btw. ktery je tvoje?
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Ritchma píše:Na kraji vpravo
čekal jsem, že se objeví nějaká taková odpověďrallik píše:De do šrotu?
anoDOEMIXXX píše:jde konecne na celolak?
Tak tak, jsem na to moooc zvědavejJirka.Kolouch píše:Pernick: No konečně, už aby to bylo
Koukni na tu garáž, není to nikde v lakovně kde to stojí 30kTrhyy píše:Můžu se zeptat co ten celolak bude stát ? Páč jestli je to za nějakou běžnou cenu, tak mi přijde jako total nesmysl dávat cca 20-30tisíc za celolak na takovýdle auto
vojtův astra h van u nás se to nikdy neprodávaloJardafox píše:projížděl sem fotky z toho sopl srazu a wtf je toto http://www.astra-g.cz/srazy/2009_04_25- ... g00023.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
čekal jsem, že se objeví nějaká taková odpověďPernick píše:rallik píše:De do šrotu?
přesně tak (necelej)Smithy píše:tzn bůr?
Divím se že se nedokážeš vžít do jeho situace. Když má někdo rád svoje auto tak mu dokáže objetovat až nahorázný peníze a je jedno jestli to je pro někoho obyčejný Fáčko, Báwo nebo Porsche.Trhyy píše:Můžu se zeptat co ten celolak bude stát ? Páč jestli je to za nějakou běžnou cenu, tak mi přijde jako total nesmysl dávat cca 20-30tisíc za celolak na takovýdle auto
měl bys fotky jak to vypadá zevnitř hlavně v oblasti kde měli bejt zadní dveřeYANEK píše:vojtův astra h van u nás se to nikdy neprodávaloJardafox píše:projížděl sem fotky z toho sopl srazu a wtf je toto http://www.astra-g.cz/srazy/2009_04_25- ... g00023.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
neasiLaconi píše:Divím se že se nedokážeš vžít do jeho situace. Když má někdo rád svoje auto tak mu dokáže objetovat až nahorázný peníze a je jedno jestli to je pro někoho obyčejný Fáčko, Báwo nebo Porsche.Trhyy píše:Můžu se zeptat co ten celolak bude stát ? Páč jestli je to za nějakou běžnou cenu, tak mi přijde jako total nesmysl dávat cca 20-30tisíc za celolak na takovýdle auto
yanku?nejsou to S4kovy kola?z dalky vypadaj hodne podobne,teda doufam ze nejsou na oploviYANEK píše:Ritchma píše:Na kraji vpravojasný
OPC kolesa dostTom_ píše:yanku?nejsou to S4kovy kola?z dalky vypadaj hodne podobne,teda doufam ze nejsou na oploviYANEK píše:Ritchma píše:Na kraji vpravojasný
![]()
presne,kvalitni audi kola na opla?no nomilosh píše:kola z audiny na opla to by bylo zverstvoOPC je klasa
Aš se probuďte tak si nesapomeňte vitáhnout ten prst ze zatkuFazeey píše:to ne misme dost chitri aji tak nezavidte ze umme dilat legracki avi mate slzu pakTommy1978 píše:Vašík ne ten má práci s jorkšírem hehe takže jedinej vymletej mozek je FazokajBerry píše:ja vsazel na Vasikka![]()
![]()