Turbo mám DP, těsnění a nové svody taky, můj budget na přestavbu je kolem 1500,-, víc dohromady asi nedám...

Děkuju za všechny nápady.
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
záleží jestli ta delta byla 1,6 nebo 2,0. V 1,6 byla T2 (nevím přesné označení, ale sací část je menší než na TB0210 z S12) a na 2,0 dávali tuším T3-ky, což by bylo pro tvoje použití vůbec velký.Yurii píše:zatim u nas jezdi co ja vim jenom jedno Scoupe ktery nema ani IC ale ma turbo z Lancie myslim ze z Delty, vubec netusim co tam davali
T3 je velké na to zapomen,měl bys lag jak prase. problém bude že 0,6bar na T15 a 0,6bar na T25 bude něco jinéhoYurii píše:No možná bych moh téma přejmenovat na: "Jak napasovat T25 místo T15?"Děkuju za cenné rady musim ještě kolem toho zařídit hafo věcí... tak snadto půjde co nejdřív, pokud je nastavenej WG standardně na 0,7bar tak bude asi lepší kdybych tam dal původní z T15 kterej si pohlídá svejch 0,6bar ne?
Než pro nějáký drastický zvyšování výkonu tam to turbo chci dát hlavně aby to jezdilo jako předtím než se mi vylágrovalo moje turbo původní takže seriovej WG bude asi lepší.
2 Ladis.biker: No podle fotek to T3 asi nebyla, přišla mi hodně podobná jako t15, to by pasovalo na tu 1.6... jenže ty fotky nemůžu najít
to byl příklad jestli jsi to nepochopil. a konkrektně ta jeho si s tim poradit dokaže,takže pokud nebude na nic jineho sahat je jedno jestli tam bude t15 nebo t25 a afr ho vubec nemusí zajímat,ten ho bude zajimat až začne hýbat s tlakem. A lag to same. Konkretne u techto dvou typu podívej se na jejich kompresorove mapy kde je u techto typu rozdíl než něco začneš psát.blázen píše:už jen slovo většina dokazuje to,že jsi napsal něco,co mu je k ničemuchtěl bych vidět 0,6bar s GT35r