na milimetr polozena tkanina....nehlede na to ze tahle gramaz co mam na strese je o dost hezci kdyz se stahne z rohu do rohu ,,,tim padem nevznikne presna sachovnice ale jde to z mensich kosticek a postupne se to stupnuje k velkejm kostkam,,a toho jsem prave chtel docilit a docilil...takze vlstne ja tu tkaninu ani nechtel polozit rovne a nepolozil jsem ji rovne,,,snad uz to ted taboo chape... :pray: :pray: :pray:
Prestan uz konecne lhat jako maly kluk :roll: ... Ta strecha vypada po strance zpracovani naprosto smesne a nijak omluvit se to opravdu neda. Nemluvime tady a par milimetrech uhybu vzorku te tkaniny, ale o doslova celych centimetrech. Podivej se na predni hranu te strechy na tom prvnim obrazku jak se to to cele vlni a uhyba - a prestan lhat, ze to byl zamer jen aby jsi nejak omluvil svou vlastni neschopnost :roll: . Kazdy profesional by nad tim jen zakroutil hlavou a vysmal se ti tak, jako z toho tveho vytvoru mame ohromnou zabavu u nas v dilne :lol: . Jednoduse nemas ani to nejmensi tuseni, jak se karbonova tkanina poklada tak, aby ji clovek polozil naprosto rovne anebo naopak jeji vzorek (gramaz) jakekoliv velikosti vsemozne vlnil presne podle jeho potreby. Ze na tu strechu naplacas pryskyrici a pote tam placnes tu tkaninu za kterou pote tahas vsemy smery je postup vesnickeho amatera, cemuz take odpovida ten priserny vysledek :savle: .
Pravda boli, ale nekdo ti to rici musel... :spac:
IQ stylingem nenahradis.

hrnec09

Příspěvek od hrnec09 »

Taboo píše:
hrnec09 píše:ja vim co to je za vopruz polozit tu tkaninu tak aby byla v rovine....navic tahle gramaz je sebevrazda, protoze je vsechno videt...
Neni, jen se musi vedet jak se to dela, coz pesterio samozrejme nevi a dlouho jeste vedet nebude... :nono:
pesterio píše:udelal jsem to z tehle gramaze jen proto abych se trochu odlisil od ostatnich...protoze vsichni delaji z gramaze z ktery delam kapoty a to polozi kazdej dobre ale polozit tuhle gramaz co mam na strese je umeni,,,jestli je to trochu zvlneny,mi vubec nevadi,,,par lidi co delaji profi s uhlikovym vlaknem to videli a libilo se jin to vic nez presne na milimetr polozena tkanina....nehlede na to ze tahle gramaz co mam na strese je o dost hezci kdyz se stahne z rohu do rohu ,,,tim padem nevznikne presna sachovnice ale jde to z mensich kosticek a postupne se to stupnuje k velkejm kostkam,,a toho jsem prave chtel docilit a docilil...takze vlstne ja tu tkaninu ani nechtel polozit rovne a nepolozil jsem ji rovne,,,snad uz to ted taboo chape... :pray: :pray: :pray:
Prestan uz konecne lhat jako maly kluk :roll: ... Ta strecha vypada po strance zpracovani naprosto smesne a nijak omluvit se to opravdu neda. Nemluvime tady a par milimetrech uhybu vzorku te tkaniny, ale o doslova celych centimetrech. Podivej se na predni hranu te strechy na tom prvnim obrazku jak se to to cele vlni a uhyba - a prestan lhat, ze to byl zamer jen aby jsi nejak omluvil svou vlastni neschopnost :roll: . Kazdy profesional by nad tim jen zakroutil hlavou a vysmal se ti tak, jako z toho tveho vytvoru mame ohromnou zabavu u nas v dilne :lol: . Jednoduse nemas ani to nejmensi tuseni, jak se karbonova tkanina poklada tak, aby ji clovek polozil naprosto rovne anebo naopak jeji vzorek (gramaz) jakekoliv velikosti vsemozne vlnil presne podle jeho potreby. Ze na tu strechu naplacas pryskyrici a pote tam placnes tu tkaninu za kterou pote tahas vsemy smery je postup vesnickeho amatera, cemuz take odpovida ten priserny vysledek :savle: .
Pravda boli, ale nekdo ti to rici musel... :spac:
jako joooo, davam ted spis zapravdu taboo jelikoz se to da udelat presne rovne...je to otazka puhodiny hrani si s tkaninou....zase ale nevim kolik si pasterio uctuje za takovy polozeni tkaniny takze nemuzu soudit...pokud to bude za par supu tak bych to udelal stejne a nesral se s tim..pokud za to vsak vykasne cca kolem 5000 a vejs (+ cena materialu) tak bych to osobne udelal uplne presne a nikdo by nemel ani pul slova proti....to je muj osobni nazor...sam se praci s laminatem zivim takze vim co to je, takze taky vim ze to jde udelat uplne dokonale

pesterio

Příspěvek od pesterio »

bože......v praci s tim pracuju,,,delam laminatovy formu pro jednu firmu,,,ale nezivim se timhle delanim pro lidi,,,par kamosu kdyz neco chce tak jim neco udelam...tak zaprve nikdy nepokladam tkaninu do pryskyrice a pak netaham za rohy,,,kdy by jsi o tom neco vedel nikdy by jsi takovou picovinu nevyslovil.je videt ze o tom vis vazne hovno.tuhle gramaz co jsem polozil na strechu to jsem stahnul z rohu do rohu jeste nez jsem ji tam polozil,,,proste jsem chtel mit takovej zkroucenej efekt a ne rovnou sachovnici protoze kostky na tyhle gramazi jsou dost velky a nelibilo by se mi to.tohle bych na strechu nuikdy nikomu nepokladal protoze se s tim dela opravdu spatne a nikomu bych si to nerisk.bože taboo ty ses vokurek ... :pohar:

pesterio

Příspěvek od pesterio »

ani netusis ty vole jak ty fotky zkreslujou,,,kdyby jsi to videl na vlastni oci mluvil by jsi jinak.myslim ze na tyhle fotce je videt ze cary jdou jeste v norme rovne...
Přílohy
DSC00342.JPG
DSC00342.JPG (126.69 KiB) Zobrazeno 4229 x

pesterio

Příspěvek od pesterio »

nebo co tohle?to je bok,,,,taky krive?
Přílohy
DSC00351.JPG
DSC00351.JPG (98.88 KiB) Zobrazeno 4227 x

Taboo

Příspěvek od Taboo »

pesterio píše:zaprve nikdy nepokladam tkaninu do pryskyrice a pak netaham za rohy,,,kdy by jsi o tom neco vedel nikdy by jsi takovou picovinu nevyslovil.
Proc zase lzes? Sam jsi rekl, ze presne tak to delas na predchozi strane - takze plne s tebou souhlasim, ze o pokladani karbonove tkaniny nic nevis, coz je presne to, co je kazdemu z tech obrazku zrejme bez ohledu na to, co ty osobne si o tom svem vytvoru a svych dovednostech myslis. Tady to je:
pesterio píše:
Fipo píše:mně by spíš zajímalo, jak tím karbonem kapotu potahuješ?
normálně vezmeš pryskyřici, potřeš haubnu a na to karbon a pak zalakuješ bezbarvým? nebo jak? :D
...zdrsnim kapotu,potru pryskyrici,,,potahnu karbonem necham zatvrdnout...
pesterio píše:gramaz co mam na strese polozis vzdycky jen jednou nikdy s ni uz nehnes nehlede na to ze je to takova gramaz kterou ti rozhazi i pryskyricw kterou to mas podetreny
Najednou jsi tu tkaninu na tu strechu zcela zamerne naplacal nakrivo a zvlnene aby to jen vypadalo, jako by to delal slepy retard se zlomenyma rukama i presto, ze diky svym letitym zkusenostem a znalostem spravneho postupu k dosazeni primosti a symetricnosti te gramaze by jsi to zcela bez problemu dokazal polozit naprosto rovne, aby to nevypadalo tak smesne - jen kdyby jsi chtel, coz ty jsi - samozrejme - nemel ani v sebemensim zameru... Jaka dalsi lez a vymluva jeste z tebe vypadne?
Az ti nekdo rekne, jak se karbonova tkanina skutecne poklada, tak budes tvrdit, ze jsi to vsechno davno samozrejme vedel a pouzil postup vesnickeho patlala take zcela zamerne jen proto, aby to jen vypadalo, ze o tom vis hovno, ze ano?
Jeste ze mas aspon trochu soudnosti k tomu, aby jsi takhle nedokurvil strechu nekomu jinemu. U nas by ti za neco podobneho kazdy zprerazel ruce a pote by jsi mu kupoval nove auto. A ne ty fotky nezkreslujou. Zkreslujou jen tvoje oci. Podivej se na nekolik prvnich rad te gramaze u predni hrany te strechy. Vlni se to a utika ti to o cele centimetry napric cele te strechy (v cele jeji predni polovine napric) na doslova vsech tech fotkach, takze nejakym zkreslovanim to rozhodne neni. Doslova kazdy to vidi a nikomu to nevymluvis. Anebo jsi snad natolik slepy, ze opravdu nedokazes rozlisit mezi vlnovkou a primkou? Pripada ti take, ze pismeno "S" vypada naprosto stejne, jako treba pismeno "I"? Ja ti napovim: V jednom z nich je ta cara zvlnena tak, jako gramaz toho tveho vytvoru - a v tom druhem naopak rovna tak, jak k polozeni te karbonove tkaniny nemas patricne znalosti.
Mozna bych mel dat obrazky toho tveho unikatniho vytvoru na nase fiberglass forum (http://www.fiberglassforums.com" onclick="window.open(this.href);return false;), aby se take ostatni lidi, kteri o carbonove tkanine neco vi, pobavili a zasmali stejne, jako my mame zabavu z tech tvych lzi, vymyslu a omluv, kterymi se snazis zamaskovat svou vlastni neschopnost a ktere ti mohou spolknout mozna jen male deti u vas na vesnici... Takze jeste jednou, patlale: Mas to nakrivo, vlni se to a utika ti to. Vypada to smesne. Smir se s tim. Kdyby jsi uz vsude nebyl, vsechno nevidel, neumel a neznal, tak bych ti mohl prozradit, jak se to SKUTECNE dela. V tvem pripade to je ale marneni mym casem, takze budes ze vseho nejspis vedet a umet hovno do konce sveho zivota - cemuz take budou odpovidat tebou dosazene vysledky, jako treba prave ta povedena strecha...
IQ stylingem nenahradis.

kentoya

Příspěvek od kentoya »

pěkně jsi to napsal okurko :D

pesterio

Příspěvek od pesterio »

achjo,tak podivej ty tvoje blaboli jsem jen zacal cist ale ani nedocetl,nemam zapotrebi poslouchat co tady rikas,mam na to svuj nazor,udelal jsem si to na svy strese a rozhodne si do toho nenecham kecat od blba jako jsi ty.je mi vlastne i celkem jedno co ty na to rikas,potahnul jsem si strechu,me se to libi a tvuj nazor me ani v nejmensim nezajima,musim uznat ze me trochu rozcililo ze se tu seres do my prace co ja jsem si udelal na svem aute,ale ted si rikam proc,ty jsi tu zadny svoje vytvory nevystavil a jen pomlouvas neco nekomu,co ja z tebe mam,vubec nic..tak timhle to prosim te ukoncime protoze me tvoje nazory opravdu nezajimaj,kdybych mohl,vsechno bych vratil zpet a vubec sem ty fotky nedal.a popravde jestli me chces dal nejak ponizovat nebo neco podobnyho,,vypada to ze je to osobni a muzes me to klidne prijed rict do oci.tim to tady na netu pro me konci.

pesterio

Příspěvek od pesterio »

jinak mrkni na zacatek tohodle tematu,delal jsem tam nejaky veci ,,je tam i jedna hodne tvarovana vec je to z gramaze 138 ,,a prijde mi to i rovny.chytraku.... :kladivo:

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Ty veci na te prvni strane vypadaji opravdu moc hezky 8) . Ta strecha se ti ale opravdu moc nepovedla, protoze jsi nepouzil ten nejlepsi postup, se kterym se i ta velka gramaz da polozit naprosto rovne (anebo ji naopak manipulovat do vsemoznych krivek podle potreby). Rikam to zcela uprimne a bez jakychkoliv urazek. My se vyrobou veci z karbonove tkaniny zabyvame uz pres 10 let, ale v naproste vetsine pripadu se jedna o performance dily pomoci vacuum bagging za ucelem snizeni vahy, radeji nez nejakym estetickym zamerem. :wink:
IQ stylingem nenahradis.

Tiger.s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiger.s »

Přečetl sem si to tu celí a docela mi udivuje že se všichni jen ptaj ale nikdo si to nenechá udělat ...Já mám od Pepy haupnu a výko kufru (kde to výko bylo jen stylingová věc kvuli tomu že origo je z plastu bylo by kontraproduktivní dělat formu ... )které je velice tvarované a přesto to Pepa suprově zvládl 8)

Haupna sedí prefektně všechny spáry ,nekroutí se atd ..
Obrázek
Obrázek

Výkou mám boužel detailně vyfocený ještě před lakem

Obrázek
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát :D )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“