Moderátor: Dave0401
v Orlové zjistí velké h...., zjistí akorát jestli je to kradené u nás,ale nezjistí jestli to není čora z EU.Nechával jsem tam prověřovat audinuDave0401 píše:zavolej si na dopravku do Orlove...
pamatuji si, jak na vwklubu pani psala pribeh o sve zanovni vw Caravele, kterou si pri koupi nechala proslustrovat Cebii a pri ceste do chorvatska ji byla zabavena jako kradena....Luke_TDI píše:jo cebia to je ono
presne tak reknou to podle vin akorat takze pokud to nekradl blbec tak se nedozvis vlastne nicLuke_TDI píše:jsou firmy kterym zavolas a podle vinu ti reknou jestli je kradene ale pokud to je prevarene tak to oni nezjisti a dovis se to az na slovinske celnici
Edit: Jinak ja normalne dycham v aute a no problem. Kola vzdycky jenom kukne a nikdy zadny problem
a to ještě ta lustrace stojí 2800 kčDan píše:pamatuji si, jak na vwklubu pani psala pribeh o sve zanovni vw Caravele, kterou si pri koupi nechala proslustrovat Cebii a pri ceste do chorvatska ji byla zabavena jako kradena....Luke_TDI píše:jo cebia to je ono
proč by ses měl odkazovat na §11 odst. 3 z.č. 553/1991 Sb. ? dle tohoto paragrafu jseš povinnen výzvě dle §11/1 vyhovět!Ritchma píše:Se mi nechce zakládat nový téma v pokecu, protože by to bylo jenom samý OT. Tady se pohybujou i policajti, tak budu doufat, že mi poradíte. Přišlo mi předvolání a půjdu na městský. Stále platí že se můžu odkázat na 3. odstavec § 11 zákona 553/1991 ?? I za předpokladu že budou mít opravdu dobrou fotku? Předem díky