(joke)
 (joke)btw. ktery je tvoje?

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
 (joke)
 (joke) , a at uz je to priste cosworth
, a at uz je to priste cosworth  

Ritchma píše:Na kraji vpravo
 jasný
 jasný

čekal jsem, že se objeví nějaká taková odpověďrallik píše:De do šrotu?
anoDOEMIXXX píše:jde konecne na celolak?
Tak tak, jsem na to moooc zvědavejJirka.Kolouch píše:Pernick: No konečně, už aby to bylo

Koukni na tu garáž, není to nikde v lakovně kde to stojí 30kTrhyy píše:Můžu se zeptat co ten celolak bude stát ? Páč jestli je to za nějakou běžnou cenu, tak mi přijde jako total nesmysl dávat cca 20-30tisíc za celolak na takovýdle auto
 Stříkne mi to známej, takže akorát barva
  Stříkne mi to známej, takže akorát barva  
vojtův astra h van u nás se to nikdy neprodávaloJardafox píše:projížděl sem fotky z toho sopl srazu a wtf je toto http://www.astra-g.cz/srazy/2009_04_25- ... g00023.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

čekal jsem, že se objeví nějaká taková odpověďPernick píše:rallik píše:De do šrotu?

přesně tak (necelej)Smithy píše:tzn bůr?

Divím se že se nedokážeš vžít do jeho situace. Když má někdo rád svoje auto tak mu dokáže objetovat až nahorázný peníze a je jedno jestli to je pro někoho obyčejný Fáčko, Báwo nebo Porsche.Trhyy píše:Můžu se zeptat co ten celolak bude stát ? Páč jestli je to za nějakou běžnou cenu, tak mi přijde jako total nesmysl dávat cca 20-30tisíc za celolak na takovýdle auto
měl bys fotky jak to vypadá zevnitř hlavně v oblasti kde měli bejt zadní dveřeYANEK píše:vojtův astra h van u nás se to nikdy neprodávaloJardafox píše:projížděl sem fotky z toho sopl srazu a wtf je toto http://www.astra-g.cz/srazy/2009_04_25- ... g00023.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
neasiLaconi píše:Divím se že se nedokážeš vžít do jeho situace. Když má někdo rád svoje auto tak mu dokáže objetovat až nahorázný peníze a je jedno jestli to je pro někoho obyčejný Fáčko, Báwo nebo Porsche.Trhyy píše:Můžu se zeptat co ten celolak bude stát ? Páč jestli je to za nějakou běžnou cenu, tak mi přijde jako total nesmysl dávat cca 20-30tisíc za celolak na takovýdle auto
yanku?nejsou to S4kovy kola?z dalky vypadaj hodne podobne,teda doufam ze nejsou na oploviYANEK píše:Ritchma píše:Na kraji vpravojasný

OPC kolesa dostTom_ píše:yanku?nejsou to S4kovy kola?z dalky vypadaj hodne podobne,teda doufam ze nejsou na oploviYANEK píše:Ritchma píše:Na kraji vpravojasný

OPC je klasa
 OPC je klasa  
presne,kvalitni audi kola na opla?no nomilosh píše:kola z audiny na opla to by bylo zverstvoOPC je klasa

Mas tady nekde vice info o fabce?? diky
  Mas tady nekde vice info o fabce?? diky co to je za pristroj? Mne diesel nehuli, takze tomu moc nerozumim...
 co to je za pristroj? Mne diesel nehuli, takze tomu moc nerozumim... 

Aš se probuďte tak si nesapomeňte vitáhnout ten prst ze zatkuFazeey píše:to ne misme dost chitri aji tak nezavidte ze umme dilat legracki avi mate slzu pakTommy1978 píše:Vašík ne ten má práci s jorkšírem hehe takže jedinej vymletej mozek je FazokajBerry píše:ja vsazel na Vasikka